Last news in Fakti

12 Февруари, 2021 12:31 1 541 2

Спряха реклама с Брус Спрингстийн, хванали го да шофира пил

  • брус спрингстийн-
  • реклама-
  • jeep-
  • шофира-
  • алкохол

След съобщението за ареста на музиканта от Jeep направиха изявление, че считат за уместно да спрат рекламата с негово участие до изясняването на фактите

Спряха реклама с Брус Спрингстийн, хванали го да шофира пил - 1
Снимкa: Shutterstock

Легендарният музикант Брус Спрингстийн е бил арестуван за шофиране в нетрезво състояние преди близо три месеца в национален парк в Ню Джърси, САЩ, което накара производителите на Jeep да спрат реклама с негово участие, показана на Супербоул, предаде Associated Press, цитирана от dir.bg.

Спрингстийн е бил задържан на 14 ноември миналата година в парк с ограничен достъп в родния му щат Ню Джърси, потвърждават от Службата на националните паркове в САЩ.

71-годишният Брус Спрингстийн e обвинен в шофиране под въздействието на алкохол, безразсъдно шофиране и консумация на алкохол в затворена зона. Посочва се, че музикантът е сътрудничил в процеса.

Според сайта за знаменитости TMZ Спрингстийн ще трябва да се яви в съда "през следващите няколко седмици".

Новината за ареста на Брус Спрингстийн идва след скорошната му изява на церемонията по встъпване в длъжност на президента Джо Байдън, на която изпълни "Land of Hope and Dreams".

В неделя на Супербоул беше излъчена реклама на Jeep с участието на легендарния музикант. След съобщението за ареста на Спрингстийн от компанията-производител направиха изявление, в което се посочва, че не могат да коментират въпроса, но считат за уместно да спрат рекламата до изясняването на фактите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Но как свири

    1 0 Отговор
    На, китара, не като Мулума....!
  • 2 e street band

    1 0 Отговор
    Така му се пада на този къркан байдъновист!Да пее сега от дранголника ,,Борн ин Ю ЕС ЕЙ,, !