Last news in Fakti

9 Септември, 2020 13:57 6 966 7

Айде.бг чакат първото си дете (СНИМКА)

  • айде.бг-
  • бебе-
  • бременна-
  • дете

Двойката влогъри съобщи, че бебето ще се появи съвсем скоро

Първото бебе на двойката влогъри Ивайло и Християна ще се появи на бял свят след няколко месеца. Щастливата вест двамата бъдещи родители съобщиха с видео в YouTube, разбира се, в което разказват за това кога и как са научили, че ще си имат бебе, предава life.dir.bg.

Всъщност новината оповестяват чак сега, но Християна е бременна вече в четвъртия месец и появата на детето им не е никак далече. И за да бъдем по-точни, както казва Ивайло - очакват събитието около средата на месец февруари 2021 г. Очаква се бебето да бъде зодия Водолей. Ивайло от Айде БГ споделя, че всички негови близки са същата зодия.

С огромно вълнение ви съобщаваме, че очакваме нашето първо детенце!🎉 Нямахме търпение да споделим и с вас и вярваме, че ще заредите и трима ни с много положителна енергия! Защото сте супер!❤️ Споделяме всичко около щастливата новина в новото видео, което вече е качено в канала ни!👶🏼🎉 #aydebg#pregnancyannouncement#pregnant#babyontheway#couple#parentstobe#5months#happiness#excited

Публикация, споделена от 'Айде БГ (@aydebgofficial) на Сеп 8, 2020 в 2:37 PDT

Ивайло и Християна вече знаят какъв е полът на бебето, но засега предпочитат да го пазят в тайна. Обещават, че са подготвили още интересни видеа, посветени на този въпрос.

Те споделят, че не са съобщили новината за бременността на Християна досега, защото, макар и да живеят живот, споделен във видеомрежата, все пак това е много личен момент и са предпочели да изчакат, докато са сигурни, че всичко с бебето им е наред.

Ивайло и половинката му Християна, са едни от най-популярните български влогъри с над 580 000 абонати в YouTube с над 100 милиона показвания на техните забавни, образователни и развлекателни класации и предизвикателства.

Ивайло Драгиев е млад и талантлив актьор, като последната му значима роля бе във филма "Ятаган", който се появи на екран в началото на тази година.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изтърбушлеци наркомански😂😂😂

    19 15 Отговор
    Тва са наркомани
  • 2 препис

    19 6 Отговор
    Какво е ПРАНК? Няма ли българска дума? В Англия ли сме? "Преведено от английски - Практическа шега или шега ,като злонамерен трик, игран на някого, като обикновено жертвата изпитва смущение, недоумение, объркване или дискомфорт. Подигравка."
  • 3 Асан

    7 12 Отговор
    Тези отврати на Разтрел
  • 4 Гост

    12 2 Отговор
    Ей сега се втурвам да видя кви ги влагат в тубата тези двамата , може и да е интересно . Освен ако е за деца и младежи.ха ха ха ха. Иначе честито .
  • 5 Лора

    3 2 Отговор
    И такива има, без тях не е,, интересно,,...!
  • 6 лоза

    4 2 Отговор
    Влага в тубата. Не само влага,а и истински поток ще шурне от тубата,при самото раждане.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.