Last news in Fakti

3 Декември, 2012 11:15 2 305 3

Сталоун плаща глоба за събудените прилепи в наша пещера

  • глоба-
  • пещера-
  • прилеп-
  • силвестър салоун

Актьорът  Силвестър Сталоун бе осъден от бълграския съд, да заплати сумата от 5000 евро, затова че е смутил зимния сън на хиляди прилепи в  една от най-известните пещери в България - Деветашката, съобщават френски медии.

Стана ясно, че Сталоун въобще не е трябвало да снима част от филма "Непобедимите 2" в Деветашката пещера, тъй като хиляди прилепи са се намирали  там в състояние на хибернация. След като в пещерата се натресе цялата снимачна техника, зимният сън на животните бил смутен.

Заради въпросната случка, няколко екологични движения подадоха иск срещу актьора. Преценено бе, че снимането на филм е несъвместимо със законите на защитената зона и Сталоун ще трябва да плати глоба от 6630 долара или 5100 евро.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХХХ

    0 0 Отговор
    Защо разрешиха да се снима, след като не е трябвало. Сега го съдят. Ех, ех... всичко в тази страна е пълна пародия. Първо грешим самите ние, после се правим на много стриктни и точни, че и най-накрая голабата е една супер голяма, направо можеше да се мине и без нея. Пълна тъпотия.
  • 2 СС

    0 0 Отговор
    Само от него не бяхме взимали пари. 10 бона са си 10 бона. Защо като течяха снимките не ги спряха?
  • 3 кик

    0 0 Отговор
    инетерсно ми е как ще въобновят съня на батманите като земат парите?или ще с направат яене и пиене за негова сметка?и ако откае как ще му бъдат взети тез пари?хаххахахахаххахахах сигур ще пратат съдия изпълнител от бг в америка да му земе имущество......хахахах ако му дадат виза за сащ де....хахаха побъркана страна е тва бг