Last news in Fakti

20 Януари, 2021 09:34 2 219 11

Трогателни послания от близките на Милен Цветков 9 месеца след смъртта му

  • милен цветков-
  • смърт-
  • почина-
  • семейство

Забележителният журналист издъхна на Великден миналата година

Жената до Милен Цветков написа сърцераздирателен пост във Фейсбук вчера, когато се навършиха за 9 месеца от трагичната гибел на журналиста.

"9 месеца без теб, любими мой! Това бе нашият час... история, изказано, признато и незабравимо... Ти беше роден с криле и не можеше да пропълзяваш във живота! Лети... любов моя, лети!", написа нумероложката Милена Иванова в социалната мрежа, пише life.dir.bg.

Малкият му син Боян също трогна приятелите си онлайн с емоционално обръщение към татко си. "Знам, че винаги ще си до мен...", написа очарователният младеж към Милен, поставяйки сърце. Будното хлапе и истинско копие на баща си - и физически, и като начин на изразяване, и като харизма.

Милен Цветков загина навръх Великден - на 19 април 2020 г. Тогава, докато е спрял на червен светофар, автомобилът му беше ударен жестоко от движещия се с почти 100 км в час джип на 22-годишен дрогиран шофьор. Водещият издъхна минути по-късно, малко преди пристигането на линейката, на която бе качен, за да стигне до "Пирогов".

Преди дни Софийският градски съд отказа да промени мярката за неотклонение на 22-годишния Кристиан Николов, подсъдим за катастрофата. Три седмици, след като прокуратурата внесе в съда обвинителния акт срещу младежа, той подаде молба да бъде пуснат от ареста, където е от малко над 8 месеца. Бившият възпитаник на Немската гимназия в София е обвинен, че умишлено е предизвикал инцидента, причинил смъртта на журналиста. За това престъпление законът предвижда наказание лишаване от свобода от 15 до 20 години или доживотен затвор.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ракия

    21 0 Отговор
    Доживотна присъда !
  • 2 бачо

    14 0 Отговор
    Ей това е дразнещото,какво е това между 15 или 20г или доживот.След като премахнаха смъртното наказание,за такива случаи като този,при доказана вина,директно в панделата до живот ,без право на помилване или намаляне на присъда,а сега ще му дадат макс 15 ,и я лежи 10 я не и на 30 пак на свобода.Не се ли промени закона ,всичко ще си е по старому.Както и за пияни хванати да шофират,може и да не извършил ПТП,но що шофира пиян или дрогиран вземи му книжаката поне за 5 г ,колата на трупчета и една солена глоба и а да видим дали няма да се променят нещата.Може като излизат в другите страни да спазват правилата,защото знаят че сгазят ли лука там няма прошка.но тук всичко им се разминава.
  • 3 Българка

    19 0 Отговор
    Доживотна присъда за умишлено убийство! Милен Цветков много липсва на честните хора в дешното размирно и разделно време!
    Да почива в мир!
    Дори в негова памет нека на 04.04.2021 г кажем сбогом на мафията
  • 4 Абе

    2 4 Отговор
    Тая "врачка" не спря да си прави PR върху без време напусналия този свят , Милен ! Светла му памет !
  • 5 Абе

    1 4 Отговор
    Тая "врачка" не спря да си прави PR върху нелепо и без време напусналия този свят Милен ! Светла му памет !
  • 6 Аз40🏴‍☠️

    7 0 Отговор
    Всички знаем, че Цветков беше гътнат. Тука така се премахват у нас неудобните, чрез пътни "инциденти".
  • 7 Думите истински журналист и творец

    3 0 Отговор
    Са най подходящи. Малко други могат да се сравняват.
  • 8 78929

    5 0 Отговор
    Светла ти памет, Милене! Страхотен журналист - интелигентен, директен, с мнение и характер. Дано да си на по-добро място.
  • 9 Емили

    1 0 Отговор
    Как не мина в ляво
    Тоз изрод до животен затвор
    Амин
  • 10 онзи

    2 0 Отговор
    Доживотна присъда! Това е умишлено убийство. Съвсем с умисъл се е качил в колата дрогирания пикльо. Можеше да затрие цяло семейство. Ако го пуснат по-рано ще повтори. Светла му памет на Милен беше журналист, а не мисирка.
  • 11 МАЛКА пенсИЯ

    0 0 Отговор
    Прав излезе,Ф.Трифонов,че у нас,СЛЕД СМЪРТТА ТИ,ТЕ ПРИЗНАВАТ.