Last news in Fakti

1 Януари, 2021 18:26 16 230 19

Ясновидци и астролози за съдбата на България и света през 2021

  • астрология-
  • мистика-
  • съдба-
  • 2021 година-
  • ясновидци-
  • ерата на водолея-
  • епоха на водолей

Светът навлиза в ерата на Водолея, това е знакът на демокрацията, прогреса и хуманитарните каузи и през този период се очакват много промени

Ясновидци и астролози за съдбата на България и света през 2021 - 1
Снимка: shutterstock

2020-а беше година на изпитания и промени. Хората по целия свят я изпращат с надежда 2021-а да бъде по-добра, успешна и спокойна.

Астролог, нумеролог и топ ясновидка надникнаха в бъдещето и разкриха какво очаква страната ни през следващата година.

Филмът „Трейлърът на 2021 година“, който телевизия Bulgaria ON AIR ще излъчи на 2-ри януари, ще отговори на въпросите, свързани с това какво да очакваме в ерата на Водолея, която настъпи десет дни преди края на 2020-а и ще продължи поне 200 години.

"Водолеят е знакът на демокрацията, прогреса и хуманитарните каузи и през този период се очакват много промени в света. Досега, когато Сатурн е бил в съвпад с Юпитер в съзвездието Водолей, водещи държави са губили позиции и са се случвали големи трансформации в стопанството и технологиите.

Такива примери са разпадането на Съветския съюз, краха на социалистическата икономика и появата на интернет.

Звездната карта за 2021-а показва протести в различни краища на света, породени от условията на живот. Има вероятност да се сформират и нови движения, които да се борят за свобода и независимост.

„В света като цяло и за България в частност можем да очакваме съвършено нови лица. Но дали те ще са готови да поемат удара на хаоса – не е сигурно“, казва нумерологът Ели Маринова.

„От началото на годината до края на май почти всички планети с изключение на Меркурий са директни, което означава, че процесите, които тръгват в началото на годината – януари, февруари, устремно ще се развиват“, казва астрологът Антоанета Салфидж.

Според топ ясновидката Илияна Чаушева – Гюкчен, най-актуалната темата през 2021-а за света отново ще бъде свързан с пандемията.

„До година и три месеца Ковид ще продължи в цял свят. Трябва да се вземат мерки, за да може като дойде още една пандемия, а тя не е далеч, тя е след четири години, просто да направят така, че да спасяват навсякъде населението. Слава Богу българите първи ще излезем от кризата“, казва Гюкчен.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    29 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Астролог, нумеролог и топ ясновидка надникнаха в бъдещето и разкриха какво очаква страната ни през следващата година.- Черпя ги едно питие , ако познаят кога ще изгрее слънцето над България !

    Коментиран от #4, #9

  • 2 Селянин

    14 1 Отговор
    Кой е тоз водолей, какво работи?

    Коментиран от #14

  • 3 СЕЛО ЧЕПИНЦИ

    30 1 Отговор
    Съдбата на България е ясна! Като има кармата да се управлява от душмани, каква може да и е съдбата? Сложете от едната страна това, което улеснява живота, а от другата това, което го утежнява и се вижда кой срещу кого работи.
  • 4 ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Ще изгрее в някой друг живот - евентуално.
  • 5 Hoho Boho

    20 1 Отговор
    Веднага да я назначат в Щаба!
    И те говорят същите простотии..
  • 6 ГЪСТА МЪГЛА

    14 1 Отговор
    СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ Е КАТО Въ ..... ГЪСТА МЪГЛА .... ВИДИМОСТТ 0,0000 МЕТРА .....
  • 7 Въртиломай

    8 0 Отговор
    Дано да са се синхронизирали и да говорят разбираемо за зрителите, че иначе пак ще объркат хората
  • 8 жжж

    7 0 Отговор
    Ех, така ми е зажадняла душата за мнението на някой математик за астрологията и звездите през 21 ва.
  • 9 ИМПЕРИАЛИСТ

    11 4 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.

    Коментиран от #17

  • 10 New Security №

    6 0 Отговор
    " Светът навлиза в ерата на Водолея, това е знакът на демокрацията, прогреса и хуманитарните каузи и през този период се очакват много промени с големи трансформации в развитието на технологиите...''
    Като за начало само до 100 години човечеството вече ще бъде задължително с ЧИП и кодирано ЕГН, което ще се сканира от дистанция за всякаква информация с развитието на новите революции в прогреса на науката и по модерните технологии...!!!
  • 11 Целия, свят

    14 3 Отговор
    Нищо добро не го чака.....!
  • 12 АСТРОЛОГ

    4 5 Отговор
    2021 ЩЕ ПРЕПЪЛНИМ ГРОБИЩАТА.
  • 13 Що не питате Демир или колегите му

    3 0 Отговор
    Ясновидец пита:,, Как се казва сина ти... ""!?

    Коментиран от #15

  • 14 Ахаха

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Селянин":

    Много ясно. Това е човек, който лее вода. Демек гола вода!
  • 15 Трянва да питат щаба

    3 2 Отговор

    До коментар #13 от "Що не питате Демир или колегите му":

    Що не питат дженералката, дето бърка в дъто на тиквун дали яко ще се мре

    Коментиран от #19

  • 16 Behemoth

    2 1 Отговор
    Мани ги тия....Вангелия ма интересува какви ги е наортувала...

    Коментиран от #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Брендилия

    2 3 Отговор

    До коментар #16 от "Behemoth":

    Жената Премиер, която ще спаси България според Вангелия е г-жа Ренета Инджова. Това каза македонката, но никой от сегашните ясновидци не го разчете. Знсчи не вярвайте в тия писаници в статията. Явно нивото им е твърде ниско да правят прогнози
  • 19 Че ще

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Трянва да питат щаба":

    Но, мъките, които ще преживеят 7млрд....там е въпроса....! (Знаете,, онези,, като си наумят нещо и Господ не може да ги спре....!)