Last news in Fakti

17 Декември, 2020 12:02 9 728 7

Йоана Буковска с разтърсващо признание за Чочо и погребението му

  • чочо попйорданов-
  • йоана буковска-
  • погребение-
  • откровение-
  • изповед

Актрисата признава колко значимо е било присъствието на Чочо Попйорданов в живота ѝ

Йоана Буковска с разтърсващо признание за Чочо и погребението му - 1
Снимка: БГНЕС

Най-добрата актриса на 2000 г. Йоана Буковска се раздели с Чочо Попйорданов след 6-годишна връзка, но винаги е говорила с любов и уважение за него. Загубата му на 5 май 2013 г. била неочаквана за нея.

Йоана отишла на погребението му, но медиите не я забелязали, каквато била и нейната цел. „Нямаше как да не отида да се разделя с човека, с когото съм живяла 6 години и който изигра огромна роля за моето порастване и за научаването на някои от най-важните житейски уроци. Той беше един от важните мъже в живота ми“, казвала е Йоана и е подчертавала, че никога не е крила това, нито го е отричала, пише „Телеграф“.

Йоана Буковска с разтърсващо признание за Чочо и погребението му

Актрисата е споделяла още, че Чочо винаги е бил като Питър Пан в тяло на мъж. Със загубата на Чочо Попйорданов като че ли свършва един период в живота на Йоана Буковска. „Труден“ е меко казано, по-скоро мъчителен и съкрушителен.

През 2010 г. тя преминава през ада. „Беше годината на погребенията. В рамките на една календарна година аз погребах първо дядо си, на 40-ия му ден почина Коко Азарян. След това през септември почина майка ми и месец-два по-късно — Андрей Баташов“, споделяла е Йоана. Тя е посочвала и приемственост на цифрите – дядо ѝ си отишъл на 5 ноември, майка ѝ - на 5 септември, а Чочо си отишъл на 5.5.2013 г.

„Имаше едно такова „затваряне" на петиците, което беше много шокиращо за мен, защото тези неща никой не ги подрежда, просто се случват", казвала е Йоана преди време.

Тя смята, че Чочо е на по-добро място и мисли, че ще се върне един по-добър и силен човек, когато му дойде времето.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шишо Бакшишо

    6 10 Отговор
    Абе то за умрял или добро, или нищо ама...возил съм го Чочко. Беше пиян на мотика и не знаеше на кой свят е. Спрях му на НДК, откъм ''Шестограма'' ...как успя да слезе с носа напред, не знам, ама хвана веднага тротоарна екзема. По-пиян от него съм виждал само Антон Горчев...той пък слизаше по малките часове на кафето на театър ''София'' да си допива.
  • 2 Чичо

    8 11 Отговор
    Айде няма нужда да ни занимава със себе си! Мен лично не ме интересува тази нещастна женица, за другите не знам.
  • 3 Охо Бохо

    5 3 Отговор
    Да пишете колко пара плащате за интервюта за претопени манджи ще е по интересно от това. Човекът изгнил нищо не останало от него и пак едни и същи въпроси за него. Докога? Другите глупости за дати на починалите и разни съвпадения са глупости на търкалета Всеки има доста починали може да си фантазира с датите както оска. Явно Буков ска тъй като театрите не работят е решила да препечели някой лев
  • 4 Ахмак

    7 5 Отговор
    Изкуствена актриса ,не знам кой ги държи там ,на кого са хора.Има толкова талантливи хора ,но те ви навират в очите ежедневно ,едни и същи некадърници .
  • 5 Шишо Бакшишо

    5 1 Отговор
    Иначе беше пич Чочко...пич та дрънка, ама пуста пукница млад си го прибра.
  • 6 Поклон

    6 0 Отговор
    Аз много харесвах Чочо като актъор,беше истински.......Поклон!
  • 7 Памук

    2 0 Отговор
    Журналистката Събина е изчерпана, независимо че е млада! Не съм почитател на двамат актьори, но уважаеми коментатори те не заслужават вашият негативизъм. Това са хора единият от който покойник. Не те са натрапчиви, натрапчива е изхабената некадърност на девойката която ни поднася инфото!