Last news in Fakti

1 Октомври, 2020 10:24 3 363 10

Марая Кери изневерила на деспотичния си първи съпруг

  • марая кери-
  • първи съпруг-
  • автобиография-
  • певица

Певицата издаде автобиографията си

Марая Кери изневерила на деспотичния си първи съпруг - 1
Снимка: shutterstock

Певицата Марая Кери признава в своята автобиография, в която "не оставя необърнат камък", че е изневерила на своя деспотичен първи съпруг, пише в. Dily Star.

През 1993 г., едва 23-годишна, Кери се омъжва за 43-годишния музикален продуцент Томи Мотола, който по думите ѝ впоследствие упражнява контрол над нея и не ѝ позволява да се вижда с приятелите и семейството си. Двойката се разделя през 1997 г.

Автобиографията "The Meaning of Mariah Carey" на световноизвестната изпълнителка излезе на книжния пазар в понеделник.

В книгата Марая Кери разкрива, че по време на брака си с Мотола е държала чанта с багаж под леглото си, в случай че ѝ се наложи да избяга от него.

"Чувствах се така, сякаш той спира кръвообръщението ми, държейки ме настрана от приятелите и скромното семейство, което имах. Не можех да разговарям с никого, който не беше под контрола на Томи. Не можех да излизам или за правя нещо с някого. Не можех да се движа свободно дори в собствената си къща", пише Кери.

Томи Мотола не е коментирал публично твърденията в автобиографичната книга на бившата си съпруга, но е заявил, че желае "всичко най-добро на нея и семейството ѝ".

Марая Кери разкрива също, че е изневерила на Мотола с играча от "Ню Йорк янкис" Дерек Джетър, с когото се е сближила, тъй като и двамата имат родители от различни раси.

Певицата определя аферата си с Джетър като необходимия "катализатор", за да се освободи от контрола на Томи Мотола.

Между 1998 и 2001 г. Марая Кери има връзка с певеца Луис Мигел.

През 2008 г. певицата се омъжва за актьора и комик Ник Кенън, с когото се запознава на снимките за клипа към парчето си "Bye Bye". Три години по-късно се раждат близнаците им Марокан и Монро.

През август 2014 г. Ник Кенън потвърждава, че с Марая Кери са се разделили. През декември същата година Кенън подава молба за развод.

След кратък годеж с австралийския милиардер Джеймс Пакър, през 2016 г. Марая Кери започва връзка с хореографа Брайън Танака, белязана от раздели и събирания.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    7 5 Отговор
    Нали викате #metoo и се връщате 20г назад кога сте се разчеквали на хеликоптер. Ха сега плащай издръжка на човека!
  • 2 баба Веци

    5 6 Отговор
    Не я е срам.
  • 3 Коломбев

    3 7 Отговор
    Кой па че И се навие на таа . . . . . сигурно друг като тони мотола - дебел и трътлест пенсионер
  • 4 Валя

    4 2 Отговор
    Ееее... тя пък с всяко лягане и нова женитба ! Ць ць ць .. или бъркам ? На всяко хващане от стария ...8296. Нова женитбс
  • 5 Kris51

    5 4 Отговор
    Милионер е станал покрай нея и е решил да затвори в златна клетка златната си кокошчица. Чела съм, че бодигардовете трябвало дори да влизат в тоалетната с нея.

    Коментиран от #7

  • 6 Баш Бащицата

    10 1 Отговор
    Нека да направим тънката отметка, че Томи Мотола е президента на Сони Мюзик за САЩ. Оттам реално той я открива, вижда потенциал, лансира, текстове, песни, концерти, всичко. Тя само си отваря устата да пее. Има наистина хубав глас и може да пее, но колко певачки като нея стигат само до някой бар, защото няма кой да им помогне. То не е само да имаш глас. Сега какво е било с него не знам, но каквото и да е, без този човек тази щеше да е едно нищо и никой нямаше да е чувал за нея. Всеки си има и положителни страни и отрицателни, така че едва ли трябва само да се акцентира върху отрицателните на Томи. Отделно не се знае как е влияело семейството й върху нея, колко на ниско стъпало е било, наркотици и тн. Каквото и да е, не може да се вади от контекста на ситуацията само това - Той не ми даваше да се виждам. Ти като не си била доволна и щастлива, какво си правила с него, моме? Или си го използвала докато можеш и после като не ти трябва - в коша и с разните му там със смесена кръв. Вижте и връзките след това... С никой не се е задължала задълго. Песни след Томи не направи, нито кариера след него, което доказва, че той е мозъкът на всичко. Била с 3-4 кофти избор мъжаги и оттам разделила се. Разни футболисти, безболийсти и тн кухи лейки с пари. Само последният мъж, бившият й съпруг, от който има деца не знам - той май е читав като чета, но и там задължала се 5-6 години и адиос. При положение, че тя като е била с него не е била на 20-години, а на 40 години. Т.е. тря
  • 7 Кочо

    9 0 Отговор

    До коментар #5 от "Kris51":

    На 43 години. Президент на Сони Мюзик за САЩ. Вярвай ми човекът е бил милионер и преди нея. И не е станал покрай нея.
  • 8 При маалата

    2 0 Отговор
    Са, най деспотични а иначе такива ги има, бол, причината е различна..!
  • 9 В е л и к и я

    4 1 Отговор
    Абе кажи си направо , бях си просто ку.ва ... !Може и думата .. проста ... !
  • 10 Уфг

    3 2 Отговор
    Браво! Какво е очаквал тоя дъртак? Не е могъл да я задоволи въобще.