11 Декември, 2020 12:55 4 364 3

Джордж Клуни в болница след рязка загуба на тегло

  • джордж клуни-
  • актьор-
  • загуба на те-
  • гло-
  • роля

Мисля, че се опитвах да отслабна твърде бързо за ролята си във филм, коментира актьорът

Джордж Клуни в болница след рязка загуба на тегло - 1
Снимка: shutterstock

Джордж Клуни е бил хоспитализиран с панкреатит, след като е свалил близо 13 килограма за предстоящия си филм „The Midnight Sky“, съобщава британският вестник Mirror.

59-годишният Клуни е свалил килограмите за ролята си във филма като астроном, който оцелява след апокалиптично събитие, но е откаран в болница със стомашни болки, в крайна сметка диагностицирани като панкреатит, и е прекарал седмици във възстановяване.

„Мисля, че се опитвах да отслабна твърде бързо и вероятно не се грижех достатъчно за себе си.“, сподели Клуни.

„Отне ми няколко седмици, за да се оправя, а като режисьор не е толкова лесно, защото имате нужда от енергия. Бяхме на този ледник във Финландия, което направи работата много трудна. Но със сигурност помогна за изграждане на характера.", каза актьорът, който е и режисьор на лентата.

Освен всичко останало Джордж е трябвало да пусне брада като на магьосник за ролята, което очевидно не е било голямо удоволствие за съпругата му Амал.

„Отгледах голяма грозна брада и синът ми я обичаше, защото искаше да крие разни неща в нея. Но съпругата ми и дъщеря ми бяха наистина щастливи, когато тя изчезна, защото беше много трудно да се открие лице под цялата тази бъркотия.“, сподели още той.

Семейство Клуни са родители на близнаците Александър и Ела и прекарват пандемията в Холивуд Хилс.

"Наистина не сме мръднали от февруари", каза Клуни пред Mirror.

Актьорът добави, че е бил зает с готвене за семейството и извършване на домашни задължения в къщи, боядисване и лакиране на дървени мебели.
За съжаление, аскетичният подход на Клуни към „The Midnight Sky“ не донесе на филма благосклонност от критиците: той е с 58-процентни точки след 36 критични рецензии за "Ротен Томатоус" преди излизането си на 23 декември.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Охо Бохо

    5 4 Отговор
    И ти много си повярва, та чак ми опротив.я.знай си мястото.
  • 2 ггг

    4 3 Отговор
    тоя пък - не можа ли да намери един кльощав брадясал чичка и от него да направи актьор! По - лесно и по-бързо!
  • 3 Саман Тафокс

    2 0 Отговор
    ПРЕДИ 5-6г РЪСЕЛ КРОУ БЕШЕ КАЧИЛ 10-15кг ЗА НЯКАКЪВ ФИЛМ, СТРУВА ЛИ СИ ТАКАВА ГЛУПОСТ ?