Last news in Fakti

27 Ноември, 2020 11:43 4 930 8

Чудомир и Тодор в последна елиминационна битка в „Игри на волята: България”

  • игри на волята-
  • елиминации-
  • битка-
  • борба-
  • риалити-
  • състезание-
  • тодор желязков

Чудомир помоли всички от племето си да го изпратят на елиминация на последния номинационен съвет за сезона

В последната отборна битка за този сезон на "Игри на волята" племената трябваше да се превърнат в диви зверове, ако искат да запазят своята цялост преди финала. Щафетна игра с плуване и преминаване през тежко трасе, отвеждащо до пъзел, определи кое племе да се спаси от номинации.

Предимството, което Лазаринов спечели за Рибарите в Капитанската битка, им осигури една минута по-ранен старт.

Устремът на Жътварите към победата се видя в преминаването им по трасето – макар и по-малобройни, те успяха да настигнат противника и дори да го задминат. С общи усилия жълтия отбор подреди пръв пъзела във финалната част от предизвикателството и изпрати Рибарите на Номинационен съвет.

Събирането край лагерния огън се оказа едно от най-изненадващите за сезона и демонстрира истинското спортсменство и уважение между играчите на синьото племе. Екатерина не скри чувствата си и със сълзи на очи заяви, че за първи път се намира в племе, за което си струва да се бори.

Останалите подкрепиха думите ѝ, а безстрашните Чудомир и Милен призоваха съотборниците си да изпратят тях в битка срещу Тодор. Молбата на фитнес инструктора беше уважена от по-голяма част от съотборниците му и по този начин той се превърна във втория номиниран, който отива на последния елиминационен двубой във втория сезон на „Игри на волята: България”.

Пред какво изпитание ще бъдат изправени двамата воини и кой от тях ще се заеме мястото на финалист? Не пропускайте да разберете развоя на мъжката битка между Тодор и Чудомир тази вечер от 21:00 ч. по NOVA.

В понеделник от 20:00 ч. в дълъг епизод зрителите ще видят две индивидуални битки, които ще разкрият кои са най-издръжливите и амбицирани играчи, готови да грабнат наградата от 100 000 лв. в приключенското риалити.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Биде

    12 8 Отговор
    И що не Милен, щото има ли плуване, Тошо тапира ще има предимство или такъв е сценария?
  • 2 Някой

    18 11 Отговор
    Тошко е жалка картинка,нон стоп си противоречи,никакво достойнство няма за това което говори.Пълен смешник.На всичкото отгоре не е и особено добър в игрите.

    Коментиран от #7

  • 3 второ озъбване

    2 1 Отговор
    в стил Николай щеше да срути кулата на Игрите на Вавилония.
  • 4 Ибрахим

    6 1 Отговор
    много нагласено ,трета еднотипна игра в която най силните играчи на жътварите играят по два пъти вместо от играчите на рибарите да не участват двама. Трите последни победи на жътварите са от една и съща игра

    Коментиран от #8

  • 5 Верно ли

    7 1 Отговор
    Ох, пуснАх сълза. За поредна година сценаристите на Игри на сополите се на.каха здраво.
  • 6 Дидо

    10 7 Отговор
    Тошко си е силен играч може да не го харесвате но пък ас нехаресвам двете сестри с хитрост и задкулисие стигнаха до тук
  • 7 Евала👍👍👍

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Някой":

    Имаш 1000 + от мен!
  • 8 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ибрахим":

    Би ли ми обяснил как се нагласят нещата като говориш са предварително нагласен сценарий?