Last news in Fakti

5 Февруари, 2021 14:33 28 955 34

Тайно ВИДЕО показва как Нелина сяда в скута на...

  • празник-
  • нелина-
  • стоянка мутафова-
  • никола анастасов-
  • забавно

Споменът от старите ленти певицата извади, за да почете паметта на Стоянка Мутафова и Никола Анастасов

Гласовитата певица Нелина също почете паметта на великата актриса Стоянка Мутафова навръх нейния рожден ден на 2 февруари, когато трябваше да навърши 99 години, пише Шоу Блиц.

По този повод Нелина пусна старо комично видео, на което е с покойните вече Никола Анастасов и Стоянка Мутафова.

"Светла памет и най-дълбоки почитания към всенародните любимци на няколко поколения Стоянка Мутафова и Никола Анастасов", написа Нелина към видеото, което за мнозина е непознато.

На въпросното видео се вижда как певицата пее един от големите си хитове пред масата на легендите в театъра и киното. Чаровната изпълнителка влиза в роля и флиртува с Анастасов, а Стоянка, също в роля, излъчва буйна ревност и с очи се опитва да убие певицата. Всичко това е от празнична програма на някоя от телевизиите отпреди години.

Самата Нелина е обичан и уважаван изпълнител от големите наши светила. Личи си, че Стояна едва се сдържа на стола в тази си роля, вместо да стане да танцува и да пее една от любимите си песни.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАДИО ЕЛТО

    56 6 Отговор
    НЕЛИНА СТОЯНКА МУТАФОВА НИКОЛА АНАСТАСОВ ВЕЛИКИ
  • 2 честен ционист

    19 28 Отговор
    Гинес е виновен за смърта на Мустафова. Горката, не можа да понесе, че не я избраха за най-възрастната действаща артиска, заради малката формалност, че не еврейка. и не и остана друго, за какво да живее.
  • 3 ГРАД КАЗАНЛЪК

    23 19 Отговор
    ееее супер е госпожа НЕЛИНА истинска ЛЕГЕНДА на българската музика и невъобразимо ВЕЛИКА певица нейната АБСОЛЮТНА и ВЕЧНА класика бял мерцедес ме преследва в живота и непрестано слет мене върви не съм надута но за валута не разменям любов и за пари КАКВА истинска ЛЕГЕНДАРНА песен какъв вечен и нереален хит колко много съм го слушал пожелавам на госпожа НЕЛИНА да е жива и здрава и да ни радва винаги с такива хитове

    Коментиран от #10, #11, #26

  • 4 Коко

    12 27 Отговор
    Правил съ 4-ка с Нелина, Екста Нина и Цветелина.

    Коментиран от #5, #8, #9, #33

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ГРАД КАЗАНЛЪК

    21 7 Отговор
    поздрав за всички приятели и хора тук бъдете ЖИВИ и ЗДРАВИ

  • 7 Рошко

    24 7 Отговор
    Това е музика само когато се напиваш на маса
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Варна

    16 1 Отговор

    До коментар #4 от "Коко":

    Евала, Коко...може би-Динев? :) Я разкажи, тигре-как беше, нека и ние чуем инфо от първа ръка.

    Коментиран от #32

  • 10 Анти Чалга

    21 10 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Какъв хит само . То един задръстен текст . Като реклама за кола карана от чалгари. Бял катър ме гони мамо . По става за тоя смотан стил. Смени малко коментари , че едно и също вече ми писва . Но мога да те сменя с коментарите . Най блудкава ,тъпа ,идиотска , смотана музика . Така ставали или нещо по така ако искаш . Ама ще ми изтъркат коментара . Аз слушам рок ,поп , джаз , блус , поп и още други стилове . Я да те видим какъв коментираш тези стилове музика ако си чувал за тях.

