Last news in Fakti

10 Януари, 2021 11:38 2 307 8

Пуснаха от ареста рапъра Да Бейби

  • рапър-
  • да бейби-
  • арест-
  • оръжие

Рапърът попадна в ареста по подозрение за внасяне на скрито оръжие в магазин и носене на зареден пистолет в превозно средство

Пуснаха от ареста рапъра Да Бейби - 1
Снимка: Shutterstock

Номинираният за "Грами" рапър Да Бейби, който изпълни един от най-големите хитове на 2020 г., е освободен от затвора в окръг Лос Анджелис, след като по-рано беше арестуван в Бевърли хилс по обвинение, че е внесъл заредено оръжие в луксозен магазин на "Родео драйв", предаде Асошиейтед прес, цитирани от БТА.

Да Бейби, чието истинско име е Джонатан Линдейл Кърк, беше арестуван в четвъртък от полицията в Бевърли хилс по подозрение за внасяне на скрито оръжие в магазин и носене на зареден пистолет в превозно средство.

29-годишният рапър е бил част от група мъже, които са влезли в луксозен магазин на "Родео драйв". Охраната на магазина се е обадила в полицията, след като е забелязала пистолет в колана на един от тях. Гардовете са засекли нарушителите, когато те са се връщали към автомобила си.

Останалите мъже са били освободени. Да Бейби е бил арестуван. По-късно рапърът е излязъл от затвора, след като е внесъл гаранция от 35 000 долара. Да Бейби трябва да се яви в съда в понеделник.

Представител на рапъра от Северна Каролина не е отговорил на молбите за коментар. Да Бейби изпълни един от най-големите хитове на 2020 г. - парчето "Rockstar", записано в сътрудничество с рапъра Роди Рич, и донесло му номинация за "Грами".

Последните два албума на Да Бейби - "Kirk" и "Blame It on Baby", покориха върха в класацията Билборд 200, припомня агенцията.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОНТРАТА

    11 0 Отговор
    Е това е типичен представител на амерската култура Да Бейби
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 368угко

    17 2 Отговор
    Изпълнител на главната роля в "Планетата на май,муните" ,без грим.
  • 4 Масаон

    3 3 Отговор
    Че това музика ли е. Че, чак Грами . Отврат и що са пуснали пуканката . Дал е яко мъни за да го пуснат . С обещание да не прави така . Препечена филийка дето се мисли , че може да пее.

    Коментиран от #6

  • 5 Хайл

    5 4 Отговор
    Поредния американски боклук . Се е измъкнал на свобода .
  • 6 Друго си е

    1 6 Отговор

    До коментар #4 от "Масаон":

    да се слушат Йосиф Кобзон, Ала Пугачова и Бисер Киров...
  • 7 Stéphanie 🎲

    10 0 Отговор
    Аха американската чалга 😂и деградация като свършим с българките чалгари да мятаме и черната чалга а такива новини и издънки за черни чалгари има доста
  • 8 Това видео

    4 0 Отговор
    Не заслужава,, Грами,,....!