Last news in Fakti

22 Февруари, 2021 00:30 9 621 347

За властта, секса и кастриращата жена

  • секс-
  • власт-
  • кастритраща-
  • жена-
  • поведени-
  • психолог

Каква е "кастриращата" жена и що за печалба извлича тя от сексуалното си поведение?

За властта, секса и кастриращата жена - 1
Снимкa: Shutterstock

Казват, че сексът бил най-голямата радост в живота. Най-могъщата сила, която кара много хора да губят ума и дума, когато ги "удари хормона". Според един психиатър това състояние напълно покрива критериите за остро психотично разстройство - неадекватно възприемане на света и хората, липса на критичност и /за добро или лошо/ бързопреходност на епизодите.
Естествено е всяко нещо, от което имаме такава огромна нужда да ни прави и особено зависими от него. Затова ако интимната близост е най-висшето благо, то очевидно самотата и сексуалната неудовлетвореност ще са пъкъла. В духа на съвременната словесност - това са "морковът и тоягата", с които природата ни принуждава да следваме извечните ѝ закони, пише framar.bg.

Не е нужен особен интелект, за да се научиш как да манипулираш някого с юздите на сексуалното удоволствие и сексуалния саботаж. Професионалната ми практика ме е срещала с хора виртуози в тази дисциплина, казва психиатърът. За съжаление, това са били все хора, загубили мярката и поради това, превърнали се от агресори в жертви.

Ще попитате "каква е мярката"? Навярно това е спонтанният ни усет да възнаграждаваме партньора за "точните му попадения" или с деликатност да му подсказваме, че това което истински ще ни зарадва е нещо друго. Често този крехък баланс между наградите и наказанията силно се измества в посока на последните. Виждал съм двойки, за които сексуалното общуване сякаш цели да покаже единствено колко "смотан" е другия.

Играта е следната - прелъстяваш някого, за да му докажеш какъв скапаняк е в леглото. Най-често този сценарий се разиграва от жени, на които психоаналитиците прикачват етикета "кастриращи". Това театро обаче не би могло да стане без участието и на особена порода мъже, пристрастени към постоянното кастриране. За външния наблюдател това взаимодействие изглежда напълно абсурдно, но ако се вгледаме внимателно в дълбоките и обикновено скрити мотиви на участниците, то има съвсем разбираема логика.

Каква е "кастриращата" жена и що за печалба извлича тя от сексуалното си поведение?

Отговори на този въпрос може да намерим ако изследваме нейното детството и бащиното и семейство. Представете си момиче, което от началото на съзнателния си живот се е чувствало безпомощно пред деспотичната власт на тираничния си баща. Момиче, което постоянно е съчувствало на нещастната си майка и едновременно с това непрекъснато се е заричало да го върне тъпкано на мъжете един ден като порасне. Психотерапевтите наричат това справяне с преживяното насилие - идентификация с агресора. В конкретния случай то се изразява в следната постановка - "за да не съм слаба като майка си, трябва да бъда властна и безпощадна като баща си". Нещо повече, волята за надвиване над бащата се проектира върху мъжете въобще и е скритата сила, която тласка такава жена да си намира партньори, подходящи за обработка. Обикновено това са чувствителни и деликатни люде, които поради не съвсем стабилната си самооценка, са готови да правят по-големи отстъпки и компромиси със себе си.

В пролога на драмата дъщерята-жертва прихваща мъжа, като му внушава идеята, че именно той е избраният да бъде неин спасител. За да я измъкне от лапите на жестокия и баща той трябва да се ожени за нея. Именно тук е момента, когато тя нанася съкрушителен удар с цялата си сексуална мощ. Поразеният мъж е загубил всякакви съпротивителни сили. Той е обсебен от рицарски блянове и предоставя безусловно личното си пространство за съвместно ползване под неин контрол.

Драматичната развръзка настъпва, когато жената с травматично детство открие, че не е способна да се справя със съпружеските си ангажименти. Това настъпва почти неизбежно, защото разграничаването от майката-робиня е свързано с отхвърляне на женската роля въобще. В представите на такава жена майчинството и домакинството са синоними на женското поробване. Поемането дори и на най-справедливо разпределените семейни роли поражда тягостни чувства и естествен стремеж да се избяга от тях. Идеалният вариант за това е създаването на извънбрачна връзка. В нея жената може да доразвива идентичността си на прелъстителка и така да компенсира комплексите си, че не се справя с прозата на семейното ежедневие.

