Last news in Fakti

16 Февруари, 2021 15:12 2 543 7

Кендъл Дженър призна за връзката си с Девин Букър (СНИМКА)

  • кендъл дженър-
  • девин букър-
  • връзка-
  • гаджета

На публикуваната от Кендъл Дженър снимка тя е поставила ръка на лицето си, а Букър лежи върху нея

Кендъл Дженър призна за връзката си с Девин Букър (СНИМКА) - 1
Снимкa: Shutterstock

Манекенката Кендъл Дженър и баскетболистът Девин Букър потвърдиха връзката си в Инстаграм, като публикуваха снимки, на които са заедно, съобщи сайтът на сп. "People", цитирано от dariknews.bg.

На публикуваната от Кендъл Дженър снимка тя е поставила ръка на лицето си, а Букър лежи върху нея. Манекенката я придружи с бяло сърце. Букър публикува две снимки - как Кендъл играе с кучето му и на двамата прегърнати на одеало на открито, отново с кучето. Към тях Букър добави оранжево сърце.



За връзка между двамата се заговори за първи път през април миналата година, когато пътуваха от Лос Анджелис до Аризона с автомобил заедно. През лятото те често бяха виждани заедно, но не потвърдиха връзката си.

"Тя определено предпочита да не говори за връзките си - каза човек от обкръжението ѝ пред I!News през август. - Но тя го харесва и е щастлива да е с него сега."

Кендъл Дженър е имала връзки с баскетболистите Бен Симънс и Блейк Грифин, както и с певеца Хари Стайлс от "Уан дайрекшън".

Дженър и семейството ѝ участват в последния 20-и сезон на риалити предаването "Животът на Кардашиян", който ще започне през март.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора

    4 0 Отговор
    Манекенка и спортист, но мен кво ме,, топли,, това.....!
  • 2 GTR

    3 2 Отговор
    И кво ? Да им отворя кутия с локум ли кво ли? Защо не престанете с тези драсканици ....да ! Защото това не са новини ...това е едно бръщолевене из вашия сайт ! Докога ?

    Коментиран от #5

  • 3 Behemoth

    0 0 Отговор
    Де ша отиди ....ша признай не ами и песен ще пей...
  • 4 Гост

    2 1 Отговор
    Ужас! Горкото момиче. Сигурно много дълго е събирала смелост да си признае, че има хетеросексуална връзка.
  • 5 Червен Глист

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "GTR":

    Ама ти май наистина няма какво да правиш с живота си. За да го напишеш това жалко коментарче което е едно жалко мрънкане колко минути от живота си похаби? Не можеше ли просто да го подминеш с твоя GTR?
  • 6 ЛГБТ Активен

    0 0 Отговор
    От заглавието разбрах само нещо за Девин - има такъв град с минерални води и общи бизнеси на Ахмак Догань и ибрикчията Кольо Вълканов.
  • 7 Див селянин

    0 0 Отговор
    Убава е у суратя ама е кльощава за мене.