Last news in Fakti

4 Декември, 2020 15:23 6 807 5

Джъстин Бийбър разкри защо с Хейли още нямат деца

  • джъстин бийбър-
  • хейли болдуин-
  • хейли бийбър-
  • деца-
  • семейство

Двойката мечтае да има много наследници, а мнозина се питат кога ще се появят

Джъстин и Хайли Бийбър са една от най-любимите светски двойки. Двамата имат милиони фенове, които следят всяка тяхна крачка, както и подробностите от личния живот, който двамата делят от известно време.

Млади, успешни и много влюбени, Джъстин и Хайли скоро отпразнуваха две години от сватбата си. Много се изписа в началото, че връзката им е изцяло с цел реклама, но поне за момента нещата изобщо не изглеждат такива, пише Дарик.

26-годишният певец и 24-годишната моделка са щастливи, но очевидно не бързат да увеличават семейството си. Бийбър сподели в свое интервю, че мечтае един ден да бъде баща на много деца, но колко точно... зависи изцяло от желанието на неговата съпруга, поясни той.

Публикация, споделена от Justin Bieber (@justinbieber)


Джъстин не иска да я притиска, защото това е сериозна крачка за всяка двойка. Вярва обаче, че рано или късно това ще се случи, не само когато той иска, а когато самата Хайли е готова.

В интервю за Елън Дедженеръс Бийбър откровено заяви, че всичко зависи от Хайли.

"Бих искал да създам малък клан, но това е нейното тяло и всичко зависи от нея. Мисля, че тя иска две", споделя Джъстин в шоуто на Елън и допълва: "Хайли също има цели, които са важни за нея като жена. Не мисля, че тя е готова сега за родител, но това е добре", сподели още певецът.

Припомняме, че двамата се познават от 2009 г., но едва през 2015 г. започва да става ясно, че между двамата има нещо много повече от приятелство. Двамата сключиха брак през 2018 г.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Елате котенца

    17 0 Отговор
    Аз ше ви забременя и двамцата
  • 2 КОЧ

    22 1 Отговор
    Две женски, как да стане?
  • 3 Странният Бийбър

    6 0 Отговор
    Не знам за, този какво да кажа....!!!
  • 4 Инспектор Мадуро

    9 0 Отговор
    Този ще ги мандръсам, докато жена му гледа и се облизва, но за нея няма да остане сок, така като го гледам къв е долен п.....с
  • 5 Фенче

    5 7 Отговор
    Тъпунгери. Момчето си е голям пичага.