Last news in Fakti

21 Декември, 2020 10:35 3 796 4

Ариана Гранде се сгоди... отново (СНИМКИ)

  • ariana grande-
  • ариана гранде-
  • далтън гомес-
  • гадже-
  • годеж-
  • сгодена

Звездата показа на феновете си нестандартния годежен пръстен

Ариана Гранде се сгоди... отново (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Поп звездата Ариана Гранде и гаджето ѝ Далтън Гомес се сгодиха. Новината съобщи тя в профила си в Instagram. Красавицата публикува поредица от любими снимки с Далтън, както и няколко снимки на годежния пръстен, който според мнозина определено се отличава и има нестандартна форма. Постът с щастливата новина вече има над 12 милиона харесвания, а редица знаменитости се изредиха да честитят на двойката.

27-годишната изпълнителка написа към кадрите: „Завинаги, а и след това“.

Публикация, споделена от Ariana Grande (@arianagrande)



Това е втори годеж за певицата. През 2018 година Ариана започна шеметна връзка с актьора и комедиант Пийт Дейвидсън, а няколко месеца по-късно те вече бяха сгодени и се подготвяха за сватбата. Неочаквано обаче всичко приключи, а по-късно стана ясно, че именно изпълнителката е била причината за това. Самата тя признава в хита си "Thank U, next", че идеята за сватба я е уплашила.

Припомняме, че настоящата връзка на звездата с брокера на недвижими имоти Далтън Гомес започна в началото на 2020 г. Те прекараха локдауна заедно, а след излизането на последния ѝ албум "positions" стана ясно колко лудо влюбена и щастлива е Ариана с Гомес.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хермес

    5 0 Отговор
    Кой е мъжа и кой жената, новината на века.... дали вече не съм,, гей,, едва ли, още повече, но съм,, горд,, от едно, което още не съм уведомил организаторите на Гинес....!
  • 2 3524

    2 2 Отговор
    Отвратително криви и грозни изкуствени нокти
  • 3 Махмуд

    3 0 Отговор
    И Мичето от Доспат се сгоди.

    Коментиран от #4

  • 4 един от стадото

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Махмуд":

    черпиха ли..