Last news in Fakti

10 Септември, 2020 11:43 3 118 3

Боливудска актриса в ареста след смъртта на приятеля ѝ

  • рея чакраборти-
  • актриса-
  • боливуд-
  • смърт-
  • сушант сингх раджпут-
  • разследване

Полицията е задържала Рея Чакраборти и други във връзка със случая

Боливудска актриса в ареста след смъртта на приятеля ѝ - 1

Боливудската актриса Рея Чакраборти е арестувана по подозрение, че е купувала наркотици за бившия си приятел, актьора Сушант Сингх Раджпут, чието самоубийство предизвика медийна буря в Индия.

34-годишният Раджпут беше намерен мъртъв през юни в апартамента си в Мумбай. Тогава полицията заяви, че той сам е отнел живота си. Звезда с много хитови филми, самоубийството му първоначално предизвика дебат за психичното здраве в индустрията за милиарди долари.

Но семейството на Раджпут оспори съобщенията, че той страда от депресия и обвини 28-годишната Чакраборти, че му е задигнала парите и го тормози. Тя категорично отрече твърденията.

Освен Чакраборти полицията е задържала и други във връзка със случая, включително брат ѝ и служител в дома на Раджпут.

Най-голямата агенция за борба с престъпността в Индия, Централното бюро за разследване, разследва смъртта на актьора от миналия месец. Бюрото за контрол на наркотиците (NCB) проучва консумацията на канабис от звездата.

"Ще се противопоставяме на пускане под гаранция" за всички заподозрени, каза директорът на NCB Мута Ашок Джайн пред журналисти. Актрисата ще остане в ареста до 22 септември.

Разследването стои в заглавията на индийската преса в продължение на месеци, като медиите следят отблизо обвиненията между семейството на Раджпут и Чакраборти.

Някои известни личности, включително актрисата Сонам Капур и режисьорът Анураг Кашиап, обвиниха телевизионните канали, че провеждат „лов на вещици“ срещу Чакраборти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жаноария

    2 0 Отговор
    Това Индия ли беше, всичко се очаква от тях..!

    Коментиран от #2

  • 2 СИГАНИ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Жаноария":

    ТАМ СА ПЪЛНИ С НОМЕРА. ...
  • 3 Анонимен

    0 0 Отговор
    Тая мърла си призна,че му е слагала силни наркотици в питиетата,без той да знае,при положение,че е приемал и лекарства.
    Освен това е доставяла наркотици заедно с брат си за много актьори от Боливуд.
    Малко преди неговата смърт при загъдъчни обстоятелства умира и неговият мениджър-Диша,така че колкото и да си дрънкат в Индия,това са си убийства,но просто там мафията е много силна и е навсякъде,най-вече в политическите кръгове,така че "самоубийстсата" с обесване на вентилатори няма да спрат.
    Изроди,убиха толкова кадърно и добро момче.