Last news in Fakti

25 Декември, 2020 13:33 9 227 27

Русата Златка си има неприятности с НАП?

  • златка райкова-
  • благой георгиев-
  • нап-
  • благо джизъса

Златка и Благо демонстрират открай време охолен начин на живот, но не е ясно откъде идват всичките им приходи

Докато мнозина бяха сериозно засегнати от пандемията и изпаднаха във финансова криза, Златка Райкова успя да се сдобие с чисто нов автомобил - Мерцедес GLЕ купе. Блондинката от няколко седмици разхожда из софийските улици луксозното возило, пише Хотарена.

Мъжът ѝ Благой Георгиев не остава по-назад и също се фука със скъпа придобивка – Мерцедес S класа в бял цвят.

Откъде семейството е извадило над 300 бона за новите коли, не е ясно. Благо Джизъса отдавна прекрати спортната си кариера и сега развива детска футболна школа, а жена му се занимава с онлайн магазина си за дрехи. Отлично осведомени източници на изданието твърдят, че заради охолния начин на живот, който Златка демонстрира, от НАП са я погнали със съмнения за укриване на доходи. Фирмата ѝ е обект на пълна данъчна проверка, но не е известно дали към момента са установени злоупотреби.

Имаше период, когато финансовото положение на Джизъса хич не беше цветущо, но сега с гордост демонстрира скъпи коли и други белези на лукса. Малко след развода с бившата си съпруга Есмер Омерова той почти фалира и се наложи да разпродава имуществото си, за да закрепи бюджета си.

Златка обаче е категорична, че с Благо ще се подкрепят в добро и в лошо. Именно тя му вдъхнала сигурност, когато решил да сбъдне една от големите си мечти – да има спортна школа за деца. През лятото академията на Георгиев отвори врати и по този начин той продължава да се занимава с футбол, но като треньор.

Благой е категоричен, че настоящата му половинка и майка на най-малкия му син е голяма опора за него. Именно тя го насърчила да се захване с треньорска дейност, когато се чудел накъде да поеме след края на активната си футболна кариера. Годините, прекарани на терена, много му липсвали, а и спортът винаги е бил най-силната му страст. Той опита да се развива в други области и подхвана няколко различни бизнес начинания, но претърпя неуспех.

В началото на 2019-та Джизъса стопанисваше нapгилe бap, но бъpзo го затвори. Зaвeдeниeтo xлoпнa вpaти eдвa cлeд пeт мeceцa работа и се говори, че той зaгyбил нaд 200 бoнa. Финaнcoвият ĸpax се отрази зле на Благо и той тъpceшe вapиaнти дa пoвиши дoxoдитe cи, зa дa пoддъpжa дoceгaшния cи виcoĸ cтaндapт нa живoт. Cлeд фaлитa бившият фyтбoлиcт peши дa инвecтиpa в coбcтвeнa мoднa линия. Toй oтвopи oнлaйн мaгaзин зa cпopтни oблeĸлa пo пpимepa нa жeнa cи Злaтĸa, ĸoятo cъщo пpoдaвa дpexи в интернет. Роклите на прочутата златотърсачка обаче вървят сравнително добре, докато анцузи на мъжа ѝ не се радват на особен интерес.

Междувременно Джизъса се пробва и като актьор, вземайки малка роля в български сериал. Продукцията още не е видяла бял свят и кой знае кога ще бъде излъчена в ефир. Благой не разкри подробности за участието си. Казва само, че е играл мафиот и този образ много му допаднал.

Любимата му Злaтĸa cъщo е демонстрирала aĸтьopcĸитe cи заложби, нo в дpyгa пopeдицa – „Cъни бийч“ нa bTV. Eпизoдитe c нeя обаче oщe нe ca излъчeни, тъй като сериалът бе спрян за неопределено време заради пандемията от COVID-19 и новата програмна схема на медията.

Както може да се види от Инстаграм профила ѝ, Райкова работи и като инфлуенсър. Тя рекламира различни продукти в социалната мрежа – от хапчета за отслабване до кремове за лице и памперси.

Блондинката не ще да си спомня за миналото си на еротичен модел и казва, че иска хората да я възприемат като сериозна бизнес дама, семейна жена и дизайнерка на облекла. Тя е категорична, че никога вече няма да се снима гола, защото Благо е много ревнив, а и семейният живот сега е приоритет за нея.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Курумпе

    61 0 Отговор
    Ей, това е БГ Коледа...почват те с Булю-Булю Боко от сабалем.., после ти спискат фатмак за обед да те поздрави...и те довършат по икиндия..е с такива урурспиии..златки,млатки...абе всекакви пиратки..
  • 2 Пфуй !