Освен това неприкритото създаване на любовен триъгълник дава шанс и за друга интересна игра - "хайде вие двамата сега да се биете за мен". Поставен в конкурентни условия, злощастният съпруг е принуден да наддава все повече и повече, като занижава претенциите си към съпругата. Той е готов да даде всичко от себе си, само да я задържи и да запази семейството си. От другата страна мизата също се покачва. Точно в този момент брачното ложе може да се превърне в тепих, на който се разиграват най-ожесточените схватки от турнира "кой кого". Пасивната агресия на жената е заявена с постоянни главоболия и "неразположения". Така тя обявява безсрочна сексуална стачка, крайната цел на която е постигането на пълно сексуално надмощие над съпруга. Паралелно се предприема и психологична офанзива по остатъците от мъжкото самочувствие за да му се внуши в крайна сметка, че едва ли някоя друга би го понасяла такъв.

Ужасното в тази на пръв поглед победоносна стратегия е, че тя не може да доведе до истинско удовлетворение. Колкото и да мрази силните мъже, такава жена изпитва неудържимо привличане към тях. Противоречивото и отношение към тяхната сила и пречи да участва в градивно партньорство. Травматично увредената жена търси силния мъж, за да докаже собствената си сила като го унищожи. Тази игра изисква постоянна смяна на жертвите защото победеният мъж вече не е атрактивен. Той бива провокиран да се държи агресивно, за да се даде повод друг рицар да влезе в ролята на спасителя и кръговрата да продължи.

Представеният сценарий може да има най-различни варианти и разновидности. Същественото е, той не е орисия, която сме принудени да понасяме безропотно. Когато човек осъзнае колко нелепо е подобно поведение, колко много то отдалечава от истинската, трайна и съзидателна близост, тогава той е направил първата стъпка към промяната. За да се извърви обаче целия път, човек обикновено има нужда от сигурна подкрепа и съдействие. Най-добра възможност за това дава съвместната работа с опитен психотерапевт. С негова помощ е възможно не само да се разделим с разрушителните стереотипи и нагласи, но постепенно да съградим в конкретния си живот предпоставките за едно по-смислено и удовлетворяващо партньорство.

Много хора се притесняват, че контакта с психотерапевт би ги легитимирал като "луди" или крайно изпаднали. В развитите страни обаче подобна възможност отдавна се възприема като лукс, който не всеки може да си позволи. Наистина да живееш пълноценно може би е най-важният лукс, който всички заслужаваме.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 На следващият

    56 4 Отговор
    ден след като сте се оженили ще разберете за кого сте се оженили. А след като роди, съвсем ще разберете къде зимуват раците.

    Коментиран от #157

  • 7 ГРАД КАЗАНЛЪК

    3 23 Отговор
    благодаря ви за поредната изключително интересна и информативна информация госпожо МАРИНОВА ас смятам че всичко по темата е строго ИНДИВИДУАЛНО според жената но ас мисля че в секса трябва да има най вече РОМАНТИКА обич и взаимност не единия да се налага нат другия и да го принуждава да прави ЛОШИ неща като така наречената орална любов примерно която е ужасно нещо и дори не е никаква любов за това просто уважавайте обичайте и ценете половинката си все пак леглото е място за ласки и любов а не обор за крави и волове

    Коментиран от #11, #135, #140, #158

  • 8 ГРАД КАЗАНЛЪК

    16 3 Отговор
    Мале мале мале още повече се наплаших от секса
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ГРАД КАЗАНЛЪК

    4 13 Отговор
    само бих искал да ви помоля госпожо МАРИНОВА да не публикувате такива снимки защото на снимката пот заглавието жената е почти гола а пък това не е ПРАВИЛНО благодаря за статията още веднъж

    Коментиран от #21, #41, #137, #138

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 заврян зет

    16 3 Отговор
    Нема по-убаво от кастрираща съпруга. Да може, да жули белот, да знае, какво е засада и да подрезва асмата.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 МОРАЛНА ПОЛИЦИЯ

    16 4 Отговор

    До коментар #13 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    А какво ще кажете жената на снимката да бъде с грейка, ушанка и апрески?

    Коментиран от #61, #66

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Кучето Лайка

    5 4 Отговор
    Бау бау

    Коментиран от #65

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Джинко от Ямбол

    3 2 Отговор
    Гоу бек търки
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ААААА

    13 2 Отговор

    До коментар #41 от "МОРАЛНА ПОЛИЦИЯ":

    Искам я само по ошанка с петолъчка !!!

    Коментиран от #64

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Ганчо Каменарски

    2 0 Отговор

    До коментар #50 от "Кучето Лайка":

    Мяу мяу
  • 66 ГРАД КАЗАНЛЪК

    2 10 Отговор

    До коментар #41 от "МОРАЛНА ПОЛИЦИЯ":

    така ще бъде ПО ДОБРЕ господине попринцип колкото по облечена толкова по добре защото иначе човек си мисли за НЕ ПРАВИЛНИ неща особено ако не е женен като мен а това е НЕДУПУСТИМО

    Коментиран от #74

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Киро Жарта

    6 4 Отговор
    Много интелигентно написана статия,за което трябва да благодарим на авторката!!! Неприятно усещане оставят нелепите коментари на част от пишещите тук!

    Коментиран от #127, #146

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Най сетне го намерих

    7 2 Отговор
    Знаете ли защо такива са злобни цял живот, защото не са стрували като жени и мъжете им са били такива...!

    Коментиран от #126

  • 121 Ключиците и личната карта

    2 2 Отговор
    Браво на всички им разказахте играта....!
  • 122 Бенатова

    7 1 Отговор
    Този журналистически материал трябва да донесе на колежката В.Маринова наградата ,,Пулицър,, !!!
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Милена

    4 5 Отговор
    Ехееееее Венито уби рибата с тази статия.Аз ще си карам по традиционно-френска,полов акт или мастурбация

    Коментиран от #136, #182

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 не е така

    8 6 Отговор

    До коментар #120 от "Най сетне го намерих":

    Много грешиш -обикновено мъжете с комплекси твърдят, че някоя жена не струва, тъй като просто ги е отрязала и не им се е отворил парашута. И понеже не ги отразяват, единствената утеха на подобни мъже е да бълват злоба по жените по форумите.

    Коментиран от #132

  • 127 Авторство

    4 2 Отговор

    До коментар #116 от "Киро Жарта":

    Благодари на нета, там какво ли няма и манджа ще ти се сготви, само копи-пейс, трябва да направиш.
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 ГРАД КАЗАНЛЪК

    2 4 Отговор
    Гуспоице МАРИНОВА този господин се опитва да ме имитира моля БАМНЕТЕ ГУ В ТЪПАТА ГЛАВА

    Коментиран от #139

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 МаникюрНХ

    1 3 Отговор
    Много интересно написано. Тази вечер задължително ще се видим пак с монтьора, в петък се видяхме, ама съботата се провали.
    Тази вечер тя дано пак не провали неговия план да се видим, ако отиде в сервиза към шест и се приберат заедно, той няма да може да дойде.

    Коментиран от #143

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Гост

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Едно и също . Това си го държиш , написано да не се мъчиш . И като излезе статия ,за секс само я слагаш. Поне четеш ли статията . За какво иде реч. Престани да сравняваш леглото с обор . Ти ако си живял щял живот с крави и бикове в обор , може . Но ние не . Не сравняваме леглото с нищо животинско.Не сме от село.

    Коментиран от #150

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Хеви Метъл

    5 0 Отговор

    До коментар #13 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Защо да не се изчерви . Не си виждал жена по секси бельо. В кой век живееш. Да не сте отгледан , в манастир, в пещера . Мама и тати не са давали да гледаш и четеш за секса , че е вредно. Другия път ако сложат снимка на,жена навлечена със скафандър ще е добре за вашия мироглед , скромен.
  • 138 Анти Чалга

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Голям смях . А чалгарките в клиповете как се показват а. Нали харесвате таз музичка , и гледате тъпите клипчета . Я не се прави на света вода . Не си виждал мацка по бельо . В Казанлък не продават ли списание Плейбой . Или нещо подобно или вие обръщате внимание на списания за чалгия.

