Last news in Fakti

8 Декември, 2020 19:23 4 264 8

Какво вещае нумерологията за 2021 година

  • 4-
  • 2021-
  • нумерология-
  • астрология-
  • вещае

През идната година ще се променят много неща

Какво вещае нумерологията за 2021 година - 1
Снимка: shutterstock

Почти краят на 2020 година е. Събитията от изминалата година, причинени от пандемията, оставиха малцина без последствия, както психически, така и физически.

Какво обаче, показва нумерологията – наука, на която много хора се доверяват заради доказаните ѝ прогнози за бъдещи събития. С това ни запознава порталът Локално.

Според нумерологията сборът от цифрите 2020 г. е 4, а за сравнение, годината, в която започва Втората световна война, през 1939 г., има същия сбор (1 + 9 + 3 + 9 = 22 = 2 + 2 = 4).

Какво вещае нумерологията за 2021 година
Снимка: shutterstock

Според 4-та връзките с хората намаляват, няма социализация и ценностите са ограничени във всеки смисъл. Тази година определено не беше подходяща за някакви нови дейности. През тази година под знака на номер 4 нашата жизненост намаля. Всеки се отказа от много неща по свой начин. Възникнаха много тежести, препятствия и притеснения.

Но 2021 г., според нумерологията, ще промени много неща. Тя е под знака на числото 5, което носи свобода в действията, както и нещо ново и красиво. Тя вещае и промяна. Пътуванията отново ще станат възможни. Светът ще се събуди и ще стане свидетел на нови промени в живота на хората.

Следващата 2021 г. е много добра година за излизане от рутината, която чувствахме през изминалата година. Но повечето от нас ще се нуждаят от много усилия, за да подобрят настроението си. 2021 г. обаче носи удоволствие от личната свобода, така че нека се опитаме да се възползваме максимално от това. Въпреки че няма да можем да компенсираме всичко, което ни беше отнето миналата година, не бива да оставяме някои нови преживявания и възможности, които ще се появят.

Нови приключения, личен напредък, но и промени - всичко това ни носи новата 2021 година. Всички тези нови възможности ще ни помогнат да изоставим старите навици от миналото и да се възползваме от добрите промени, които ще ни донесе следващата година.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нумерологията

    19 7 Отговор
    Вещае съд за шкафбанк
  • 2 др Гей Билтс

    16 5 Отговор
    Вещае Ковид 20, догодина Ковид 21, доде не останете 500 млн.
  • 3 Как

    6 0 Отговор
    какво ? Дърво !
  • 4 Пацо

    9 0 Отговор
    Г-жо Тачева. Не заблуждавайте вашите читатели ! Нямам никаква идея от къде черпите знания по нумерология но сте на погрешен път и вашият или чужд анализ и прогностика е доста далеч от нещата. Може да ми вярвате.

    Коментиран от #6

  • 5 Нееее

    3 0 Отговор
    1939 има цифров корен четири, но в нумерологията се използват числата до 22 или до 58. В случая с 1939-та година, като се махнат девятките, се получава 13.
  • 6 Дедо

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Пацо":

    Паце, не знам за Тачева брато, ама аз ти вервам на сто про. Сериозен съм много.
  • 7 Юдициарен астролог

    1 0 Отговор
    Петицата се отъждествява с Абсолюта, Божествената искра. Неин символ е Пеперудата. Кристалографията счита за невъзможна симетрията от пети порядък. Само човешкото съзнание и вирусите достигат това ниво. Във физическия свят изключение прави и морската звезда. Затова Духът може да влияе на материята. Това официално е вписано в регистъра на направените открития.
  • 8 BUKLODIT FROM BUKLODOTIA

    1 0 Отговор
    1 08 2021 КРАЯ НА СВЕТА 🔵