Last news in Fakti

21 Ноември, 2012 11:34 10 708 0

Леона Луис не се притеснява, че има гадже тийнейджър

  • леона луис-
  • тийнейджър-
  • one direction-
  • гадже

Личният живот на Леона Луис представлява страхотен интерес за медиите. Певицата има романс с певеца от момчешката група One Direction - Лиъм Пейн.

Това е поредната двойка, в която нежната половинка е по-голямата – Леона е на 27 години, а младежът едва на 19. Луис обаче ни най-малко не се впечатлява от разликата в годините и заявява пред списание „Look", че възрастовата разлика за нея не представлява проблем. Дамата просто се забавлява.

„Ако се обвържеш с някого, възрастта не трябва да има значение. За мен няма, аз бих излизала и с по-млад и с по-възрастен. Всичко е въпрос на това, доколко е зрял човекът... Забавлявам се и ми е приятно", казва певицата.

Двойката, която прекара час заключена в съблекалня по време на благотворително шоу в подкрепа на децата в нужда миналия петък, има приятелски отношения от години. Но след като Лиъм скъса с приятелката си Даниеле Пийзър, приятелството им прерасна в романс.

Младежът призна, че много си пада по по-възрастната си колежка: „Тя е страхотна, много си падам по нея“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА