27 Август, 2020 07:00 8 616 0

Вашият хороскоп за днес, 27.08.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Сложен и напрегнат ден за Везните

Вашият хороскоп за днес, 27.08.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

По-добре не изкушавайте съдбата с прекалени желания. Ще ви доставят удоволствие куп неща, които до момента не сте правили. Просто избягайте от скуката. Е, първо си изпълнете задълженията.

Телец

Нали разбирате, че проблемите ви са резултат на вашите представи, образ на начина ви на мислене. Ако искате да сте спокойни и щастливи, просто трябва да имате смелостта да започнете да мислите по нов начин, иначе не става.

Близнаци

Ще се чувствате в добра форма, но все пак с малко повече отговорности. Опитайте да правите нещата както трябва, без да влагате прекалено много емоции. Понякога е хубаво просто да следвате правилата.

Рак

Днес е хубаво да приключите с нещата, които сте отлагали цяла седмица. В краен случай може да ги прехвърлите на някой друг, но в никакъв случай не ги отлагайте още.

Лъв

Денят е с доста богат диапазон от случки и настроения. Нищо чудно да решат да ви направят изненада, която може да е ви зарадва особено. Утешете се поне, че е в резултат на мили чувства.

Дева

Добре е да озаптите малко чувствата си. Не им позволявайте да ви ръководят, особено по служебните въпроси. Трябва и да сте по-дискретни относно плановете си.

Везни

Денят е доста сложен и напрегнат. Склонни сте да реагирате импулсивно, а добре знаете, че това винаги има последици. Трудно ще намирате баланса между желаното и рационалното, но поне направете опит да го намерите.

Скорпион

Хубав ден, но хич няма да ви е до работа. Но в името на справедливостта и доброто си име, ще решите да свършите задълженията си както трябва. И много ще ви бива да давате съвети, ама не се натрапвайте.

Стрелец

Денят ви ще е емоционално наситен. Ще се срещнете с приятели, които не сте виждали с години, а любим човек ще ви направи много приятна изненада. Намерете време и за почивка.

Козирог

Днес ще се чувствате страхотно и дори случайните подмятания на някои хора няма да успеят да ви разстроят. Хубав ден за купони и партита, а ако сте край морето, направо за фиеста. В това настроение и любовта ще ви се усмихне доста широко.

Водолей

Малко нервни ще се чувствате днес, но го отдайте на времето. Подходящ момент да разчистите ненужните вещи и да сложите ред в нещата си. Бъдете по-пестеливи.

Риби

Време за промени започва при вас. Нещата в живота ви сякаш започват да губят опора, а това може силно да ви стресира. Не забравяйте, че сега е лято и време за забавления, просто релаксирайте, може би това ще ви помогне да се справите с промените.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА