Last news in Fakti

4 Ноември, 2012 17:09 1 612 1

Първият на Мена Сувари бил завършен тъпанар

  • мена сувари-
  • девственост-
  • секс

Мена Сувари, която стана световноизвестна с участието си в "Американски прелести", разказа как е загубила девствеността си.

Както при повечето жени първият секс не е бил изпълнен с приятни впечатления, а човекът, с когото си легнала, бил "неудачник". 33-годишната актриса признава, че едва ли е щяла да се разкрие като жена, ако впоследствие не е срещнала добър любовник, съобщава БГНЕС.

"Направих го на 15 и той беше завършен тъпанар. Имах късмет, че след година, след няколко роли в киното, срещнах своята първа любов. Това беше мъжът, който ме научи да не се боя от секса", сподели Мена.

Оказва се, че на красивата блондинка в началото никак не и вървяло с мъжете. Даже пропуснала своя абитуриентски бал, защото нямала кавалер.

Загубеняци е единственото, което можем да кажем ние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 User

    0 0 Отговор
    Голяма новина - няма що.