    Коментиран от #24

  • 11 Гост

    18 7 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Я виж колко минуси имаш поп фолк фенче . Вземи са те на подбив . Напиши защо я харесваш тази пародия на музика . Каквото привлича в тази чалгия ,отвратителна .Айде чакам. Отговор но смислен не таз велика , онзи върхът.

    Коментиран от #15

  • 12 Second Елто

    8 17 Отговор
    Сега, уважаеми господине-харесвам тази музика, защото става за маса. А когато българинът е на маса с приятели и има такава музика, както и мезета, пиячка и жени, се чувства най-силен. Е, хареса ли ви отговора ми? Също така слушам и Nighwish, Within Temptation.

    Коментиран от #13

  • 13 Гост

    15 7 Отговор

    До коментар #12 от "Second Елто":

    Аз на маса слушам . Рок , джаз и поп . Тази музика ми прави супер настроение . Но мазна тъпа чалгия не никога . Чудя се как слушаш толкова различни стилове .За групите който си написал добре ама Тея чалгари ужас. Но щом ти харесва на маса поп фолк ,добре слушай . Аз предпочитам фолклор .Той по ми въздейства на маса .Чалгата ме дразни яко.

    Коментиран от #14

  • 14 Second Елто

    10 9 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    Нещо не се връзва...първо пишеш, че "Аз  на маса слушам . Рок , джаз и поп" Дотук-добре. Но после пишеш нещо друго: "Аз предпочитам фолклор .Той по ми въздейства на маса" Последно какво е? Ние, тримата братя-градовете Казанлък и Козлодуй, както и Радио Елто, ти казваме, че не знаеш каква музика да слушаш. Хич абсолютно не ни дреме какво мислиш ти. Нас хората тук ни харесват и ние денонощно, 24/7 се грижим те да бъдат информирани. А...и да знаеш, закачиш ли единия от нас, все едно закачаш и трима ни! :)) Капиш, компренде?

    Коментиран от #16, #18, #20

  • 15 ГРАД КАЗАНЛЪК

    9 15 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    ами поп фолка го харесвам на първо място защото в него има смисъл и РОМАНТИКА не се пее за ЛОШИ неща както в рока и рапа на второ място това си е нашата българска музика както се пееше в един ВЕЧЕН поп фолк хит даже да го забранят и всички кръчми да взривят фолка няма да умре нищо няма да го спре той ни е във вените той ни е във гените за това винаги ще обичам поп фолка

    Коментиран от #17, #19, #25

  • 16 Гост

    6 6 Отговор

    До коментар #14 от "Second Елто":

    По принцип слушам Рок,Хеви,Дето Метал . За релакс и четене на книги джаз ,блус. За маса поп и фолклор последното много рядко ако някой иска от компанията с която съм . Чалгата е забранена . Тя е тема за подигравки и бъзик . Има ме си в работата дартс и там слагаме снимки на чалгари и мятаме по тях стрелочник за кеф.И не ми пука за вас от разни там смотани градове.

    Коментиран от #28

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Масаон

    7 3 Отговор

    До коментар #14 от "Second Елто":

    Какъв си ти . Втора ръка фен на чалгата ли , каквото е писал човека това . Може и друг да е коментирал . И кво се правиш на велик . Седял той постоянно тука , на мазния си чалгарски задник. РАЗБРАЛИ или не ако трябва ще повторя.🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟това е за вас чалгари👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
  • 19 Гост

    7 4 Отговор

    До коментар #15 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Ми слушай и затъпявай с тъпия поп фолк . А аз ще ти чета смешните коментари с кеф .Да се смея за твоя сметка . РАЗБРАЛИ или не . Има един много смислен коментар за теб ако си го чел .
  • 20 Зик.

