Last news in Fakti

1 Октомври, 2020 11:04 12 089 11

Кака Лара с възмутителен гаф по време на "Маскираният певец" (ВИДЕО)

  • маскираният певец-
  • кака лара-
  • гаф-
  • грешка

Водещата трябваше да крие от всичките си близки, че е участник в шоуто

Кака Лара, както е известна бившата тв водеща Лара Златарева, стана за смях след участието си в "Маскираният певец" през уикенда, а причината е повече от комична и доста неочаквано и за самата нея, пише Шоу Блиц.

Тя бе гост-участник в рейтинговото шоу и се бе скрила в костюма на Пилето, в който в миналия сезон изненада много младата певица Дивна. Малко след като свали маската си обаче, Лара се опита да изиграе емоцията, че е успяла да скрие от всички за това предизвикателство.

"Благодаря за поканата и това невероятно приключение! Беше трудно да стоя под маската, защото трябваш да мълча и да пазя тайна. Най-големите фенки на това предаване са моите дъщери, които нямат идея, че съм тук – поздравявам ги!", заяви Златарева.

В същото време обаче, по-голямата ѝ дъщеря - Бернарда я издъни жестоко с видео, в което се вижда как гаджето на Бернарда снима изявата на майка им в момента преди да свали костюма и реакциите на момичетата. Когато маската пада, малката ѝ сестричка Вая, уж учудено, разбира, че това е майка ѝ, докато каката крещи екзалтирано "Да, да, да!".

Клипчето възмути много от зрителите на шоуто, пред които винаги се е твърдяло, че освен продуцента на шоуто, никой друг не знае кой се крие под атрактивните костюми.

"Нали всичко е много тайно и никой не знае участниците. Тогава по каква причина нищо не знаещ зрител снима детето на Лара в същия момент в който си сваля маската?!", коментират клипчето, което самата кака Лара качи в социалната мрежа.

Очевидно кака Лара не е пропуснала и този път да се похвали с изявата си на всеослушание било то и пред семейството - така, както бе направила и преди години, при участието си във "ВИП Брадър"


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Няма как

    21 2 Отговор
    Тя кака ви Лара си е родена така.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Наблюдател

    7 23 Отговор
    Айде сега, заяждане на дребно, и участието на кака Лара беше на ниво ! Шоуто е много добро, макар костюмите да са гротескно плашещи. Халваджиян си заслужава парите дадени от медийните олигарси Домусчиеви.
  • 5 xx0xx

    36 5 Отговор
    Трябва хората да спрат да гледат подобни режисирани манипулации.
    Ще речете, че няма какво да се гледа. Ми да, няма, защото такива са ви критериите и медиите ви отговарят подобаващо.
    Гледането на подобни неща се развнява, за вечеря да си забъркате в една кофа суроватка, боза и надробени кюфтета и да премата тази "храна" директно от кофата.
  • 6 Последния Софиянец

    15 1 Отговор
    Промити мозъци!
  • 7 Dodo

    23 2 Отговор
    Тази глупост а и другите от сорта не знам въобще кой си ги и времето да го гледа.
  • 8 Който огладнее, та и Конската глава

    4 0 Отговор
    Хайде на риалити,...!
  • 9 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    АМА ТАПАНАРКЕ - ОБЯСНЯВАШ "ФОКУС" НА ОМАГЬОСАНИТЕ ОТ ФОКУСА - ВЕСЕЛЯЩИ СЕ ПОСЕТИТЕЛИ В ЗАВЕДЕНИЕТО -- ЖУРНАГЪЗЛА МАЛОУМНА !!!!!!!!!!!!
  • 10 Лахйлл

    3 0 Отговор
    Тая па тетка Лара от кой нафталин я изкопаха?!
  • 11 некой си

    5 0 Отговор
    има ли още балъци да гледат бозите на халваджиите от плевенско