    Коментиран от #142, #148, #149

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Той казва

    2 1 Отговор

    До коментар #139 от "Гост":

    Главният, той трябва... с него става съгласуване, тук.
  • 142 А ти

    1 2 Отговор

    До коментар #138 от "Анти Чалга":

    .... май не знаеш, колко лъжовно нещо е нета.

    Коментиран от #144

  • 143 Ко ко ко

    2 3 Отговор

    До коментар #133 от "МаникюрНХ":

    А на мъжа ти, кой бърка яйцата долу у гащите, вечер?

    Коментиран от #147

  • 144 Анти Чалга

    5 1 Отговор

    До коментар #142 от "А ти":

    Знам тоя Казанлък със сигурност е , някой трол. Пише тука за да бъзика .Да по спори , или си търси внимание .Може и комплекси да избива .
  • 145 Пешо

    4 1 Отговор
    86 процента от коментарите са премахнати. Явно горе-долу толкова е и процента на пострадалите мъже...
  • 146 Пурко

    3 1 Отговор

    До коментар #116 от "Киро Жарта":

    Де е Киро на Кирия! Всичко тук е прекопирано от някъде си в нета аркадаш! Няма статий от мисирките работещи тъдява!
  • 147 Милена

    0 4 Отговор

    До коментар #143 от "Ко ко ко":

    Тя ми е приятелка. Аз и помагам. Но той е супер винаги ме повтаря.

    Коментиран от #165

  • 148 ГРАД КАЗАНЛЪК

    2 5 Отговор

    До коментар #138 от "Анти Чалга":

    а и ас много обичам поп фолк музиката господине но точно заради това исбягвам да гледам клиповете защото поп фолк певиците са много КРАСИВИ и после си мисля неща които не трябва защото имам приятелка и не бива да харесвам други жени обаче как да видя някоя поп фолк певица и да не ми е акъла в погрешни мисли после по силно е от мен за това НЕ ГЛЕДАМ клиповете а само ВИСОКО ценя и обичам музиката и хитовете

    Коментиран от #151, #159

  • 149 ГРАД КАЗАНЛЪК

    2 4 Отговор

    До коментар #138 от "Анти Чалга":

    и ЕСТЕСТВЕНО че не съм виждал жена по бельо господине толкова много пъти казах че още не съм женен четете по ВНИМАТЕЛНО
  • 150 ГРАД КАЗАНЛЪК

    3 4 Отговор

    До коментар #135 от "Гост":

    ас съм роден в най хубавия български град град КАЗАНЛЪК господине а това че е леглото е място за ласки и любов а не обор за крави и волове е мисъл на професор ВУЧКОВ и означава че любовта е по важна от секса четете малко повече

    Коментиран от #156, #161

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 123456

    1 1 Отговор
    НЯКОЙ ИМАШЕ ЛИ СЪМНЕНИЯ,КОЙ ЩЕ ДА Е АВТОРА НА СТАТИЯТА???
  • 153 РАДИО ЕЛТО

    2 2 Отговор
    БЛАГОДАРЯ за ста тията но такива неща са садо мазохизъм ха познайте кой си падат по тез неща
  • 154 РАДИО ЕЛТО

    2 2 Отговор
    най добрия секс е хетеро сексуалния секс спалнята е за ЛЮБОВ а не място за крави и волове
  • 155 РАДИО ЕЛТО

    2 1 Отговор
    любовта на мъжът минава през стомаха
  • 156 Гост

    7 1 Отговор

    До коментар #150 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Чета и то внимателно . Това с кравите го повтаряте много ,често. Запомнил един бисер на Вучков и това си знаете. Напишете сам какво мислите. Не Чужди мисли. А това сравнение е много селско и просто . Ние сме хора не животни .
  • 157 РАДИО ЕЛТО

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "На следващият":

