Last news in Fakti

20 Януари, 2021 12:46 2 589 5

Дани Петканов с трогателни думи за Милен Цветков

  • дани петканов-
  • милен цветков

"За мен е чест да мога да общувам с наследника на този Велик човек, на когото ще съм задължен до края на живота си.", написа Лудия репортер

"Преди 9 месеца, на тази дата, на Милен му бе отнето правото да продължи земния си път. Най-много от всичко и всички той обичаше сина си". Това написа във "Фейсбук" Даниел Петканов, известен още като Лудия репортер.

Именно Милен Цветков проправи път на младока в родния ефир, припомня blitz.bg.

"За мен е чест да мога да общувам с наследника на този Велик човек, на когото ще съм задължен до края на живота си. Трябва да отчета и отдадеността на майката на Боян - Ивета. Върху нея сега пада тежестта да играе ролята на баща и на майка в семейството. За съжаление много от близките хора около Милен поради една или друга причина спряха да се интересуват активно как живеят те. Аз самият осъзнавам, че мога да отделям повече внимание на Боян ми се иска да прекарвам повече време с него. Миналото не може да се промени и Милен няма да се върне сред нас, но наследникът му винаги ще ни напомня за него", заяви още той. Думите му събраха хиляди лайкове и коментари за отрицателно време.

Преди 9 месеца, на тази дата, на Милен му бе отнето правото да продължи земния си път. Най-много от всичко и всички той...

Posted by Daniel Petkanov on Tuesday, January 19, 2021


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 5цж45цж5

    8 27 Отговор
    Хайде стига сте показвали, душевните "терзания" на тоя-оня!
    Всеки от нас е губил близки хора, но не всички ревем на всеослушание.
    Кого ог интерсуват лигочите на намкойси?

    Коментиран от #3

  • 2 темелко

    33 0 Отговор
    Бог да прости Милен,а убиеца му сурово да накаже.
  • 3 2 варианта има

    11 5 Отговор

    До коментар #1 от "5цж45цж5":

    1-или си НЕЧОВЕК, или 2)си платен НЕЧОВЕК.
    За Милен всеки ден трябва да се пише!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.