Last news in Fakti

25 Ноември, 2020 09:34 6 948 13

Любомир отпадна след съдбоносна капитанска битка в "Игри на волята"

  • игри на волята-
  • любомир-
  • капитан-
  • битка-
  • елиминации

Загубилият капитанската битка трябваше да отпадне директно след нея

Съдбоносен избор на новите водачи на племената и изненадващ развой на двубоя помежду им определи поредният елиминиран в „Игри на волята: България“. При срещата на двамата новоизбрани лидери на Арената стана ясно, че последната Капитанска битка за сезона ще завърши с директна елиминация и един от тях ще напусне надпреварата за 100 000 лв. Сблъсъкът се оказа последен за изобретателя и отличен стратег Любомир от племето на Жътварите, който се изправи срещу Лазаринов в изпитание за мъжество и сила. Двамата показаха отличен спортен дух и воля, но желязното самообладание помогна на собственика на моден бранд да надделее над инженера в оспорвана битка на крачка от големия финал.

„Яд ме е, че си тръгвам, но това беше напълно възможно да се случи на всеки. Радвам се, че имах възможността да изпитам цялото това нещо. Изобщо не съм ядосан, по-скоро съм щастлив – щастието е състояние на ума. Винаги гледам от позитивната страна на нещата и съм радостен, че имах възможността да премина през битки и изпитания и да бъда тук”, каза Любомир след отпадането си.

Двамата играчи стъпиха на Арената силно мотивирани за победа. Бързина, ловкост и търпение бяха нужни на капитаните, за да се справят с прокопаването на тунел, преминаването на кален ров, хвърлянето на дъски и прекарването на топче през сложен лабиринт. След старта на играта Любомир успя да си спечели малка преднина, но Лазаринов бързо навакса изоставането си. Двамата се движиха наравно до последния компонент от надпреварата, но капитанът на Рибарите успя да овладее емоциите си и пръв прекара последното си топче през лабиринта.

На това се казва истински оспорвана БИТКА!⚔️👏🏼 КОЙ ще вземе ПОБЕДАТА и ще продължи и КОЙ ще отиде вкъщи?😯🔥

Публикувахте от Игри на волята: България в Вторник, 24 ноември 2020 г.

„Знаех си! Това е моят ден! Знам, че съм по-хладнокръвен от Любо и съм много щастлив от победата!”, каза Лазаринов, след като дуелът приключи. Той беше изправен пред съдбовен избор – да избере за себе си имунитет от номинации, който го превръща в сигурен финалист, или да вземе предимство за отбора си в първата Номинационна битка. Отборният дух надделя у Лазаринов и капитанът на сините избра предимството.

В следващите дни още изненади очакват племената – каква игра за запазване на неприкосновеност очаква участниците и кое племе ще отиде на Номинационен съвет?

В понеделник, 30 ноември, предстои първият ден от финалната седмица, в която участниците ще се изправят един срещу друг в индивидуални битки. Зрителите ще имат възможността да видят дълъг епизод включващ два оспорвани сблъсъка с начален час 20.00 ч. А следващият петък ще стане ясно и името на големия победител, който ще си тръгне от „Игри на волята: България“ със 100 000 лв.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сигурно има такива дето ви вярват

    16 15 Отговор
    аве стига сте писали глупости всички знаем че наркоманката ще спечели понеже е избрана от организаторите докато са подготвяли тази тв простотия...
  • 2 Манги

    11 30 Отговор
    Най-заслужава да спечели понито Йона, щот учи в Йейл

    Коментиран от #4

  • 3 Диаболо

    4 14 Отговор
    Тази година печели жена. Ама коя.
  • 4 Бате Боби

    17 5 Отговор

    До коментар #2 от "Манги":

    И щот най много реве заедно със сестра си.
  • 5 Поли

    9 7 Отговор
    Играта е нагласено за Катя злобата.Да си злобен и чепат било новото модерно

    Коментиран от #6, #12

  • 6 Много си модерна

    3 4 Отговор

    До коментар #5 от "Поли":

    И много ти е много модерно мислиш!
  • 7 Поли

    9 2 Отговор
    А колкото си по опростачен толкова повече фенове имаш.
  • 8 КОЧО

    6 1 Отговор
    Не е вярно, мъж ще спечели парите.

    Коментиран от #10

  • 9 Непозната

    8 2 Отговор
    Най добрия отпадна от най слабия.От тук нататък все ми е тая.Става скучно и нагласено
  • 10 Кажи го на Поли

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "КОЧО":

    Щото много насериозно е взела възможноста че Катя ще спечели! Ние мъжете работим с половината си мозък! Другата половина мисли коя и как да я опънем! Жените са целенасочени! И тук идва менделеевата таблица! Цялата истина за света който ни обикаля е в нея! И с половин мозък мъжете са открили всички елементи без един! Полоний на Мария Кюри! С половин мозък сме открили света, а Поли си мисли че Катя е Мария Кюри!

    Коментиран от #11

  • 11 Не си много

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Кажи го на Поли":

    прав - официално тя го е открила, но дефакто мъжа и Фредерик Кюри и е дал информация, че му писнало да му опява, че е световно неизвестна!
  • 12 Опа...

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Поли":

    А така! Вярно е
  • 13 Истината ™️

    5 0 Отговор
    Любака трябваше да е финал. От готина спортна игра е превърнаха в пошло подобие на Брадъра. Радвайте те се на улавите сестри щото те ще са финалистки! Продуцентски игри а не игри на волята.