Last news in Fakti

29 Октомври, 2020 14:05 1 810 4

Възобновяват разследването за изнасилване срещу Жерар Депардийо

  • жерар депардийо-
  • разследване-
  • изнасилване-
  • дело за изнасилване-
  • франция-
  • подновяване-
  • актьор

В началото на август френската прокуратура е поискала делото от 2018 г. да се поднови

Възобновяват разследването за изнасилване срещу Жерар Депардийо - 1
Снимка: shutterstock

Разследването за изнасилване срещу известния френски актьор Жерар Депардийо ще бъде възобновено след искане от ищцата, съобщи АФП.

Адвокатът на актьора заяви, че не е информиран за това.

В началото на август френската прокуратура е изпратила искане до следовател в Париж за възобновяване на разследването по делото за изнасилване, за което е обвинен актьорът. Това искане е изпратено, след като младата актриса, която вече обвини Депардийо през 2018 г., отново се обърнала към органите на правосъдието. Нейният граждански иск предполага почти автоматично започване на разследване.

Разследването по жалбата, подадена през август 2018 г. в прокуратурата на град Екс-ан-Прованс приключи през юни 2019 г. Неназована актриса, която е работила с Депардийо, твърди, че той я е тормозил, когато тя е отишла в дома му за "неформална репетиция на пиеса" на 6 и 13 август 2018 г. След многобройни проверки и разпити на актьора разследващите не са намерили достатъчно основания да повдигнат обвинение.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен

    2 6 Отговор
    Абе той русняка де се напил и айдееее. Ко станало толкова. Как ще съдят блятката
  • 2 Сандо

    10 1 Отговор
    Неназованата актриса днес се е почувствала по-изнасилена оттогава и затова иска възобновяване на разследването.Има и друга версия:иска да си отмъсти,че не е била достатъчно изнасилена,така де,никой не харесва недовършената работа.
  • 3 1984Оруел

    0 0 Отговор
    Друго си е , асо получи къща в барселона или Москва например , нали ? Да вземе пример от нашенската мома с бикините как се правят тез неща !
  • 4 Бай Шиле

    0 0 Отговор
    Тия джендъри са егати смешниците.В САЩ някаква съди Тръмп,че преди 22 ! години я хванал за ръката и казал "аз съм Доналд Тръп,ела с нас на купон".От тогава тя не можела да спи и се храни спокойно и иска три милиона обезщетение.Правосъдната система ще разчепка случая.