15 Ноември, 2012 10:46 13 563 5

И най-секси мъж за 2012 e ...

  • чанинг тейтъм-
  • актьор-
  • най-секси-
  • мъж-
  • награда-
  • смисание

Чанинг Тейтъм спечели титлата за „Най-сексапилен мъж на 2012 година (Sexiest Man Alive 2012) според читателите на списание „Пийпъл“.

Когато чул новината, той скромно промърморил: "Будалкате ме!".

Така мускулестият красавец победи мъже като Бен Афлек, Дензъл Уошингтън, както и миналогодишния победител в класацията - Брадли Купър.

За жалост на фенките, Тейтън е женен. Той сключва брак с актрисата-танцьорка Джена Дюан-Тейтъм през 2009 г.

Актьорът споделя, че не може да свикне с "титлата". В интервю за новия брой на изданието той коментира, че дори половинката му била изненадана от решението на "Пийпъл".

"Казах й, след като изкъпахме кучетата във ваната. Тогава тя отвърна с: "Какво?" Беше изненадана", разкри секс символът.

"Да, сега ме нарича "Най-сексапилния". Но можете ли да я вините?“

Когато не репетира, Чанинг спортува усилено, за да поддържа красивите си мускули. Той споделя, че ако се залежи и за миг и напълнее и малко, губи грациозната си походка, а тя му е твърде скъпа. Хората го познават като забавен и секси тип, но не знаят колко дълбок емоционално и духовно е той, казва жена му Джена.

Наскоро Чанинг сподели, че е готов да стане баща. Той каза: „Първото число за деца, което ми изниква в главата са три, но ще видим... На нас мъжете ни е лесно да кажем, че искаме 15 деца, но Джена ще ми каже да си потърся друга, която да ги ражда."

32-годишният Тейтъм е родом от Алабама и е известен с няколко романтични комедии, като най-известните са "Професия: стриптизьор", "Сватбен обет" и "С дъх на канела".

Тейтъм се присъединява към избрания клуб на холивудските красавци, които са взимали титлата от 1985 година досега, между които са Мел Гибсън, Ник Нолти, Джордж Клуни, Брад Пит, Том Круз, Ричард Гиър и др.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мщри

    1 1 Отговор
    И най-секси мъж за 2012 e пе....с разбира се
  • 2 Ботев Пд

    0 0 Отговор
    Пичага е! Скоро го гледах в "С дъх на канела".
    Браво за титлата!
  • 3 кик

    0 0 Отговор
    азис е бе
  • 4 1234

    0 0 Отговор
    ази сс ее бе....................
  • 5 Дядо поп

    0 0 Отговор
    Станислав Христов Христосков.