24 Октомври, 2012 16:58 20 206 3

Бразилец се появи жив на погребението си

  • бразилец-
  • жив-
  • погребение-
  • жив на погребението си

Бразилец накара опечалените си приятели и роднини да избягат, след като се появи жив на собственото си погребение. В крайна сметка се оказа, че не става въпрос за зомби, а за случай на сгрешена самоличност. Идва Хелоуин и е време за странни новини, коментира електронното издание Examiner.

Невероятната случка се разиграла в североизточната част на страната. Смятало се, че Жилберто Маркос Араужо бил загинал при престрелка преди седмица. Трупът бил идентифициран от брата Жозе.
 
Няколко часа преди погребението познат на Жилберто го срещнал на улицата и му съобщил, че днес е неговото погребение. В резултат "починалият" на бегом се отправил към къщата на майка си, където се провеждал ритуалът. Това накарало мнозина от опечалените да се разбягат с писъци.
 
Същевременно се установило, че положеният в ковчега е Женивалдо Сантос Гама, а местните полицейски власти коментирали, че приликата между двамата е много голяма, така че объркването на брата било "естествено".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 x-files

    1 0 Отговор
    та да да да да даааааа...
  • 2 николай маринов

    1 0 Отговор
    Авторката явно страшно си пада по латино сериали , но защо и нас ни занимава с подобни тъпотии.
  • 3 ivan

    0 0 Отговор
    iznedaaaaaaaa