25 Ноември, 2020 20:03 3 469 6

Короната на Playmate Of The Year 2020 е готова (СНИМКА)

  • playmate-
  • мис плеймейт 2020-
  • корона-
  • събитие-
  • онлайн

Изящното бижу е изцяло ръчна изработка

COVID-19 няма да спре най-очакваното лайфстайл събитие в България – финалът на конкурса Playmate Of The Year 2020 ще се проведе през декември и ще бъде изцяло онлайн. Заради епидемиологичната обстановка и мерки за сигурност, церемонията ще бъде без публика. Всеки, който някога е мечтал да гледа от първия ред ще сбъдне мечтата си, независимо от това, къде се намира на планетата Земя. Live stream-ът ще е напълно безплатен, а къде ще може да гледате финала и кога – очаквайте да разберете скоро.

Конкурсите Playmate Of The Year са символи на визионерство, новаторство и създаване на трендове. Това доказват за пореден път и организаторите му в България, които въпреки сложната епидемиологична обстановка имат смелостта отново да бъдат впечатлят с първият Live Stream конкурс.

През декември всички очакваме с нетърпение най-бляскавото и светско събитие, което има амбицията и потенциала да се превърне в най-значимото събитие в новата история на лайфстайла в България.

Организаторите вече се похвалиха, че короната на победителката е готова и публикуваха снимка в социалните мрежи. Изящното бижу е изцяло ръчна изработка, а негов автор е майстор-ювелирът Велина Смет, на която по традиция се поверява изработката на короната.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    14 1 Отговор
    Филм на ужасите е това....хорър с неочакван край!
  • 2 Това, не ли е Луна

    4 2 Отговор
    Заслужава, жината....!?
  • 3 Махленска клюкарка

    4 0 Отговор
    Чакам го с нетърпение-визионерство, иновативност и създаване на трендове. Конкурсът осмисля животът ми, благодаря на организаторите. Всеки добър родител трябва да задължи децата си да го гледат.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Как ми се иска.............

    0 0 Отговор
    Да изпращя някоя плейтмейтка........
  • 6 PE6OGOLF4E

    2 0 Отговор
    Не е лоша,Но не е подходяща,вся пак трябва да отговаря на последвала професия,която ще изпълняват..... короната за кралица на кОврите,трябваше да е със стърчащи п.ниси от които се излива неидентифицирана бяла течност....