Last news in Fakti

10 Октомври, 2020 07:00 5 972 4

Вашият хороскоп за днес, 10.10.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Комуникациите днес ще са малко затруднени за Стрелците

Вашият хороскоп за днес, 10.10.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще гледате доста оптимистично на нещата и това ще се окаже много разумен подход към нещата. Удобен момент да направите планове за близките месеци, особено за неща, свързани със семейството ви.

Телец

Ще изглеждате страхотно и, естествено, това ще повлияе не само на самочувствието ви, но и на отношението на хората към вас. Само не злоупотребявайте с вниманието на околните като ги заливате с всичките си проблеми.

Близнаци

Благодарение на активността си ще можете да се представите добре във финансовата област. Ще си напълните касичката, но и твърде бързо ще я опустошите. По-леко, ей.

Рак

Един спокоен и приятен ден. Обичайните ви занимания ще бъдат прекъснати от интересни събития. Може да си позволите някои дребни удоволствия, за да разсеете напрежението от изтичащата седмица.

Лъв

Подобно на вълшебен лъч проектирате навсякъде собствения си поглед към света и изключително ще ви озадачава, ако някой започне да протестира. Вслушайте се и в някой друг, освен в себе си.

Дева

Трудно ще се изразявате заради някакви криворазбрани норми на поведение. Време е да се вземете в ръце и да спрете да се съобразявате сляпо с всички правила.

Везни

Напълно безразборно споделяте симпатиите си, а това определено ще има последствия. Добре е да се определите. Не бъдете прекалено доверчиви, ще ви струва скъпо.

Скорпион

Настроенията ви ще са малко променливи, но е важно да имате усещане за сигурност. Ще ви интересуват предимно лични неща. Благодатно време, ще ви се иска да се отдадете на чревоугодничество, но все пак не прекалявайте.

Стрелец

Комуникациите днес ще са малко затруднени, особено с жените. Не се опитвайте точно днес да спорите с представители на закона, нищо няма да постигнете, само ще си загубите времето. Отделете повече внимание на детайлите в работата си.

Козирог

Ще действате практично и делово, това ще ви е от полза за дребните неща, които вършите. Готовността ви да поемате отговорност ще бъде правилно оценена от началниците ви. Само не намесвайте личното си отношение в служебните контакти.

Водолей

Ще имате много нови идеи, но по-важното е, че ще имате възможност да ги споделите. Лошото е, че няма да гледате обективно на себе си, така че не бързайте с реализацията. Днес е ден за събиране на информация.

Риби

Ще се опитате да избегнете всяко досадно занимание. Успеете ли, денят ви ще бъде изключително приятен. Придържайте се към златната среда, когато има много изкушения, които не бихте могли да избегнете.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор
    БЛАГОДАРЯ за хороскопа ваш ФЕН

    Коментиран от #4

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    най добрия САЙТ
  • 3 Облъчване

    1 0 Отговор
    Скоро правени ли са измервания за нивата на радиация около АЕЦ-а?
  • 4 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.