Last news in Fakti

25 Ноември, 2020 11:10 8 691 9

4 зодии ще забогатеят през 2021 г.

  • зодия-
  • хороскоп-
  • пари-
  • късмет

Новата година носи нов късмет за тези зодии

4 зодии ще забогатеят през 2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Настъпването на новата година носи винаги множество нови надежди, нови стремежи и свежи желания за успех.

Както всяка година, така и през 2021 звездите са отредили големи постижения за няколко зодии. Те ще се радват на хармония в личния си живот и ще получат много пари и имотни облаги, издигайки се във финансово отношение.

Кои обаче са зодиакалните знаци, които ще спечелят много пари през следващата година? На кого съдбата е отредила огромен късмет и много радост през идните 365 дни? Сега ще ви разкрием.

Лъв

Ако сте родени под този знак и сте работили упорито през изминалата макар и пандемична 2020 година, въпреки всички обрати, които тя донесе, то е време на пожънете това, което сте си посели.

През пролетта е възможно повишение или увеличение на заплатата, което драстично ще подобри финансовото ви състояние. Важно е да работите, но и да не забравете да си почивате.

През летните месеци ще може да се отпуснете повече и да си позволите да харчите повече за почивката си. Забавлявайте се, защото през есента ще ви предстоят препятствия.


Скорпион

Очаква ви благоприятна година, въпреки че всеки среща по някоя и друга трудност рано или късно. Бъдете решителни и смели и ще успеете да се справите с всичко.
Мислете позитивно и не се страхувайте да покажете на какво сте способни.

В края на годината може да получите неочаквано увеличение на заплатата, което ще се отрази позитивно върху финансите ви. Астролозите обаче съветват да не харчите всичко спестено безразсъдно, а да се опитате да натрупате повече средства в запас.


Дева

Новата 2021 година преди всичко ще ви донесе много нови идеи. Главата ви ще е изпълнена с какви ли не творчески предложения и планове.

Вашите идеи ще бъдат високо оценени и това ще ви помогне да подобрите значително финансовото си състояние. Пролетта е чудесно време за пътуване, което сте отлагали дълго време.

През 2021 година ще получите сериозно финансово постъпление, с което ще може да сбъднете много свои желания, но не го прахосвайте необмислено.
Очаква ви вълнуваща година с професионален успех и много късмет във финансово отношение.

Риби

Ще се чувствате късметлии още през първите дни на 2021 година. Някаква сума, която сте очаквали и сте се надявали да получите, но не сте успели до сега, най-накрая ще стигне до вас, а това много ще ви зарадва.

Някои Риби може да започнат собствен бизнес, но е важно да бъдат внимателни и да помислят за всички подробности.

През 2021 година ще имате възможност да смените работата си за по-добра, ако имате такива намерения или да намерите много добър източник на финанси, различен от постоянното ви поприще.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мнение

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "4 зодии":

    При извънредни положения и обстановки важат други закони. Те са го предвидили това.

    Коментиран от #4

  • 3 Шоп от СО

    2 1 Отговор
    Йес! Аз съм от тея! Къде са ми парите?

    Коментиран от #7

  • 4 Антигерб

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мнение":

    Е как според вас герберчетата със закон може да се отменя конституцията, със наредба да се отменя закон а със устна заповед да се отменя наредбата - за кой ли път герберската мафия погазва конституцията на България със обикновена заповед.

    Даже и извънредно положение може да се въведе единствено със закон приет от народното събрание а не със някаква заповед на някакъв министър но герберите не ги интересува това. Те са доказали че са тъпигьози и не ги интересува нито мнението на народа нито конституцията - тиквун обърна държавата ни на султанат с еднолично тиквенско управление.
  • 5 Stéphanie 🎲

    3 0 Отговор
    Мене ме няма 😕 😎 но пък Лъв е тук така че не е голям проблем.В една къща ще влязат паричките .
  • 6 рентнер

    1 0 Отговор
    От кога го чакам този Декември, особено на седмо число.
  • 7 Blesed

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Шоп от СО":

    Почакай 40 дена, де!
  • 8 Който. се учи и ще сполучи..!

    1 0 Отговор
    Вярна, била, тази приказка, ама кой да, слуша..! (Разбира, се за това се иска ум и малко късмет.....!)
  • 9 Човек

    0 0 Отговор
    Зодия Дева съм ! През 2021 каква "нова врата" ше ми се отвори ?