Last news in Fakti

10 Септември, 2020 14:34 5 195 14

Руски модел се удави край Сардиния

  • галина федорова-
  • руски модел-
  • модел-
  • фотомодел-
  • удавена-
  • сардиния

Тя решила да поплува в близост до скалите със свой приятел

Руски модел се удави край Сардиния - 1

Руският фотомодел, 35-годишната Галина Федорова се удави край бреговете на Сардиния в събота, съобщава UFA.AIF.ru.

Тя е била с приятел на гумена лодка, наета от Киа като целта им била да правят снимки по крайбрежието на Теулада. Това разказва оцелелият, изваден от морето на края на силите си, след като отчаяно се е опитвал да доплува до острова. Лодката им се откъснала от котвата, след като двамата скочили да се разхладят във водата и вълните я изхвърлили на скалите. Безжизненото тяло на Галина било извадено напълно голо от патрулна лодка на бреговата служба.

Дорогие друзья! Погибла моя дочь , 33 года, утонула в результате несчастного случая , большая волна , перевернулась лодка, на которой она была и доченька моя плыла , но захлебнулась морской водой, спасатели увидели слишком поздно и не смогли ее откачать. Она очень любила море, море ее отобрало у меня. Попрощаться с ней я смогу только , если вы мне поможете. Она лежит и ждёт меня на острове Сардиния. Прошу неравнодушных. Помогите , кто сколько может. Моя карта Сбербанка 2202 2009 9047 2613 . Моя благодарность всем откликнувшимся . #горе #прошупомогите#утонула #безутешноегорематери

A post shared by Татьяна (@tatianaf60) on Sep 7, 2020 at 5:45am PDT

Решението на прокурора на Каляри Енрико Лусу е да изземе фотоапарата, дрона и мобилните телефони, за да могат експерти да разгледат подробно снимките и намерят потвърждение на версията на оцелелия. Междувременно ще са необходими седмици за хистологичните изследвания на органи и тъкани, взети по време на аутопсията, извършена от съдебния лекар Никола Лениньо. Търси се отговор на въпроса дали жената се е хвърлила във водата след употреба на алкохол, тъй като лодката са намерени бутилки с алкохол. За момента остава обвинение в непредумишлено убийство, без да има вписани заподозрени. Очаква се да се изясни динамиката на инцидента.

Според фотографа двамата се гмурнали във водата, за да се охладят, но лодката се освободила от върха на котвата и се отдалечила. Той опитал да плува към брега, а младата жена – към лодката, но безуспешно.

Руският модел Галина Федорова, чиито изображения все още са популярни в интернет, беше добре известна в мрежата с голите си снимки, публикувани и на кориците на някои американски списания в европейските им издания, така че разследващите изглежда не придават голяма тежест на факта че е била гола, когато е било намерено тялото.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичко тревичко

    5 1 Отговор
    Страшно е това,....!
  • 2 Бутача

    17 12 Отговор
    Борисов е виновен-осгавка
  • 3 Criminal

    13 0 Отговор
    Тцтцтцтц язък......
  • 4 Чук и Гек

    7 1 Отговор
    Е-еее, ми...! Като няма новини....!
  • 5 666

    17 1 Отговор
    Що за мъж е този-да плува към брега,и да я остави сама да се оправя? Стига индивида да е бил мъж,а не някой пищящ джендър,който се е паникьосал повече от моделката. Колкото и да са пили-скачайки във водата,тялото реагира мигновено и шокът от студената вода дава възможност умът да взима решения. Кой каквото си направи-друг не може да му направи. Тъп и нелеп край за жената.
  • 6 ГОСТ

    15 2 Отговор
    Жалко за погубения млад живот......Бог да я прости.....

    Добре,че не се е случило у нас ,че щеше да има псувни и чудо на поразия.....в коментарите......
  • 7 Грейс

    17 2 Отговор
    И двамата са били "трезви" и са отишли точно да "снимат" и съвсем ей така са влезли във водата за "разхлаждане"! В кое оче плува кораб че?
  • 8 реалиста

    11 8 Отговор
    ко майка си търси в сардиния,да беше си стояла в кочинката
  • 9 старата сардина

    4 3 Отговор
    Преди да ни дойдат на гости в Сардиния,какво е снимала?
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор
    Вместо да моделства да се беше научила да плува
  • 11 Меркел

    0 2 Отговор
    Путин я е удавил, спираме потока...
  • 12 Може и да греша,

    2 1 Отговор
    но ми "вони" на убийство. Причините мога само да предполагам. Както и да е де, историята е гадна. Кофти.
  • 13 Зле "скроено",

    1 3 Отговор
    най - вероятно е станала неудобна за някой богат любовник. Стара история, нищо ново под слънцето.
  • 14 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Играчката станала - плачка. Ще скоча от "гуменяка" от наветрената му страна в морето.. ?? Трябва да съм абсолютно кукуригу или на 300 милилитра водка !? От лодка в саламурата се влиза ВИНАГИ от подветрената страна !!! И какво е било това котвено въже ?? Бащата пише, че "голяма вълна е преобърнала лодката" И той завалията пише това, което са му казали....
    Впрочем, да се коментира е излишно - не се докладва точно за "ситуацията на положението". Нея като са я извадили чисто гола, той с ямурлук ли е доплувал със сетни сили до брега ?
    Млада хубава жена - жалко. Бог да я прости.
    Няма нищо страшно - всичко е толкова елементарно просто и прозаично..... част от живота.......