Last news in Fakti

6 Октомври, 2020 07:00 7 966 0

Вашият хороскоп за днес, 06.10.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Подходящ ден за разговори “на високо равнище” за Овните

Вашият хороскоп за днес, 06.10.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Много отговорности имате и доста неща за вършене, но пък резултатът наистина ще си струва. Подходящ ден за разговори “на високо равнище”. Не е добре за вас да се забърквате в политиката, но пък ако се налага – действайте професионално.

Телец

Днес ще се чувствате енергични и готови да свършите много работа, независимо от пречките, които ще се появят. Спазвайте правилата, за да не съжалявате после, че сте си изгубили времето в напразна съпротива.

Близнаци

Малко разсеяни ще сте днес, затова не предприемайте сериозни неща. Записвайте си какво имате да правите, защото много вероятно е да пропуснете нещо. И се обличайте добре, лесно може да се разболеете.

Рак

Ще се чувствате добре да сте ангажирани. Най-приятно ще ви е да работите заедно с някого, в група ще се чувствате много по-сигурни, е може малко да се изненадате от някои неща, но като цяло положителното ще е повече.

Лъв

Склонни сте да се вслушвате главно в емоциите си, а това не винаги е здравословно. Ще водите много разговори, ще ви се иска да споделите повече лични неща. Не си разпилявайте времето, бъдете по-организирани.

Дева

Някой от близките ви няма да ви остави да полежите до късно в леглото, но може би ще е за добро. Намерете време да се погрижите и за себе си. Един масаж би ви подействал доста витализиращо.

Везни

Ще действате мащабно и ще правите големи планове, все пак не губете чувството си реализъм. Добре се справяте с финансовите въпроси, продължавайте по същия начин, не “изхвърляйте” нестандартните идеи, те може да се окажат най-печеливши.

Скорпион

Ще сте много самоуверени и готови да рискувате. Имайте предвид, че ще останете изненадани от доста неща, особено ако работите с група хора. Добър момент да споделите чувствата си към любимия човек.

Стрелец

Спокойно започвате деня. Хубаво е да направите малка равносметка и да видите с какво разполагате. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. А колко влюбени ще се чувствате днес…

Козирог

Днес е добре да прекарате повече време у дома си, стига да можете, имате нужда от малко спокойствие и време за размисъл.

Водолей

Малко разсеяни започвате деня. Мислите ще ви носят някъде далеч, но определено не и в работата. Труден ден за работа, гледайте да не направите някой гаф.

Риби

Днес няма да ви е лесно да убедите хората в правотата си. Не си струва и да се опитвате, просто постъпете така както смятате за правилно. А правотата ще ви признаят впоследствие.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА