Last news in Fakti

23 Септември, 2020 14:04 4 729 7

Колко агресивна е всяка зодия

  • зодии-
  • зодия-
  • агресия-
  • гняв-
  • хороскоп-
  • астрология

Кои зодиакални знаци избухват и кои държат гнева дълбоко заровен в себе си?

Колко агресивна е всяка зодия - 1
Снимка: Shutterstock

Всеки човек на планетата изразява гнева си по различен начин и в различна степен. Подготвихме кратка статия, в която ще разгледаме това колко са агресивни различните зодии и как точно изразяват своята агресия пред света, пише actualno.com:

Овен

Овните избухват лесно и бързо като пиратка, опустошават всичко наоколо и се успокояват бързо. Те са директни, бързи и огнени. Възможно е да кажат неща или направят неща, за които после ще съжаляват.

Телец

Телците толерират и поемат доста, преди да се ядосат. И тогава се превръщат в разярен бик, който вижда червено навсякъде. Телците са страшни и могат да нанесат огромни щети на всичко около себе си.

Близнаци

Близнаци използват най-голямото си оръжие: езикът си. Използват цялата информация, която знаят за теб и изстрелват думи като стрели, с които да те наранят. Възможно е да започнат да клюкарят зад гърба ти и да разпространяват слухове, които да те злепоставят.

Рак

Раците влизат в защитна позиция, когато са ядосани и раняват много жестоко. Те са изключително пасивно-агресивни и манипулативни и ще те накарат да страдаш, докато не им мине.

Лъв

Лъвовете често защитават не себе си – защото хората инстинктивно усещат, че не трябва да ги прецакват, а семейството си, партньорите, приятелите си. Те са борбени, искрени и страстни и действат, за да те унищожат от веднъж.

Дева

Девите изглежда сякаш винаги са недоволни и мрънкащи за нещо. Обикновено е нещо, което изглежда малко и незначително. Но, когато наистина се ядосат – стават упорити и след време става това, което те искат.

Везни

Везните имат проблем да изразяват агресията си здравословно, защото имат нужда да се харесват на всички. Заради това, преминават в екстремности бързо в това как да се изразят – или е прекалено или е в неподходящ момент. Постепенно израстват в изразяването си.

Скорпион

Скорпионите са злобни, злопаметни, манипулативни и отмъстителни. Те избухват и искат да те наранят с думи, но след това започват да обмислят как да те прецакат по възможно най-лош начин.

Стрелец

Стрелците се ядосват най-много заради благородството и идеализма си. Те се палят, но се опитват да намерят начин, по който успешно да работят нещата. Те са честни до болка и когато ядосани, казват всичко, което мислят.

Козирог

Козирозите стават твърдоглави и тесногръди, когато са ядосани. Чувството да спориш с Козирог е да говориш на стена: не усещаш, че има приемане, нито предаване. Те са разумни и получават това, което искат.

Водолей

Водолеите страстно защитават каузи, в които вярват и едно по-добро бъдеще, в което да живеем. Те използват интелекта и обективно се опитват да обяснят позицията си. Възможно е да изглеждат по-студени и аналитични, отколкото другите знаци.

Риби

Рибите са гъвкави и не знаеш какво може да се случи, когато се ядосат. Може да бъдат огнени и директни, могат да бъдат студени и манипулативни, може да се разсърдят много и да спрат да комуникират, може да бъдат разумни и обективни или може да се разплачат от яд – всичко зависи от ситуацията и настроението им през деня.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спуканата гума

    4 1 Отговор
    Ако можех, още повече бих отмъстила...това е нищо...!
  • 2 Алфа Чакал

    3 1 Отговор
    Божков коя зодия е ,че като гледам доста време му държи

    Коментиран от #6

  • 3 Ъхъ

    1 3 Отговор
    Агресия при хора със здравословни проблеми е напълно нормално, като например високо кръвно и други, които оказват влияние върху нервната система, а тия зодии си ги пуснете в тоалетната и не вярвайте на лъжците астролози
  • 4 Абе

    2 0 Отговор
    Няма зодии за това! Глезените хора са агресивните. Хората, видяли болка и трудности, са човечните. Затова ще видите много постове на преглезените мамини момиченца, че уж момичетата станали момчета, а днешните момчета - момичета, а всъщност говорят не за връстниците си, а за бащите си, които ги преглезват заради липса на зрялост и от хлапашка нужда за изчеткване на самолюбието им, вместо да ги превъзпитават. Както казваше най-добрата ми преподавателка - каквото и да кажеш, ти не даваш толкова информация за другите, колкото за себе си. Да, аз съм видял и болка, и трудности, и буквално не понасям хора, на които проблемът е, че им е скучно или че нямат вкус към истински стойностните неща. В немалко от богатите семейства предпочитат да не глезят момчетата, но дори и в бедните семейства момичетата са глезени и под всякаква критика!

    Коментиран от #5

  • 5 Зависи

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Абе":

    дали не са спуснати отнякъде момичетата в бедно семейство. Стават човечни, глезени невъзможно
  • 6 Отговор

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Алфа Чакал":

    зодия зеленчуков хищник е той
  • 7 Зодия Пръч

    0 0 Отговор
    Колкото си го измислиш