Last news in Fakti

28 Декември, 2020 11:07 14 812 42

Водещата на "Събуди се" разкри тайни за личния си живот

  • събуди се-
  • тв водеща-
  • личен живот-
  • мартина ганчева

Пътят ѝ в професията не е бил никак лесен

Мартина Ганчева живее с приятеля си на семейни начала вече от няколко години, но все още няма новина за брак и деца. Водещата на предаването "Събуди си", която следващия март ще празнува 40-тия си юбилей, досега като че ли все е давала приоритет на кариерата си, пише таблоидът "Уикенд".

Мартина не е типичната кариеристка, тъй като за нея най-важно е да работи това, което обича, и с това не прави компромис. Синеоката журналистка винаги с въодушевление разказва за постиженията си в професията и хобитата си, сред които зумба, а до преди 4 години и танци. Личният ѝ живот никога не е бил на заден план, тъй като Мартина има много силна връзка със семейството си, а за мъжа до себе си е говорила само хубави неща. Само че Мартина никога не е разкривала самоличността му, дори и във фейсбук, където иначе е много дейна. На фона на изключително много снимки от работата си, пътуванията си, срещи с приятели и моменти с родителите си, няма нито една с въпросния мъж, с когото журналистката е казвала, че живее на семейни начала. "Обвързана", отбелязала е водещата в социалната мрежа, но с кого вероятно е мистерия дори за колегите ѝ.

"Хубав, интелигентен и много добър. И тук е мястото да кажа, че ако не беше той, аз нямаше да стигна до тук, защото е безкрайно търпелив към всички моменти, в които липсвам от вкъщи или работя. Не мисля, че много хора биха реагирали толкова толерантно. Той е най-верният ми барометър и съветник. Не ми спестява нито похвалите, нито минусите", споделяла е Мартина в момент на откровение.

Русенката предпочита да не навлиза в детайли за връзката си, без да е уточнявала защо. Казвала е само, че отдавна е обвързана. Не се знае нищо за мъжа, с когото живее. Мартина е описвала само негови качества, сред които цени толерантността и търпението. "Важно е, защото ако човекът до теб не те разбира, не можеш да вървиш напред. Притесняваш се какво ще си помисли, дали ще се почувства ощетен и пренебрегнат. Ако няма спойка и разбиране, няма да има и връзка. Разбирането и взаимният компромис са ключът към това да сте щастливи и да сте заедно, и връзката да издържи дълго", разсъждавала е водещата. Мартина Ганчева все пак мисли за брак и деца. "Смятам, че родителството е нещо, в което няма краен срок и се случва индивидуално при всеки", казвала е тя. Така че нищо чудно скоро да изненада колеги и приятели.

До тогава журналистката разпределя времето си хармонично между работата си, моментите с близките си и хобитата си. Водещата винаги е имала изключително силна връзка с родителите си. Най-тежка в личен план е загубата на баща ѝ Румян Ганчев, който е бил зам.-областен управител, директор на Историческия музей и на регионалната библиотека "Любен Каравелов". "Не можах да се сбогувам с него, защото заболяването му се разви много бързо. Отиде си без време", споделяла е Мартина. Никой от лекарите, а минали през много мнения, не казвал колко му остава. "Вътрешно искам да вярвам, че си е отишъл спокоен. Последния път, когато се видяхме в София, той ми каза: "Спокоен съм за теб, знам, че си добре". Смъртта му беше голям удар, защото двамата бяхме много близки приятели, връзката ни наистина беше специална. Много хора казват, че приличам на него, не дори физически, а като излъчване", споделя Мартина.

Тя е много близка и с майка си Лили Ганчева, която е изпълнителен директор на асоциация "Еврорегион Данубиус". Двете често заедно си организират пътувания и почивки край морето, дори се случва да си правят компания в спортната зала. Майка ѝ е най-големият ѝ критик и в същото време най-големият ми фен. "Нищо не ми спестява - от тоалета до съдържанието на предаването ми", казвала е Мартина.

Пътят ѝ в професията не е бил никак лесен. Журналистката, която завършва румънска филология и още през втория семестър на следването си започва да стажува в БНР, а след това се явява на кастинг при Уляна Пръмова, тогава директор на телевизия "Ден". После се мести в предаването "Днес" по "България Он Еър", а от близо две години е водеща на "Събуди се" по Нова ТВ.

Вечно усмихнатата водеща рядко, но винаги открито е говорила за здравословните проблеми, които преборила. Мартина била дете, когато заради обгазяването в Русе, получавала астматични припадъци и лекарите посъветвали родителите ѝ веднага да напуснат града. Затова и две години са живели в Правец. Мартина има и три операции зад гърба си. Водещата не е споделяла подробности, но е изтъквала, че всички изпитания, които ѝ се стоварили на главата, много са я променили. Преди била неуравновесена, плаха, несигурна, а тези трудности я направили по-спокойна. Мартина дори помогнала с опита си на своя колежка, която бегло познавала. Само че водещата не се поколебала да я успокои, когато научила, че има проблем, който и тя самата имала. Всичко това я накарало да се интересува, да чете, да опознава себе си. "А понякога и да помагам на другите. На себе си помогнах, като започнах да танцувам. Винаги съм се занимавала с някакъв спорт, но в танците е моята душа", казвала е Мартина.

Тя обича спорта от дете и все била на тренировки, като сменяла само дисциплините. Майка ѝ я водела на класически балет, но не била от най-фините и ниските деца и не продължила. В 7-8 клас тренирала аеробика в зала до дома си. Ходила на стрелба, а до преди 4 години Мартина била доста дейна на уроците по танци, които посещавала в София. Намерила това си хоби съвсем случайно. Преди време, малко преди старта на "Денсинг Старс" и "ВИП денс", отговорила на въпрос, свързан с танци, във фейсбук. Спечелила три урока по салса, но не ѝ харесало. Започнала да търси танца, който е за нея, и така, през 2015 г. Мартина излиза дори на голяма сцена в НДК. Водещата се включила в танци на филмова музика. С групата, в която участва, изпълнили Котешки танц, вдъхновен от филма "Батман се завръща".

Мартина е позагърбила и другото си хоби – изработването на бижута. Тя от малка се увличала по модата и детайла. Дори скицирала модели, изрязвала картинки от женски списания, гледала модни канали. "Започнах на шега с обеци за Свети Валентин", споделяла е Мартина. Днес тя има все по-малко време да прави бижута, но пък продължава да носи тези, които вече е изработила, с които винаги жъне комплименти.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ива Бебека жената на шеф Манджев

    39 15 Отговор
    Мен кога ще ме викате да говоря за мой живот?
  • 2 Хайл

    20 8 Отговор
    Бих я оплодил

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гош

    43 12 Отговор
    Готина мацка.
  • 5 Аре нема нужда

    23 28 Отговор
    Що не занимавате с тая коколата фъфла !
  • 6 Гошето

    40 6 Отговор
    Обожавам узрели сливи на около 35-40г, подържани и свежи.
    По-малките кифли нещо не ме радват.

    Коментиран от #26

  • 7 One

    30 15 Отговор
    Някакси ми е сива тая, предпазлива, послушна. Сега, като се смени собствеността на Нова, мисля, че ще я свалят от екран. По-добре е да сложат някой приказлив, весел, с чувство за хумор и импровизация водещ. Някой, който да държи вниманието на зрителите, да умее да прави шоу в лекото присъствие и отношение. Тази е прекалено.....сериозна.
  • 8 Ники

    61 14 Отговор
    Поредната на 40 само с "приятел". За какво живеете бе хора ...... Всичко се обърка в този свят. Вече всеки иска къща ,кола и кариера и като стане на 50 почва да реве,че си е провалил животът.... А тези модерни жени както са го подкарали скоро да имаш дете ще е нещо повече от героизъм.

    Коментиран от #25

  • 9 Охо Бохо

    42 15 Отговор
    "Горката", на 40 години всеки човек освен ако не се е родил със сребърна лъжица в устата е преминал през трудни моменти! Аман от историите на кифли те от телевизиите.

    Коментиран от #27

  • 10 Румен

    37 1 Отговор
    Няма случайни хора в телевизията. Майка и такава, баща и инакъв и хоп. И да внимава с танците, че кат мъжа и е търпелив инструкторите неса
  • 11 РАДИО ЕЛТО

    29 10 Отговор
    страшно гадже
  • 12 РАДИО ЕЛТО

    20 8 Отговор
    яко маце за супер полов акт
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Срамежлив

    19 17 Отговор
    То всичко хубаво ама да не излезе накрая, че този неин таен приятел работи с батерии по волт и половина....дано някой да я оплоди, че фурната й вече може и да не работи...
  • 15 ????

    14 21 Отговор
    Биология учила ли е?То и на 45 можеш да родиш,ама вероятността детето да е с увреждания е много по голяма .Инак лошо няма да си мечтае човек.

    Коментиран от #19

  • 16 Зрител

    27 13 Отговор
    Гадни сте! Дори по светлите празници! Това е най-симпатичната и интелигентна водеща!

    Коментиран от #18

  • 17 РАДИО ЕЛТО

    33 6 Отговор
    много е сладка
  • 18 РАДИО ЕЛТО

    7 2 Отговор

    До коментар #16 от "Зрител":

    напълно си прав а моя ник го копират крадът герб троловете
  • 19 БЪЛГАРИЯ

    10 6 Отговор

    До коментар #15 от "????":

    учи ти биология и не се подигравай на ДАМАТА тв водеща
  • 20 Дано наистина е така

    8 4 Отговор
    Тази възрастова граница да бъде предпочитана от мъжете..!
  • 21 Много

    18 18 Отговор
    скучна женица , играеща го с все сила водеща , предаването я мъчи и тя мъчи него !
  • 22 ВъпросИ

    16 9 Отговор
    Не е кариеристка , а още не е намерила време да си роди дете ? За кога чака , щом вече е на 40 ? Още повече , че е намерила мъжа до себе си и то от доста време насам ?
  • 23 тотаЛИЗАТОР

    11 9 Отговор
    Искаме такова инфо и за мис Бикини Борислава например ! Давайте , поразровете , потърсете , нали сте истински разследващи журналя ? Пак , ако ви е трудно за таз , опитайте със снимащата вожда Мата Хари ! Ще счупите рейтинга !!!
  • 24 40 годишна ох котьооооо

    2 9 Отговор
    Саму за моя е дет е тъньк кьт на мечок.... Чии кистинява начупена сьььщо кьто най любимата ми бивша....
  • 25 Тео

    11 8 Отговор

    До коментар #8 от "Ники":

    Напълно съм съгласен със теб, за съжаление съвременните жени гонят кариера, стават все по еманципирани и не искат да раждат
  • 26 Рон Джеръми

    3 10 Отговор

    До коментар #6 от "Гошето":

    Мен пък ме кефят малките. Пък и никой не им обръщал внимание.
  • 27 Бохо Охо

    5 7 Отговор

    До коментар #9 от "Охо Бохо":

    Какви "трудности" е имала тази с тези родители зад гърба и...
    И тате и мама все хора с биография
  • 28 пинко

    5 7 Отговор
    бебета кога-този добър мъж да не би да има такива и затова не бърза
  • 29 Мечо Пух

    9 8 Отговор
    Хубавица - две мнения няма. Постигнала каквото е желала, ама май не е умница, щом протака това за което Дядо Боже я е създал. Дано не съм лош пророк, но да не се тръшка един ден и да налива пари по болници и църкви за дете. Възможностите на медицината не са безкрайни.
  • 30 Aлан Харпър

    1 10 Отговор
    Тази провинциалистка крие "мъжа" до себе си и никой не го знае , аз обаче го знам - това е бившият "съпруг" на Роуз - Манфред Кен , или както галено го нарича Роузи : Мани Кен . Затова и никой го незнай , щото е МАНЕКЕН - основна "фигура" в модата :) :) :)

    Коментиран от #31

  • 31 Медуза

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "Aлан Харпър":

    Я питай брат си-Чарли Харпър. Той поне е по тънката част и е наясно как функционират женските глави.
  • 32 коко

    7 4 Отговор
    Ей,мастурбанти ,това е най-чаровната жена в домус тв.
  • 33 Иво

    4 2 Отговор
    Успех, момиче!Гледай само напред и не обръщай внимание на злобните коментари за теб! Живей си живота така както ти го разбираш- той си е твой!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Кпсс

    2 3 Отговор
    Затова само мъже водещи,жените дома до печките.само кпсс ще оправи нещата.
  • 37 ШЕФА

    2 1 Отговор
    Хубавелка е.Бих я цункал с часове по баджаците и между кълките по котето. Ох на дедо....................................................................................

    Коментиран от #41

  • 38 естет

    2 1 Отговор
    и кое и е хубавото на тая типична селска хубавица в устата е като перфоратор крокозъбел с криви зъби дето се има за мис свят в студентски град е пълно с подобни па и по-убави от нея
  • 39 Бобо

    0 0 Отговор
    Злобари долни
  • 40 Ангелче

    1 0 Отговор
    Когато човек крие нещо има две причини: Или не е за пред хора, или го няма.
    Впрочем време и беше на Мартинка :))) да си ходи. Забелязали ли сте как като говореше в ефир, човек имаше чувството, че трябва да и помага ...да го прави? Хайде нема нужда от такива 'водещи'.....(::
  • 41 Ани

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "ШЕФА":

    Ми добре. Няма лошо.
  • 42 Коки

    0 0 Отговор
    Общо взето тъпо парче, сладка, ама неконтактна и дистанцирана. Виждал съм приятеля й...ми не е за показване. Не е ясно с кво я е спечелил. Сигурно с добра душа, щото само той еъс такава хаха