Last news in Fakti

15 Септември, 2020 14:35 8 391 17

Показаха хитър трик за по-удобно и лесно носене на маска (ВИДЕО)

  • маска-
  • предпазна маска-
  • защитна маска-
  • удобство-
  • трик

Учителка показа, че е открила просто устройство, което помага при носенето на предпазна маска

Показаха хитър трик за по-удобно и лесно носене на маска (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Учителка от американския щат Джорджия сподели във Facebook профила си трик, който улеснява значително носенето на предпазна маска. Трикът за по-голямо удобство се превърна в истински хит в интернет, пише profit.bg.

Анджи Мадън обяснява във видеото, че докато поръчвала учебните си пособия от Amazon, попаднала на гениален продукт - скоба за лице. Учителката показва как тя облекчава носенето на предпазна маска, поставена под нея. Видеото е гледано над 14 милиона пъти, споделен е над 300 000 пъти и в момента има повече от 31 000 харесвания.

„На всички мои приятели учители поръчах най-страхотното нещо от Amazon. Слагате го на лицето си, поставяте маската и така не само ви чуват добре, но и тя не залепва и не ви дразни", разказва Мадън. "Носих я цял ден. Нямах никакви проблеми. Изглежда наистина странно, но е невероятно," допълва тя, цитирана от T+L. Под публикацията ѝ изобилстват коментари с благодарности и похвали. Както казва Мадън обаче, аксесоарът не е само за учители.

"Една от другите причини, поради които го купих, е, че съпругът ми работи в завод и може да стане много шумно, така че за да може да говори с хора, той трябва да свали маската си. Притеснявам се за него, тъй като е диабетик и е от хората във висок риск. Надявам се, че този продукт ще помага на всички хора."

Единственото предупреждение, с което върви скобата: да се уверите, че маската и скобата прилягат плътно върху лицето ви. На пазара се предлагат няколко различни видове подобни скоби. Една от тях е специално разработена, за да направи маските по-удобни за децата. Тя е проектирана да стои на по-малко лице. Друга скоба за лице се предлага с удобна подложка за нос и ергономична форма, която, според компанията, може да увеличи удобството през целия ден. Трети вид скоба е направена със силиций, което улеснява заемането на различни форми. Предлага се в различни размери.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чакам патента

    37 2 Отговор
    Тези маски заприличват все повече на памперси. Скоро ще можете да повръщате в тях без да протича.
  • 2 ...енд ит'с

    12 0 Отговор
    аМММейзин'!!! Фактът, че маската се мести нагоре-надолу, докато говори е особено aM-Mazing.
  • 3 Моята маска е уникална

    10 2 Отговор
    От 1 година я ползвам нищо ми нема

    Коментиран от #4

  • 4 Да не си тренирал

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "Моята маска е уникална":

    "носене на маска" още преди пандемията?! :)
  • 5 Безсимтомна Пандемия

    29 0 Отговор
    БАКТЕРИАЛНАТА БРОНХОПНЕВМОНИЯ, ПРИЧИНЕНА ОТ ТЕЗИ ПАРЦАЛИ, ЩЕ ВЗЕМЕ ОБЕЩАНИТЕ ОТ ЩАБА ЖЕРТВИ. СЛЕД ВРЕМЕ😷🔫🗿🤔
  • 6 волан

    3 1 Отговор
    Тази кукла с маската на снимката,ще я изям!
  • 7 ЕйСЛЕПЦИ

    12 0 Отговор
    КАРНАВАЛ НА ИЗРОДИТЕ май ни устройват!...
  • 8 док

    10 0 Отговор
    Маските вървят с каски.
  • 9 Воисил Граматик

    9 2 Отговор
    Вчера гледах две мацки на плажа в Китен до стара лодка ,как си правеха бански от маски и се късаха от кикотене и забавление. Бяха си както майка им ги е родила. Прелестни създания!

    Коментиран от #10

  • 10 др Фаучи

    3 6 Отговор

    До коментар #9 от "Воисил Граматик":

    На зима ще ги гледаш как си правят шапки и ръкавици от маски като ви спрем тока и затворим магазините.
  • 11 Тази маска

    2 0 Отговор
    Създава леко неудобство в жегата, дугата, маска,, е страшна,, лицемерна та,... която много хора не могат да видят какво има под нея,, човек,, или,, животно,,....!?
  • 12 Гост

    6 0 Отговор
    Маски тип парцал за мен са ..... Единствените които може би предпазват са FFP3 или щатският еквивалент P100 всичко друго на 100% не става
  • 13 Stéphanie 🎲

    5 1 Отговор
    За щастие или не маските за лице се превърнаха  от традиционен аксесоар за защита до последен писък на модата .Те са създадени, за да предпазват и от мръсния въздух,също така и болен колега,приятел в магазина с когото говорите,или някой папуас се изкашли с/у вас и не си сложи ръката на устата.Още преди четери години ми направи впечатлене с визитата ми в Китай ,че носят маски .
  • 14 Гост

    8 2 Отговор
    С тия шини, макар и пластмасови, скоро ще имаш отпечатък на суратя като от намордник.
  • 15 волен сидеров

    5 1 Отговор
    ЗАБРАНЕТЕ МАСКИТЕ НА ВСЯКЪДЕ ,ИЗГОРЕТЕ ГИ И ГИ ХВЪРЛЕТЕ В ТОАЛЕТНИТЕ
  • 16 1520

    2 0 Отговор
    превръщат ни в хора без лица а ние търпим ли търпим
  • 17 не е редно

    0 0 Отговор
    Има някаква грешка. Не е давана оценка от този компютър и не е влизано във вашия сайт от много време. МОЯ ИНТЕРНЕТ Е ПРАВ И СИ ГО ПОЛЗВАМ САМО АЗ. Дали е възможно комшиите да са го прихванали с мобилните си телефони не мога да си обясня как е възможно да става това но от компютъра ми не е гласувано..