Last news in Fakti

26 Ноември, 2012 13:24 3 132 1

Жана Янева ще представи България пред Доналд Тръмп

  • жана янева-
  • доналд тръмп-
  • мис вселена

Жана Янева – „Мис Вселена България“ 2012 ще представи България на световния конкурс  на Донълд Тръмп „Miss Universe“, съобщава агенция „ПРофайл“.

Красавицата заминава за Лас Вегас на 2 декември, където почти три седмици ще трае подготовката за конкурса „Miss Universe“. Финалът е на 19 декември и ще се излъчи на живо по телевизия NBC. Очаква се зрителският интерес да надхвърли 100 млн. души.

Конкурсът ще се проведе в 4 тура – видео визитки, тур по бански, традиционно облекло (родопска носия за нашето момиче) и официални тоалети.

За представянето си в първия тур Жана засне специална фотосесия заедно с фотографа Костадин Кръстев – Коко.

Родната красавица за първи път ще посети Лас Вегас, но вече е била в Мексико, където се е гмуркала сред акули и е плувала в подземни реки. Екстремната миска ще бъде първата българка от две години насам, която ще представи България на престижния световен конкурс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 :??

    1 0 Отговор
    Кроки?