Last news in Fakti

19 Октомври, 2020 12:03 4 499 15

Кали чукна 45

  • кали-
  • певица-
  • рожден ден-
  • битка-
  • пейнтбол

Певицата отбеляза празника си с битка

Поп фолк певицата Кали отпразнува 45-тия си рожден ден с парти с гигантска торта във формата на микрофон и парти за „пораснали деца”, както уточни самата тя. Певицата, която в началото на юни сподели за промени в живота си и в кариерата си, посрещна празника си на 2 октомври с кратко пътуване с приятели, тържество и.. битка, пише Флагман.

Това стана ясно от снимките, които сподели в социалната мрежа. На един от кадрите Кали е в компания насред поляна. Певицата е с камуфлажен гащеризон и носи предпазна жилетка. Почитатели предположиха, че е играла пейнтбол с приятели, но няма да се чудно, ако се окаже съвсем друго занимание.

Кали чукна 45

Кали изкара обучение в Академия за командоси, в която се записа през пролетта на миналата година. Тогава певицата поясни, че искала да умее да се отбранява, ако ѝ се наложи. Новият вид казармено обучение, което преминала, е достъпно за всички и в рамките на месец и половина получаваш бойна степен.

„Учат те на специализиран ръкопашен бой, да се предпазиш от нападение. Виждате какво се случва. Нашето общество е абсолютно изтрещяло и не знаеш в кой момент как ще те нападнат. Подготвям се и вербално и физически, ако някой иска да ме нападне, ще си изпати”, сподели Кали тогава.

Певицата не издаде подробности за вълнуващия си рожден ден, но пък подчерта, че е бил много емоционален. „Без грим и неудобно облекло, без излишна помпозност! Просто детски рожден ден за пораснали деца! Благодаря ти, Любов! Благодаря ви приятели!”, коментира Кали към снимката. С това не остави съмнение, че певицата има нова любов в живота си, след като миналата година се раздели с Владимир, който е баща на третия ѝ син. Кали засега не споменава кой е мъжът, спечелил сърцето ѝ. Както „Уикенд” разкри още миналата пролет, тя има отношения с по-млад от нея мъж от Пазарджик на име Анастас, писа изданието.

Кали съвсем скоро ще се завърне на музикалната сцена, макар че засега не споделя с какви песни. Неотдавна певицата разкри, че се намира в преломен момент в живота си. По време на карантината заради пандемията, тя се посветила изцяло на себе си, тъй като наскоро открила, че има тиреоидит на хашимото, което в нейния случай „не е толкова сложно”. Изпитва дискомфорт във физически аспект, като психологически и емоционално. Кали спряла да прави музика, но причината е, че през последните години надделява комерсиалното отношение. Нейното усещане е различно. Прави ѝ се музика, която да е духовно ориентирана, което обаче не се вписва в пазара.

„Може би трябва да започна да работя сама, за да нямам шеф. Не искам да поставям музикалната компания, с която работя, в конфликт с мен. И аз не искам да влизам в конфликт с тях, защото 10 години криво-ляво сме работели добре, разбирали сме се, не сме имали никакви конфликти, помагали сме си един на друг”, сподели тогава Кали.

Преди дни, на 1 октомври, когато бе Световният ден на музиката, тя честити празника на всички колеги и на хората, за които музиката е част от живота. „За многото питащи - не съм спряла да се занимавам с нея, просто съм малко в творческа пауза”, сподели Кали.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    36 0 Отговор
    От заглавието не стана ясно на един път ли ги е чукнала тези 45 или за няколко дни?:)
  • 2 Бай Калю

    17 6 Отговор
    Кали е прекрасна дама, но пееше див фолк и бясна чалга.
    Мутрите и съсипаха репутацията и днес ПКП я бие по популярност.
    Жалко, че Кали не е в политиката, а трябва да търпим там Цвета (ПКП)!
  • 3 Обичам MILF-ки

    14 6 Отговор
    Браво, Кали е готино МИЛФче.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ca c vc xcxv

    20 1 Отговор
    Тази статия ме обогати духовно, но ме срина психически. Стига с тия чалга урви, бе!!! Напишете за някоя докторка, химичка, учителка!!!
  • 6 Грешка сте!

    17 2 Отговор
    Кали още на 15 беше чукнала 45! А към днешна дата никой не знае колко са !!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Българин

    13 0 Отговор
    И по този случай и по стара традиция, най-малко 45 я чукнаха
  • 9 Ян Тревоман

    3 3 Отговор
    Местя
  • 10 ЧУКИБЕК

    8 0 Отговор
    БАЯ ПОВЕЧЕ Е ЧУКНАЛА
  • 11 Кали се чукнала с 45

    4 0 Отговор
    Ама никой не знае дали са само толкова ?
  • 12 Хасан

    5 1 Отговор
    Аз 45 чуквам за 2 седмици. Добре, че Онур не ревнува.
  • 13 Стефан Ваков

    3 1 Отговор
    Бих и олизал 45 годишната шишарка
  • 14 Врачка

    0 0 Отговор
    Преди няколко години тя пак празнува 45 ама може да е било певаческа кариера,знам ли?
  • 15 Хюч

    0 0 Отговор
    45 километра кожляци е чукнала...