Last news in Fakti

12 Септември, 2020 15:35 6 581 8

Юлиан Вергов си направи майтап на гърба на Рачков (СНИМКА)

  • юлиан вергов-
  • димитър рачков-
  • шега-
  • майтап

Двамата актьори си разменят шеги в онлайн пространството

Един от най-харесваните актьори у нас - Юлиан Вергов лесно си печели фенове в социалните мрежи, където не пести нито от личния си живот, нито от уникалното си чувство за хумор.

Актьорът, когото до скоро гледахме в един от предишните сезони на хитовата медицинска поредица "Откраднат живот", чийто десети сезон върви в момента в ефира на Нова ТВ, си направи майтап на гърба на колегата си Димитър Рачков, който нямаше как да остане незабелязан. Към снимка, на която актьорът позира до плакат на комика-водещ, Вергов е написал само: "Чак пък...".

Чак пък... . . . . . #actor #fun #friends #actorslife #joke #julianvergov #summer

Публикация, споделена от Julian Vergov (@julianvergovofficial) на Сеп 8, 2020 в 9:28 PDT

Вергов беше гост жури в последния сезон на шоуто за имитации "Като две капки вода" и се справи доста добре в тази си роля. Зрителите никак не скучаеха, докато слушаха критиките и хвалбите му към участниците. В един от коментарите под закачливия му кадър с Рачков пък, фенка му пише: "Като две капки вода", а той отвръща с многозначителното: "Именно". Можем да гадаем дали става дума за подготовка на поредния сезон на шоуто или Вергов си прави само майтап с Рачков.

Най-вероятно става дума за първото, тъй като рейтинга на "Капките" до момента е не само завиден, но и чупи рекорди, което със сигурност задължава неговият продуцент Маги Халваджиян да мисли за развитие. И докато то се случи, ще следим с интерес друго не по-малко интересно шоу - "Маскираният певец", където засега не се очертава да видим Юлиан Вергов.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РеалистЪ

    8 0 Отговор
    Тези двамата май и зад гърба си правят много неща....
  • 2 Идва трудна зима

    12 1 Отговор
    Разумните спестяват за лекарства ,оръжия ,храна, останалите си играят на клоуни и театър!
  • 3 от себе си най харесван

    16 1 Отговор
    Не му се е получило много на Вергов. Малко да свали гарда, да се поприземи за да изглежда по- естествен. Взел се е много на сериозно. Дори и на тази снимка прозира мачовщината му, нещо като Б .Борисов на млади години. Хора като Парцалев, Тодор Колев ... бяха класи над него като актьори , но като хора бяха земни, с позиции и хората ги усещаха и обичаха.
  • 4 Рекламааааа...!

    6 0 Отговор
    Нито на едното, нито на другото....!
  • 5 Тц,!

    5 0 Отговор
    Да си го беше извадил пред джуките на плаката.
  • 6 От високо се пада кофти, нали?

    4 2 Отговор
    Проблемите на Юлиан Вергов са от сексуално естество, а той сериозно си мисли, че ще му се размине мазно. Грешка! То не е хубаво да злорадстваш, ама човещинка е!
  • 7 отегчен

    2 0 Отговор
    Рачков е запориран заради голям тарикатлък. Лесните пари винаги водят до проблеми. Който го интересува какво е станало, може да види на www.господаринаефира.bg
  • 8 Рошко

    1 0 Отговор
    Юлианчо ти ако си актьор аз съм трамвай номер 5 и ще возя безплатно!!!