    когато мислите нещо два пъти мери веднъж режи
  • 158 РАДИО ЕЛТО

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    ГЕНАДИ в живота романтиката е относителна животът е суров ти найвник ли си кога ще порастнеш над30 годишен мъж си действай предложи на ВЕСЕЛКА птичката на щастието веднъж каца на рамото ти оженете се направете си деца грижи се за семейството
    мъжът е главата а жената ввратът едното без другото не могат

    Коментиран от #162, #183, #186

  • 159 Анти Чалга

    3 3 Отговор

    До коментар #148 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Тогава гледай виж нещо. Да ги видиш по бельо и без него. Или нямаш кабелна и телевизор . Защото е забранено и води до грешни еротични мисли. Купи си списания ама ми и виж ,може да се научиш как се разкопчава сутиен.

    Коментиран от #164

  • 160 РАДИО ЕЛТО

    1 3 Отговор
    ЖЕНИТЕ СТЕ КРАСИВИ КАТО ГОРСКИ ЦВЕТЯ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
  • 161 Тюлбестан

    5 0 Отговор

    До коментар #150 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Оттам ли идва ЛЮБОФТА ти да е ръчна, да рееш поглед в далечина?

    Коментиран от #168

  • 162 Т 72

    2 1 Отговор

    До коментар #158 от "РАДИО ЕЛТО":

    Ама и колегата на Веска има глави. И даже я използва, долната с нея в обедната почивка.
  • 163 РАДИО ЕЛТО

    2 3 Отговор
    поздравявам МИЛЕНА отГРАД ПЛЕВЕН ФЕН съм и
  • 164 ГРАД КАЗАНЛЪК

    1 5 Отговор

    До коментар #159 от "Анти Чалга":

    като се оженя ще се науча как се разкопчават разните му там неща господине то сега за какво ми е всичко с ВРЕМЕТО си както казва народа

    Коментиран от #166, #167

  • 165 Ко ко ко

    3 2 Отговор

    До коментар #147 от "Милена":

    А после шиеш ли се с голямата игла, за да не разбере мъго ти?

    Коментиран от #174

  • 166 Хеви Метъл

    4 3 Отговор

    До коментар #164 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Мале убиме . Ще чака да се ожени . То ако всички мъже чакат до сватбата. Ще ходят все възбудени и не научили нищо.Тогава си чакай до сватбата , и после пиши как си се борил , с бельото на жената .

    Коментиран от #173

  • 167 Анти Чалга

    4 0 Отговор

    До коментар #164 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Щом се водиш по народни мъдрости , чакай само да не ти се изчака чакалото.И вземи погледай малко , чалга клипчета с разголени певици . Да видиш малко плът. Кой съвременен мъж чака да се ожени и да види жена по бельо. А можеби ти е изгоряла някоя лампа на телевизора и няма как ,да го оправиш. Или си безкабелалрка щото няма как да я свържеш с черно белия телевизор Опера у вас.Ха ха ха. Купи си списание с мацки по не разгледай тайно в кревата, да не те види някой.

    Коментиран от #170, #171

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 233 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 234 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 235 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 239 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 240 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 241 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 242 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 243 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 244 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 245 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 246 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 247 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 248 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 249 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 250 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 251 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 252 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 253 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 254 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 255 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 256 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 257 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 258 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 259 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 260 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 261 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 262 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 263 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 264 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 265 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 266 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 267 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 268 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 269 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 270 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 271 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 272 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 273 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 274 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 275 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 276 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 277 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 278 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 279 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 280 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 281 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 282 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 283 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 284 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 285 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 286 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 287 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 288 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 289 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 290 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 291 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 292 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 293 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 294 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 295 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 296 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 297 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 298 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 299 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 300 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 301 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 302 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 303 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 304 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 305 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 306 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 307 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 308 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 309 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 310 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 311 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 312 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 313 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 314 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 315 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 316 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 317 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 318 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 319 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 320 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 321 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 322 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 323 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 324 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 325 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 326 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 327 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 328 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 329 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 330 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 331 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 332 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 333 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 334 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 335 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 336 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 337 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 338 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 339 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 340 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 341 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 342 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 343 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 344 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 345 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 346 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 347 Този коментар е премахнат от модератор.