    60 2 Отговор
    И тая надула джуките ! К'во ни занимавате с разни едноклетъчни амеби ?!

    Коментиран от #23

  • 3 Надрусана Крава

    53 0 Отговор
    Направете проверка на всички Хай лАфки.. Малко празнично да им стане.. 90процента шофират в момента под въздействие на опиати или се гъзят 2 часа за селфи до елхата..
  • 4 Насо

    23 5 Отговор
    Честита Коледа на всички.
    Благо игра доста годинки в Русия там се плаща под масата. Също така и уредените мачове не са малко. И не на последно място онлайн търговията на жена му върви добре ,защото в БГ тази търговия се следи от 2-3г. и то пак трябва да е по сигнал.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 За това

    38 1 Отговор
    Трябва да узъконят проституцията и всичко ще се знае от къде идва.
  • 7 Цеци

    41 1 Отговор
    Моля на святия ден поне не ни занимавайте с отрепки
  • 8 цербер

    28 0 Отговор
    Русата Златка си има неприятности с НАП,ЛИ? Е,И АЗ КАКВО ДА НАПРАВЯ ЗА ТОВА?
  • 9 Анелия Андреева

    13 0 Отговор
    Да е снима гола,а аз ще й подаря златистия си чорапогащник,чорапи и жартиери.
  • 10 Порно

    19 1 Отговор
    Да не би да облужват всякакви мераклии ? Златка за чичаците с пари , Джизъса за тия с еврогейските ценности. Задоволяване на човешките потребности.
  • 11 щурецъ

    18 1 Отговор
    "Откъде семейството е извадило над 300 бона за новите коли, не е ясно." Може и те да си имат някое шкафче с чекмедже.
  • 12 Цецо шлифера

    12 3 Отговор
    Толупа им е дал на заем от чекмеджето!!!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 фохохох

    13 0 Отговор
    русата патКа много ми дреме
  • 15 до 2

    8 0 Отговор
    е как ще си изкара парите иначе по професия е нужна акъл като нямаш така е
  • 16 Бантустанеца

    22 1 Отговор
    Аз познавам един Таньо от Варна и човека си държеше няколко плажа в Албена още преди 20г., изнасяше скрап с вагони, търгуваше с алкохол и т.н. Караше до последно един Опел Кадет 1,4 (капка) и постоянно отговаряше, че няма да си купи друга кола, защото ТИМаджиите веднага ще му я откраднат (което си беше нещо нормално във Варна). Та този човек беше милионер в евро още преди 20 години и си живееше повече от скромно - всичките си пари влагаше в недвижимост в чужбина. Та приказката ми е, че умен човек няма да тръгне да се прави на богат в селска България, а ще си гледа кефа в белите държави сред белите хора и няма да си избива комплексите да е първи на село...
  • 17 Рошко

    9 1 Отговор
    Няма страшно, ще клекне под някое бюро от ма по високите етажи и с има няма 5 мин ще до реши проблема
  • 18 Лора

    5 1 Отговор
    Я се изразих напълно ясно по този въпрос....!
  • 19 КРОКОДИЛА

    0 2 Отговор
    АМИ ЗАТОВА НАРОДА БЯГА И НЕ СЕ ВРЪЩА - НАЗАРЕ ..........
  • 20 Мим33

    8 1 Отговор
    Е неприятности с нап,ама приятности с мъжете.Едното за сметка на другото....
  • 21 незнайко

    8 1 Отговор
    Откъде пари ? ОТ ДРОГА НАПРИМЕР !!! Защо се правят на ОЩИПАНИ проверяващите ???
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 гост

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пфуй !":

    не нас данъчните занимават
  • 24 Pffff

    8 1 Отговор
    Не искала да се сеща за миналото си а още я рекламират на арабите 😁
  • 25 Омур

    3 0 Отговор
    Колко патки е удавила тая ако ги сложиш една до друга на магистралата ще свържеш София с Бургас
  • 26 васик атанасова

    2 0 Отговор
    ЗА ТАЗИ ПИТАЙТЕ КОЛЬО МАГАРЕТО
  • 27 някой си

    0 0 Отговор
    Тази показност ги набутва.И аз правя хубави недекларирани пари,но не парадирам с нищо.Не използвам смартфон и социални мрежи.Не се снимам в общи снимки по метоприятия.Телефонния ми номер е на друго име.Колата скромна.Само домът отвътре ми е както съм искал.Парите които вадя заминават извън страната където трябва.така е от 2008ма.Не плащам данъци и осигуровки.