Last news in Fakti

19 Февруари, 2021 14:58 3 276 11

Синът на Милен Цветков и 100 кила заснеха общо ВИДЕО

  • милен цветков-
  • боян цветков-
  • 100 кила-
  • рапър

Видеото е част от поредицата "Питай ме" на канала на семейство Петканови

Любопитно видео заснеха синът на Милен Цветков - 8-годишният Боян и рапърът 100 Кила.

В краткото филмче двамата разговарят за различните породи кучета, разказват за своите лични домашни любимци и дават съвети на зрителите на тема кучкарство.

Малкият Боян започна да снима интересни видеа преди месеци заедно с Даниел Петканов, чиято кариера стартира именно заради покойния баща на малчугана. На канала на семейство Петканови Боян и Лудия репортер започнаха да водят рубрика наречена "Питай ме", в която както гласи описанието от самите тях: "Даниел Петканов задава своите въпроси, а 8-годишният Боян Цветков дава своите отговори. И обратното".

Сега обаче във видеата се включва рапърът 100 кила, защото Петканови са на почивка, а поредицата трябва да продължи и без тях. "Боян взима нещата в свои ръце", пише Лудия репортер към видеото и добавя, че малкият сам е организирал епизода. Зрителите в мрежата отбелязват, че разговорът между рапъра и малкия Боян върви забавно и леко, а хуморът на сина на Милен Цветков и интелигентността му не остават незабелязани.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малкия

    19 0 Отговор
    Е голям сладур,жалко за баща му...
  • 2 Процесор Вучков

    2 0 Отговор
    100 кила ракия давам само да те притежавам.
  • 3 555

    3 8 Отговор
    Стига тоя син, то не остана някой, които да не се е загрижил за него. Като, че ли само той е изгубил баща си и е останал сирак. Не ви ли е срам от другите сираци или те не са деца? Какъв е този двоен стандарт? Поне не пишете през ден два как и колко е обгрижван.

    Коментиран от #5

  • 4 Евалата "Майка" !

    11 0 Отговор
    От това видео лъха доброта, надежда, но и тъга... Нека никога не забравяме Милен и да протестираме и изявявяме яростно несъгласието си с корупцията и безхаберието, за което дори и взимат заплати хиляди чиновници!
  • 5 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "555":

    значи ли че като мислиш за друг сирак не трябва да се мисли за този?или за теб е нормално да се о.ра навсякъде където може и не ти пука от ситуацията ккъде ще го сториш.

    Коментиран от #7

  • 6 Фен

    10 0 Отговор
    Приживе Милен Цветков беше прям и без заобикалки представяше нещата, каквито са но това не се харесваше на великите диктатори и шефовете му го правиха парцал. Един достоен журналист заслужаваш уважение от всички почтени българи.
  • 7 555

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    Жестокостта е присъща на гербоиди като тебе. Разбира се лесно е да се обгрижва дете с което и реклама да си правиш, отколкото с такива, с деца на родители, които не са известни. Лицемерие се нарича това.
  • 8 hmhmhm

    3 0 Отговор
    жал ми е за това умно и будно дете! Надявам се майка му да го изтръгне от лапите на Петканови - те ще го експлоатират до дупка и опропастят! Мир на Милен - страхотен журналист!
  • 9 КОЛТУРА

    0 2 Отговор
    ОТ СТО КИЛА , АКЪЛ НЕ ЩА !
  • 10 Анонимен

    1 0 Отговор
    И двамата са готини. Браво. Бог да го прости Милен Цветков. Амин!
  • 11 Анонимен

    1 0 Отговор
    Евалла 100 кила