Last news in Fakti

15 Септември, 2020 12:55 5 671 15

Рапър се изгаври с лицето на Ирина Шейк, тя го осъди (СНИМКА)

  • ирина шейк-
  • рапър-
  • съд-
  • съдебен иск-
  • песен-
  • гавра

Скандална фраза от песен на младия рапър не се харесала на модела

Рапър се изгаври с лицето на Ирина Шейк, тя го осъди (СНИМКА) - 1
Снимка: Shutterstock

Топмоделът Ирина Шейк заведе съдебен иск срещу свой сънародник – рапъра Владимир Горяинов, по-известен като Володя XXL. Наскоро 19-годишният музикант и влогър пусна нова песен, посветена на красавицата, в която той рапира: „Правя млечен шейк по лицето на Ирина Шейк“, пише "Монитор".

Двусмислената фраза обаче не се харесала на бившата на Брадли Купър и без време начинаещият хип-хоп артист получил съдебна призовка, за което самият той се „похвали“ в Инстаграм.

🩸Этот момент настал...🩸 Иск был против первой версии песни, новый текст оценили и вы все и САМА Ирина!! Хотя со мной она отказалась делать фото, и отказалась стать лицом обложки трека. Но зато @peyzu из @didenokteam сделал отличную фоточку на память! Спасибо моей команде за помощь по всем вопросам. 🩸ТРЕК ВСЁ ТАКИ ВЫЙДЕТ 16 СЕНТЯБРЯ🩸 Я не хотел заводить свой Канал на ютубе, но завтра расскажу все подробности этой странной истории!Ждёте?😬

Публикация, споделена от Вова Горяинов (@volodya.xxl) на Сеп 14, 2020 в 7:24 PDT

„Песента „Млечен шейк“ няма да излезе. Можете да поблагодарите за това на Ирина Шейк“, написа на феновете си в социалната мрежа той.

Впоследствие младежът промени скандалната строфа на „Правя млечен шейк за самата Ирина Шейк“. В сторитата на рапъра има запис от негов концерт, по време на който той, заедно с публиката, скандира името на супермодела. Той я е отбелязал в клипа и пише, че публиката я подкрепя.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Псевдоним

    28 8 Отговор
    Тя пък много се засегнала...
  • 2 Боже опази

    37 4 Отговор
    А с неговия, сурат,, кой да се, изгаври,,...!?
  • 3 Абе кви са

    21 3 Отговор
    Тия уроде бееее
  • 4 Лорчето

    3 15 Отговор
    Обичам да се празнят по главата ми цветнокожи мммм...!!
  • 5 хнзмр

    39 3 Отговор
    Той пък тоз пухльо недорасъл решил да трупа известност с името на известната си сънародничка. Пубер пъпчив.
  • 6 Чичо Чарли

    11 6 Отговор
    Такъв шейк ше и направя на Ирина,че ше и се завие свят.
  • 7 цербер

    16 0 Отговор
    Този кърт определено е глупак!
  • 8 Бай Рапьо

    16 3 Отговор
    Чудна реклама, иначе нямаше да сте чули за него! "Правя млечен шейк за устата на Ирина Шейк" и не мое те барне пич...безплатно ти го давам цитата да й го плиснеш в устата хаха
  • 9 viki

    4 6 Отговор
    19 годишен пъпчив пубер - както му викате ама кара МЛ 2015-2016 г. - явно добри пари изкарва от песните си.

    Коментиран от #11

  • 10 Гимназист

    8 2 Отговор
    Много добре го разбирам, като пиша във факти се налага да се цензурирам, модераторите потушават опитите ми за поезия, като фон Метерних бунта на тъкачите в Силезия, ако меракът ми към някоя готина кака в стихове избие, за нула време коментара ми някой ще изтрие, винаги и вечно репресиран, това ме кара да се чувствам депресиран, протестирам с думи и готово, искам единствено право на свободно слово, но не стават работите от веднъж, затова руски братко смело ти се дръж!

    Коментиран от #12

  • 11 стига ве

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "viki":

    Престижно ли е да се кара Ем Ел !? Тоя рапър не прилича на селяндур с претенции, ама може и да няма вкус момчето, знам ли ?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Гимназист

    4 2 Отговор

    До коментар #12 от "50 цента":

    Ще обмисля предложението господин продуцент, обаче първо трябва да завърша и тая година да съм абитуриент, иначе това във вашто предложение е пълната естетика, мадами бело и синтетика, сигурно е супер отвъд океана, с готини каки да си на дивана, после хоп под юргана, краката вдигнали ги до тавана, заедно да изпадаме в нирвана, но мойте копнежи по съвпадат с източната политика, със шишенце водка да се правя на мотика, пък и най-красиви са натуралните рускини, сладките артистки и гъвкавите руски балерини, техните изящни гимнастички, та дори обикновените женички, ето виж я тази Шейк Ирина, красива като Ренесансова картина, та остави го този Еминем и неговата свита, като Небезау искам да съм и към Москва желанието отлита, искам водка, слава и рускини, туй са моите доктрини!

    Коментиран от #15

  • 14 Димов

    3 4 Отговор
    За гавра с лицето на няква кифла - съд. А за гаврата на избирателите с портретите на Левски и Княз Борис, какво и кога?????
  • 15 50 цента

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "Гимназист":

    We'll done....имаш талант. Макар да ме "кръщаваш", че си млад гимназист,вземи го развий това твое умение да усмихваш хората. Последно:за награда ще те нарека МС Киркорян! Сещай се на кого. :)