Last news in Fakti

21 Ноември, 2012 14:00 2 670 0

Камерън Диас: Знам как да се справям с голотата си

  • камерън диас-
  • актриса-
  • голота-
  • секси

Камерън Диас заяви пред вестник „Sunday Times”, че някои хора виждат в нея просто едно красиво лице и дълги крака, но това изобщо не я обижда и по-скоро я ласкае.

В действителност, тя обича да се усеща като сексуален обект и вярва, че и други жени се чувстват по същия начин като нея.

"Мисля, че всяка жена иска да бъде забелязвана и желана от мъжете", казва 40-годишната актриса.
Звездата от хита „Палавата класна" не веднъж се е снимала по бельо за различни списания и смята, че това й дава сила и самочувствие.

"Аз не съм някакво младо момиче, което не е уверено във външния си вид. Фотографите не ме принуждават да се събличам насила. Когато стилистът ми каже, че ще ме снима само по сутиен и високи токчета аз съм ОК.“, каза Диас.

"Аз съм жена и знам как да се справя с голотата си. Знам кога и в какво се усещам комфортно и знам, че обичам да се чувствам секси.", добави Камерън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА