Last news in Fakti

1 Януари, 2021 10:28 14 636 24

Ванга: Две важни личности ще се родят през 2021 г.

  • баба ванга-
  • пророчества-
  • 2021 година

Според Кастарной тази година ще бъде официално обявено изобретяването на лек за рак

Журналистът и приятел на Ванга Сергей Кастарной разкри предсказанията на българската пророчица за 2021 година в ефира на руския Първи канал.

Според него през 2021 г. ще бъде официално обявено изобретяването на лек за рак.

„Тя каза, че ще бъде през 20-те години на следващия век. Според декодирането, което правим, това ще падне в годината на пеещия петел - годината на благоприятните промени. Ракът ще бъде окован в железни вериги - това са думите на Ванга", заяви Кастарной, предава DarikNews.

Това лекарство вече е изобретено. То вече съществува, но не се рекламира. През 2021 години ще бъде официално обявено изобретяването на лек за рака. Това е лекарство, което съдържа много желязо", каза още приятелят на Ванга в предаването" Всъщност".

Според него предизвикателствата за човечеството ще продължат и през 2021 година. По-специално, някои региони по света са изправени пред големи наводнения. „В началото на лятото крайбрежието на Америка и редица страни в близост до моретата ще претърпят чудовищни ​​порои, ще се наводнят и отмият всичко, което е възможно“, предрече Кастарной. Освен това наводненията може да доведе до нов вид заболяване.

Възможни са и войни. „Възможни са локални войни в латиноамериканските страни, но няма да има глобални“, каза Кастарной. Той обаче отбеляза, че не всички прогнози на Ванга са точни.

Сергей Кастарной обяви и прогнозата си за края на пандемията от коронавирус. Според него инфекцията ще престане да вилнее през пролетта. „До март ще се случват негативни неща, но на 20 март - първият ден от пролетното равноденствие ще започнат приятни трансформации“, сподели още той.

Според журналистът Ванга е предрекла и още едни важен момент от 2021 година. Ванга предрекла, че ще се родят двама много важни хора. "Тази прогноза е направена в състояние на транс и в този момент беше невъзможно да се получат подробностите", каза Кастарной.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    20 25 Отговор
    Ванга и БойкУ....друго не ни трябва....
  • 2 ТаУмВзе

    36 6 Отговор
    А братовчеда нострадамус какво каза? Да не стане сакатлък нещо.
  • 3 Дон Тиквоне

    42 18 Отговор
    Най-важната личност се е родила на 13 юни 1959 г. в Банкя. Алилуя

    Коментиран от #4

  • 4 Тогава се е родил

    48 0 Отговор

    До коментар #3 от "Дон Тиквоне":

    Неандерталец,което е учудило учените!
  • 5 георги

    39 3 Отговор
    Стига с тия спекулации! Ванга не е говорила за конкретни години в предсказанията си !
  • 6 Койчо

    8 20 Отговор
    за путин нямали нищо бе, нали е най великия ?? май нещо за атентат се говореше в предното пророчество ??
  • 7 БЕШЕ

    11 2 Отговор
    ГОДИНАТА НА ПЕТЕЛА БЕШЕ 2017 ГОД. КАКВО Е ТОВА " ДЕКОДИРАНЕ, КОЕТО ПРАВИМ.."??? А КАКВО СТАНА С ДАТИТЕ 22.02.2020 И 22.12 2020 ПАК ПО СВЕДЕНИЯ НА КАСТАРНОЙ УЖ ЧЕ СА КАЗАНИ ОТ ВАНГА??? НИЩО!!!
  • 8 Аз40

    12 2 Отговор
    "Ракът ще бъде окован в железни вериги" - иска да каже преносно, че корона-индустрията ще бъде увековечена 💲💲💲
  • 9 Анон

    4 19 Отговор
    Сте стига сте ко занимавали с тази дърта измамница вече 50 години
  • 10 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    9 4 Отговор
    Всички гадатели ни ги предсавят - Слепи!!!А,защо нашите пророци от Щаба и някой от пирогов са зрящи???

    Коментиран от #12

  • 11 даааа

    4 1 Отговор
    единия който ще се роди е човека при което управление българия ще се оправи...
  • 12 Шоп

    11 2 Отговор

    До коментар #10 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Жалко е,ако човек тъне в душевна слепота!Колко още нещастия трябва да се случат,че да прогледнат хората.Явно трябва всичко да се сгромоляса около нас да събираме отломки и тогава да видим как сами сме затрили всичко човешко.Любовта,смирението,надеждата са истински не са празни приказки.Съберете се ,осъзнайте се и не пишете простотии!В този свят няма нищо случайно и е крайно време да го разберете!

    Коментиран от #16, #20, #24

  • 13 Пророка Гарабед

    5 4 Отговор
    Комундетата ке изчезнат
  • 14 Тцтц

    2 4 Отговор
    Горкото КГБ наистина ли мислят , че хората още се връзват на врачки и врачове... то църквата пропадна след толкова векове промивки , тия къде са тръгнали.
  • 15 Смях

    7 5 Отговор
    Стига с тая изкукуригала кукундрела.Как може да има такива дето вярват в "пророчества".Всеки един от нас може да изрече такива простотии "пророчества" -едни ще се случат през годината а други в бъдещето.Много е лесно.Например:ще падне самолет ,вулкан ще изригне,ще умрат известни хора,ще избухне пожар,ще се удави някой си, ще има война и подобни.Може да ги обвърже те с континент,с държава както и с времето (като през тази година ,или столетие или изобщо).Изкукуригал бабушкер при това мъртъв и му пишат простотиите.Като оня нострадамус. И ние можем да напишем-ще има война и машини ужасни ще избиват хората,болести ще обхванат земята,ще има огромни вълни и земетресения......и така до безкрай.

    Коментиран от #18, #19

  • 16 Я отиди се

    1 6 Отговор

    До коментар #12 от "Шоп":

    Застреляй или обеси!
  • 17 Митко

    4 2 Отговор
    Освен,че не е говорила по години,тя по никакъв начин не може да те насочи към евентуално избягване на опасноста.Споменава нещо,но кога,къде,оправяй се.Като например-Курск ке потъне.Населението се спукало от смях.Но то имало поддводница с такова име.С какво помогна,като целия екипаж е мъртав.Отделно между предсказанието и случката има голяма разлика в годините.На мен лично нейната дейност е малко,като-залудо работи,залудо не стои.
  • 18 Тцтц

    6 0 Отговор

    До коментар #15 от "Смях":

    Македонката Ванга почина още 1996 година в София ... Всяка година измислят по някоя глупост.
  • 19 Тцтц

    1 5 Отговор

    До коментар #15 от "Смях":

    Бързам да се поправя ... технически погледнато Ванга е туркиня, защото през 1911г. Струмица (Тивериопол) е собственост на османската империя.
  • 20 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Шоп":

    Да оставим Простотиите да се Изричат само от професорите ли???Ако смятате ,че някой са забравили ,това,което каза оня-с многото титли,и другия от пирогов габровски....Врачуванията им не се сбъднаха,за нас....Дано ваксината ги опази!Лошото не се забравя,а Доброто аз Възнаграждавам в буквалния смисъл,без да се натрапвам!

    Коментиран от #21

  • 21 Шоп

    0 1 Отговор

    До коментар #20 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Както по- умните са казали,че не е страшно да се родиш глупав,страшно е глупав да умреш!
  • 22 Странно

    0 0 Отговор
    Братята северномакедонци как така не са предявили претенции за нея, нали е от Струмица
  • 23 Пенкеле

    0 1 Отговор
    Руснаците стават смешни. Всеки руски журналист е приятел на Ванга и тя на всеки е казвала милион неща.
  • 24 Ein Stein

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Шоп":

    много сте прав! Хората се забравиха! Най-лошото е, че когато се залепим към това, онова (пари, влас, техника, надменност,...) след това като сърдити деца драпаме всичко да продължава ей така, защото НИ СЕ ПОЛАГА, или защото "СМЕ СИ ГО ИЗРАБОТИЛИ САМИ". Всичко са глупости! Кой е мислил 1930'те години че ще има концлагери, зверства? Много е важно да раберем, че Гравитацията е основният белег на Материята. А Оплетеността (А. Айнщайн е нарича: "Призрачно Далекодействие" е от повече от 30 години !!!Факт!!! се прилага практически - Квантова/Молекулярна Уплетеност, Крипто-Комуникация/Prof. Anton Zeilinger Uni-Wien, Квантови Компютри (IBM, Google, Китай) представлява комплементарното свързване на частици, или фотони, или дори молекули, които дори и отдалечени едни от други (дори другият край на вселената) остават скачени!!! Много известни Физици намират това за ИНФОРМАЦИОННОТО Измерение! В началото е словото!!! Танца около златният телец е като, Загиваща Звезда, като Нойтронна Звезда, ... или, к а т о Ч е р н а Д у п к а !!! Така е и с хората, вкопчени в своите дребни игри и играчки! Не се изключвам от тази група! Ние всички следваме телесното защитаване! ...това което е от плът, плът ще си остане!