Last news in Fakti

9 Ноември, 2020 07:00 7 471 2

Вашият хороскоп за днес, 09.11.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Забързан и активен ден за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 09.11.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Радост и усмивки ще напират във вас. Ден за творчество. Правете нещата като на игра, забавлявайте се и всичко ще се случва много по-добре отколкото очаквате.

Телец

Устоите са важни, а те са резултат от дългогодишно изграждане. Ден за разказване на истории, на лични истории, но по различен начин. Изпълнете се с благодарност към своето минало, но живейте сега.

Близнаци

Забързан и активен ден, но по един красив и приятен начин. Не подценявайте нито едно късче информация, което достига до вас, днес събирате онова, което ще ви послужи по-натам.

Рак

Погрижете се за здравето си, но не с прегледи и лекарства, а с вглеждане навътре и в хладилника. Давате ли си сметка с какво се храните и как живеете? Давате ли си сметка с какви емоции подхранвате душата си? Просто помислете и преценете.

Лъв

Трудно ще намерите спокойствие. То и спокойствието не винаги е най-доброто, което искате. Понякога глътка адреналин е животоспасяваща. А и момент неспокойствие води до толкова интересни изводи в последствие.

Дева

Не си струва да нервничите от факта, че родителите ви проявяват прекалено голям интерес към лични ви живот. Вие пък не сте от онези, които ще кажат нещо, когато не искат, така че - какъв е проблемът? Днес в действителност може да си направите доста погрешни изводи за нещата, така че слушайте по-внимателно.

Везни

Едва ли ще можете да си останете за дълго у дома, все има къде да отидете. Не давайте поводи за клюки, не се впускайте да пазарувате повече, отколкото ви трябва, днес лесно могат да ви пробутат някое менте.

Скорпион

Доста сериозни размисли са ви налегнали днес, имате да разнищвате жизненоважни въпроси. Хубаво би било да не преувеличавате, а реално да поставите нещата, макар и само пред самите себе си. Не надценявайте възможностите си.

Стрелец

Кой каквото ще да прави, вашите мисли все се реят около поетите задължения. Дори да не ви се наложи да ходите днес на работа, пак отвътре ще ви гложди чувството за недовършени задачи. Какво да се прави, щом обещавате прибързано така е, следващия път мислете преди да кажете “да”.

Козирог

Ще се разкъсвате между желанията, отговорностите и изпълнението. Ще трябва да търсите равновесие между нещата, а може би и помощ. Ще трябва да си признаете, че не с всичко можете да се справите сами.

Водолей

Ден за сътрудничество и изслушване. Опитайте да овладявате прибързаността си. Има време за всичко и с бързане нещата няма да се случат по-добре. Не пришпорвайте хората около вас.

Риби

Работен ден с много неща за вършене. Важно е да сте добре организирани и подредени. Изпипвайте детайлите, не оставяйте нещата недовършени. Именно по това се оценява професионализмът на човек.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ
  • 2 Тулуп

    1 0 Отговор
    Трябва да публикувате и хороскопи за хората, които стават малко по-късно, следобеден хороскоп примерно.