Last news in Fakti

11 Декември, 2020 15:40 9 177 12

Джейми Елиас показа договора си с "Черешката"

  • джейми елиас-
  • черешката на тортата-
  • благотворителност-
  • русенска болница

Реши да дари хонорара си на русенска болница

Още със старта на новия си сезон, който бе излъчен съвсем наскоро, "Черешката на тортата" успя да разбуни духовете, а причина за случилото се беше на инфлуенсърката с ливанска кръв Джейми Елиас в първия му епизод, което предизвика истинска лавина от осъдителни коментари в социалните мрежи, пише сайтът life.dir.bg.

Една от причините за враждебните изказвания по неин адрес бе, че получи сериозна помощ в кухнята, но неволните грешки, които допусна в обясненията си за процеса на готвене, също допринесоха за тях. Така например, в рамките на 45-те минути, през които бе домакин, тя успя да обърка подправката кимион, наричайки я "камион", по-късно заяви, че пилето се вари на скара, а за финал отговори на въпроса от какво месо е смес каймата с думите "Месото е кайма"... Недоразуменията обаче се дължат на факта, че блондинката е била изключително притеснена, тъй като ѝ се е наложило да готви за първи път през живота си, както по-късно сама издаде пред родна медия.

Оставяйки кулинарните ѝ способности настрана, зрителите бяха изумени и от откровението ѝ в следващата серия на шоуто, когато призна, че единствената изява на Башар Рахал, която някога е гледала, е участието му в клип на попфолк певицата Емилия и не е запозната с останалата му работа.

A post shared by ⚜𝒥𝒶𝓂𝒾𝑒⚜ (@jamieeliass)

Въпреки изброените дотук гафове, преди часове Елиас успя да изненада приятно последователите си в социалната мрежа, споделяйки, че ще дари хонорара си от телевизионната продукция за благородна кауза, а именно набавянето на средства от първа необходимост, които ще отидат в болница, намираща се в град Русе. Посланието ѝ бе придружено от изображение на сключения от нея договор с риалити предаването, водено от шеф Манчев.

От кадъра става ясно, че възнаграждението ѝ за снимачното време се равнява на 700 лева, с които тя няма нищо против да се раздели.

"За да даваш добър пример не е нужно да си инфлуенсър, адвокат, лекар, учител, писател или актьор. За да даваш добър пример трябва да си преди всичко добър човек. Живеем във време, в което да се присмееш на другия се счита за "по-достойно" от това да му помогнеш и подадеш ръка. Във време, в което вие ще запомните какво съм направила, как съм се държала, но не и цифрата на хората, които ежедневно се борят за човешкия живот в условията на COVID-19. Вие може и да не си спомняте, но аз помня. Ето защо реших да дам хонорара си от "Черешката на тортата", възлизащ на 700 лева, за закупуване на средства от първа необходимост за болницата в град Русе. И не го правя, за да се докажа на някого или да лустросам името си - правя го, защото така го чувствам и така е редно. А вие, какво запомнихте от мен?!", написа тя.

Потребител на платформата обаче, веднага я посъветва за нейно собствено добро да заличи публикацията си, тъй като тя може да ѝ навлече юридически проблеми.

"Нямаш право да излагаш на обществено достояние договорни отношения между две страни без разрешение на другата страна, по- добре го изтрий и не се прави на интересна, защото е подсъдимо", коментира той.

Очевидно Джейми го е послушала, понеже няколко часа по-късно кадърът изчезна безследно от страницата ѝ, сякаш никога не е бил там.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коя е

    29 7 Отговор
    Пък тая и защо ни занимавате с нея? Киселото зеле е по-важно от този коптор!
  • 2 Лора

    5 10 Отговор
    Само тя ли греши, толкова, сериозни,, грешници,, има,.. дори и самия, Черешко,, е такъв, по голем..!
  • 3 Реалист

    24 0 Отговор
    Доста скромен хонорар, Манчев пак прави тънкажи! За 700 и аз трудно бих се навил...можеби останалите са прибрали по-добри пари, дано!

    Коментиран от #11

  • 4 Още нещо

    3 4 Отговор
    Коптор, говори за коптор и целия ни вход, мирише на газове, като, че ли всеки е ял развалено зеле...!
  • 5 дявола

    12 6 Отговор
    Тази мекица освен за проститутка за друго не става простичка много ръцете са и бръкнати отзад до лактите.Е красива е спор няма
  • 6 Гост

    19 1 Отговор
    Тая в инстаграм е фиданка пък по телевизията е егати табуретката
  • 7 Ива Бебека; жената на Маджев

    6 2 Отговор
    Тая не става.
  • 8 ПЕНКО

    7 5 Отговор
    " ЧЕРЕШКАТА " Е НАЙ -ГОЛЕМИЯТ ТЕЛЕВИЗИОНЕН - ОТВРАТ !!!!
  • 9 Специалиста

    9 1 Отговор
    Куха лейка. Чудя се защо я поканиха да участва !? Някой чичка я лансирал вероятно...
  • 10 ти го каза

    7 1 Отговор
    Голям срам за шеф Манчев,за предаването,за телевизията която излъчи предаването и за останалите участници.Дано се е отплатила достойно тази кифла.Има доста да поработи на околовръстното.
  • 11 asdas

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    не е така, до преди няколко дни никой не я беше чувал, сега всеки говори за нея, нали знаете няма лоша реклама

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.