    6 3 Отговор

    До коментар #14 от "Second Елто":

    Я си гледай там побратимите от селата втори елто или там какъв си . Рокаджия ,чалгар човека е писал точно и ясно . Харесва рок и други музики . А под фолклор разбирам народна музика , хора , ръченици , от всеки край на страната . Или който там харесва господин гост.
  • 21 Аз, врачанката

    5 9 Отговор
    Долнопробна чалгаджийка! Светла им памет на тези величия Стоянка Мутафова и Георги Калоянчев,но като гледах клипа и на двамата не им е било приятно тази чалгаджийка,като се е мотаела при тях. Откъде се взе тази отвъртителна чалга- незная. Имаме си прекрасна българска народна музика!Че,няма ли кой да премахне тази чалга със закон?! Убедена съм,че никой от тези чалгари незнаен и нотната стълбица! Казвала съм го и друг път,е ако съм само за 2-3 месеца министър на културата,то първата ми работа,ще бъде да премахна чалгата със закон!

    Коментиран от #22, #23

  • 22 Джони

    2 2 Отговор

    До коментар #21 от "Аз, врачанката":

    Къде видя Калоянчев в клипа? Слагай си цайсите преди да коментираш!
  • 23 Джони

    4 3 Отговор

    До коментар #21 от "Аз, врачанката":

    А дали им е било неприятно, не мисля. Анастасов се кефи, а Мутафова играе както винаги. Вечна им памет.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 От Генерал

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Казанлък, можеш да генерализираш и приобщаваш поп-фолка към генетична принадлежност и вено-течение само в твоето семейство и рода! Моята генетика е различна от твоята и моят избор е качествена музика!
  • 26 Сори

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Обаче личи ти по правописа, че само това слушаш....за огромно наше НЕщастие, около 90%от децата са на твоето мнение и акъл...то и за това сме на това положение от 2-ро място по интелигентност през 80г,сега извън първите 100 в света...а най-жалкото от всичко е, че се хвали, колко си умен...
  • 27 Сори

    0 1 Отговор
    Нарочно направих правописна грешка...да те видя дали ще я намериш...
  • 28 Иван Лендъл

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "Гост":

    Правех същото в пловдивското МЕТРО-1 преди 20 години. Беше дошъл на посещение Милко Кавалджиев и аз го помолих за плакат. Даде ми няколко с автограф. Взех плакатите, окачих ги в личното гардеробче и си ги целех със стрелички на бат Милко по плешивата глава... Чалга до ден-днешен не слушам, много рядко някоя конкретна песничка повече за шега, отколкото за нещо друго. Рок слушам постоянно и под рок имам предвид всичко от-до с рифове и баскитари.
  • 29 Хайде ,по кротко

    6 2 Отговор
    С определението" Чалгаджийка".Това е една от малкото български певици,с великолепен глас, която изпълнява чист,български фолклор.Ако има отделни по лековати песни,това е свързано с конюнктура.За съжаление, че не можеш да пробиеш само с чист фолкор.Колкото и да си надарен от Бога с гласови възможности.Репертоара и,е над )90% наши, истински народни песни.Другото е " пълнеж" за достъп до сцена и екран.

    Коментиран от #34

  • 30 Аз, врачанката

    0 2 Отговор
    До коментар#23-Джони.
    Приживе съм гледала интервю с Стоянка Мутафова и тя тогава каза,че не е почитателка на тази долнопробна музика,(ако изобщо може да се нарече музика),а това,че съм сбъркала Калоянчев с Анастасов,не е много фатална грешка и двамата бяха колоси! А Вие,като защитавате тази долнопробна музика,сте ми много ясен,колко Ви е културата.
  • 31 васко

    0 1 Отговор
    чалгата унищожава България бавно, но сигурно.
  • 32 Коко

    0 2 Отговор

    До коментар #9 от "Варна":

    ПКП-та, ако са измити пак добре, абе както казал народа: "И на магарицата, като на царицата"
  • 33 Климбо

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Коко":

    Правил си на сън. Мечтите са безплатни.
  • 34 Климбо

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Хайде ,по кротко":

    Точно така, Нелина не пее чалга и нейните песни не избиват на кючек или турски маанета. Който не разбира да не коментира.