Last news in Fakti

3 Ноември, 2020 18:33 2 085 7

Семейство Бекъм ще участват в сериал срещу тлъст хонорар

  • дейвид бекъм-
  • виктория бекъм-
  • риалити-
  • сериал-
  • нетфликс

Известната фамилия е сключила договор с платформата Netflix

Семейство Бекъм ще участват в сериал срещу тлъст хонорар - 1
Снимка: Shutterstock

Дейвид и Виктория Бекъм започват работа по голям проект с Netflix, а договорът, който са подписали, е на стойност цели 16 милиона паунда, пише Дарик.

Семейството реши да заснеме сериал, в който за първи път ще бъдат показани сцени от техния съвместен живот.

Чуждестранните медии споменават, че това вероятно е голям проект, като се има предвид, че Netflix ще покаже семейство Бекъм по начин, които не сме имали възможност да видим преди.

„Това е наистина гениален ход на Netflix. Ще видите съвсем различна страна на Дейвид, която обществеността рядко може да види. Семейството му са страстни архивари. Те с гордост документират кариерата му още като момче и през всичките тези години са запазвали стари изрезки от местни вестници, снимки от училище и клубни снимки", каза източник, близък до футболиста.

Сериалът първо ще представи живота на Бекъм, но и периода, в който той ухажва Виктория. По-конкретно, режисьорът ще представи ранните етапи на техния романс.

Футболистът и модната дизайнерка все още не коментират пред медиите подробности за документалния филм, който обществеността вече очаква с нетърпение.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рап

    9 1 Отговор
    Банално!
  • 2 Лора

    2 3 Отговор
    Тез може да се откажат от мене, я не се отказвам, истински мили същества и то богати...!
  • 3 А СТИГА ДЕ

    11 1 Отговор
    ФАКТИ.БГ,
    Докога ще ни занимавате с глупости?
    Бандит Бойко и ОПГ-ГЕРБ ни закопават на дъното на ЕС,
    о вие ни занимавате с някакви безделници!
    И то английски!

    Случайно ли е това?
  • 4 Чалга,

    5 1 Отговор
    Супер банално и грозно, тук е почти класиката..!
  • 5 Колизио

    2 5 Отговор
    НЯМА ЛИ НЯКОИ КОЛЕГИ НА РУМЕН РАДЕВ,ДА СПОДЕЛЯТ КАКВО Е ПРЕДСТАВЛЯВАЛ ТОЗИ ПАААЛЯЧО В СЛЕДВАНЕТО СИ,В РАБОТАТА СИ,МНОГО ИНТЕРЕСНО ЩЕ БЪДЕ,ИЛИ ДА ЧУЕМ БИВШАТА МУ СЪПРУГА,МИСЛЯ,ЧЕ ЩЕ БЪДЕ МНОГО ПОУЧИТЕЛНО И ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ГРОЗНИ КАРТИНКИ НА ТОЗИ КЛОУН -ПСИХО.
  • 6 Чичолина

    0 0 Отговор
    Сигурно са свършили паричките!
  • 7 Ритнитопковец

    0 0 Отговор
    Гледайте сериала за Майкъл Джордан - The Last Dance, това ще е нещо такова но на никой не му пука за Бекъм , по известен е не със футболните си изяви а с жена и изявите извън терена.