Last news in Fakti

10 Януари, 2021 19:33 16 096 8

Стара модна тенденция се завръща с пълна сила

  • мода-
  • тенденции-
  • ботуши-
  • боти

Много от тенденциите през този сезон са вдъхновени от настъпването на годината на Белия метален вол според китайския хороскоп

Стара модна тенденция се завръща с пълна сила - 1
Снимки: Shutterstock

Позабравеният тренд да носим панталоните в ботушите или ботите си тази година се връща на мода. Ако към тази визия добавите класическа риза, сако, палто и шапка със широка периферия ще сте на гребена на вълната в модните тенденции, пише actualno.com.

Стара модна тенденция се завръща с пълна сила

Залага се и на контраста – светли панталони с тъмни ботуши. И още един моден хит настъпва за дамите – още от края на миналата година жените започнаха да носят класически мъжки вратовръзки и то в най-различни комбинации.

Стара модна тенденция се завръща с пълна сила

Актуалните цветове през 2021 година са бялото и жълтото. Бижутата пък трябва да са сребристи или метални. Този тренд е вдъхновен от идващата китайска нова година на Белия метален вол, която ще настъпи на 12.02.2021 г. Смята се, че тези цветове и бижута ще привлекат допълнително късмет и успех в живота ни.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Носете си

    33 3 Отговор
    новите дрехи, че скоро няма да можете.
  • 2 Аз избирам

    34 2 Отговор
    Според Pantone цветовете на 2021г. са сиво и жълто, но носете каквото ви харесва и бъдете здрави и щастливи.
  • 3 Ужасно е

    3 5 Отговор
    Да, си прикрие някой дефектите, може би..!
  • 4 Другия с коня

    9 7 Отговор
    Сега жена ми ще ми налази вратовръзките...Накрая,като я оставя само по Вратовръзка и .....Кой не слуша днес,а....Кой беше непослушна....Кой....и шляп....шляп....
  • 5 Гост

    4 16 Отговор
    Селска мода, не че нещо.. но, по добре така в обора
  • 6 Перо

    8 2 Отговор
    БГ простотии! Интелигентните и модни персони не допускат друг да носи същите дрехи и обувки,за това купуват единични или поръчкови дрехи и обувки от бутици,а в БГ,като кажат кое е модерно и виждаш всички,като в униформа,сега мъжете са в дънки,сако,вратовръзка и шарени чорапи! Простотия до шия! Официално горнище и черноработно долнище!
  • 7 препис

    4 0 Отговор
    Младеж много се притеснявал, че има малък член. Все пак, в един момент решил да прави секс и си намерил девойка. Вечерта я завел в квартирата си, изгасил всички лампи и като се уверил, че тъмнината е непрогледна - поставил цялото си мъжко достойнство в ръката ѝ. В тъмното момичето тихо казало:
    - Благодаря, не пуша.
  • 8 123456788

    4 1 Отговор
    Цветовете на 2021-ва са безупречно сиво и озаряващо жълто. Освен това модерните кройки панталони ще бъдат с разширен крачол , така че не знам как ще се пъхат в ботушите. Нищо вярно нямаше в тази статия