14 Септември, 2020 18:37 3 351 5

Нети щяла да става колежка на сестра си, която откри наскоро

  • нети-
  • дони-
  • жури-
  • българия търси талант-
  • сестра-
  • осиновени

Говори се, че Нети ще заеме мястото на Славена Вътова, която фенове недолюбват

Актрисата и певица Нети изглежда скоро ще стане колежка на новооткритата си сестра Александра Кръстева в bTV. Информатори на "Уикенд" разкриха, че именно тя е най-вероятното ново попълнение в следващия сезон на шоуто "България търси талант". Според слуховете, тя ще се настани на мястото на Славена Вътова в журито.

Есенният сезон на bTV е меко казано постен откъм развлекателна програма. Освен риалити предаването "Фермата" и неизлъчените до момента епизоди на "Мастършеф", снимани още в началото на годината, телевизията предлага основно турски сериали, с които да разсейва зрителите от проблемите на деня. Затова пък от пролетта се готви да избухне с нови забавления, а основния гвоздей в програмата според плановете ще бъде "България търси талант". Записванията за кастинги отдавна започнаха, а най-големият въпрос в момента е кой ще влезе в журито и дали ще бъде сменена Славена Вътова, чието място меко казано не е в подобно предаване.

В телевизията тече усилено пресяване на нови кандидати за журито, като най-вероятно един от тях ще смени миската. Според слуховете, с най-големи шансове за момента има Антоанета Добрева-Нети. Тя има всички качества, необходими за заемането на подобна позиция, тъй като съчетава изявени таланти като певица и актриса, а преди време в шоуто "Денсинг старс" показа, че се справя добре и с танците. Освен това се занимава с йога, източна философия и литература. Основен коз за заемане на място в журито обаче са семейните ѝ връзки. Както е известно, наскоро Нети неочаквано откри, че е сестра на водещата на предаването "Тази събота и неделя" Александра Кръстева.

Оттогава тя и мъжът ѝ Дони бавно, но упорито започват да се присламчват към bTV. Това е телевизията, в която Нети първо разказа покъртителната история на своето осиновяване, когато открива, че има живи родители и сестра-тв звезда. След това актрисата бе канена за интервюта в bTV още няколко пъти, представи там новия си албум с Дони, а накрая стана дори седмичен коментатор в предаването "Преди обед".

Мъжът ѝ също е като абониран за интервюта, особено в "Тази събота и неделя", където вече има семейни връзки. По линия на супергрупата "Фондацията" пък той е близък с Иван Лечев – още едно от лицата на bTV, само че в качеството на треньор в "Гласът на България". Самият Дони не веднъж е участвал в програми на телевизията, включително като част от журито на шоуто "Мюзик айдъл" преди години. На Нети също вече се гледа почти като на едно от лицата на bTV.

Всичко това я превръща в идеална кандидатката за журито на "Талантите". Смята се, че Славена Вътова е единственият член на съдийската четворка, който е застрашен от изхвърляне. Причината е мощната зрителска съпротива срещу масираното ѝ присъствие в ефир. Това беше и причината тя да отпадне от "Шоуто на Николаос Цитиридис" само след месец работа.

Но нищо чудно накрая връзките и парите на мъжа ѝ да се окажат по-силни от здравия разум на продуцентите и в крайна сметка Вътова все пак да се завърне на екран. В момента се обсъждат всякакви варианти, а какво ще се реши накрая, все още не е ясно. До около месец-два се очаква да започнат кастингите за участие в "Талантите". Дотогава въпросът с журито трябва да бъде изчистен.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 С връзки се живее лесно...!

    14 0 Отговор
    Без тях още по...!
  • 2 МиНети

    13 1 Отговор
    Ми Нети е страшно интересна особа.Особено на село.Страшно ще ми липсва да не ми липсва липсата и....
  • 3 Традиция уродлива

    8 2 Отговор
    Затова в бг ни е такова дереджет - защото всеки работи това, от което не разбира и не е изучавал. А колкото до петсоната сигурно мечтае за екрана още от родилното.
  • 4 123ау

    6 1 Отговор
    Е па тя какъв талант е? Това е най-фалшиво пеещата евър "певица" и бездарна артиСка. Ама требе да ни дават по телевизоро.
  • 5 Вуйо

    1 1 Отговор
    Коя е тая ве,ше припадна,и тая ако е певица