Необходими продукти:
1 пакет нудълс
3 скилидки чесън
1 кафена лъжичка настърган корен джинджифил
1 червена чушка
1 жълта чушка
Кейл листа
2 тиквички - само кората
2 моркова
Сол
Зехтин
1 и 1/2 ч.л. соев сос
Начин на приготвяне:
Чушките, морковите, листата кейл и кората на тиквичките се нарязват на тънки ивички. Морковите и кората на тиквичките се режат на ивички с помощта на белачка.
В уок тиган с 1-2л. зехтин се запържва за около 1 минута чесън, нарязан на филийки.
Добавят се последователно настърганият джинджифил, червената и жълта чушка.
Посолява се и се оставя на огъня за около 2 минути.
След това се прибавят листата кейл. Бърка се още 3-4 минути и се слагат морковите.
Добавя се 1 кафена чашка вода и зеленчуците се оставят още 10 минути на слаб огън.
Прибавя се кората от тиквичките и всичко се готви още 2-3 минути.
Спагетите се сваряват в подсолена вода за 3-7 минути (според указанията на пакета) до полуготовност. Изсипват се в гевгир и се отцеждат. Прибавят се към зеленчуците в уока, слага се и соевият сос и се разбъркват за около 1 мин. Преди да се сервира.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 РАДИО ЕЛТО
Коментиран от #2
16:08 04.02.2021
2 РАДИО ФИЛИПС
До коментар #1 от "РАДИО ЕЛТО":
РАДИО КАКВО Е НУДЪЛС!Коментиран от #8
16:20 04.02.2021
3 Защо
16:34 04.02.2021
4 цербер
16:39 04.02.2021
5 цербер
16:43 04.02.2021
6 прррц
16:45 04.02.2021
7 Китайски спагети
16:52 04.02.2021
8 Грешка в превода
До коментар #2 от "РАДИО ФИЛИПС":
Нудел а не нуделс в немския език са всички макаронени изделия17:17 04.02.2021
9 Еее едно време готвихме
18:14 04.02.2021
10 Конник
09:19 05.02.2021