Last news in Fakti

23 Февруари, 2021 15:16 4 776 5

Поредна смърт съсипа Лео Бианки - COVID-19 погуби баща му

  • лео бианки-
  • смърт-
  • баща-
  • covid-19

Възрастният мъж бе приет в болница с усложнения от коронавирус още през декември

Този февруари се очертава като най-черният в семейството на Лео Бианки досега. Бащата на италианеца – Адалберто, бе един от последните роднини, които смъртта все още не му бе отнела. Възрастният мъж бе приет в болница с усложнения от COVID-19 още през декември.

Въпреки усилията на лекарите и молитвите на семейството той напусна този свят в съботния следобед, 13 февруари – малко преди Деня на влюбените, след който е рожденият ден на половинката на Лео – Лучия. Кулинарят публикува в социалните мрежи снимка с баща си отпреди две години, която е заснета в шоуто „Мастършеф”.

Бианки бе част от журито в сезон 4 и направи мастърклас заедно с Адалберто. На всички тогава направи впечатление силната връзка между бащата и сина. Прегръдката от снимката не е била излъчена в ефир – камерите не работели в онзи момент, пише „Уикенд“.

„Това беше най-красивата прегръдка, която получих от теб, усещах сърцето ти и любовта ти, която ме прегръща! Спомням си, че искаха да го повторим за камерите и не го приех, защото нямаше да е същото!! Днес в 17:41 ти остави мълчалив, на пръсти... ти винаги си бил моят гръбнак, винаги си ми показвал пътя, който да следвам, и пътя, който да избягвам, баща, присъстващ и в минало, и в настоящето. Ти ще бъдеш за цялото ми бъдеще!! От днес ще говорим чрез молитви и ще имам нужда от теб! Но едно нещо е сигурно - никога няма да те разочаровам! Почивай в мир, татко”, написа Лео.

Родителите на италианеца се разделят, още когато той е дете. Баща му създава друга връзка, но никога не изоставя своите наследници. „Той вече не беше мъж на майка ни, но остана наш баща”, спомня си след години Бианки. Майка му си отива от този свят преди близо 8 години. Боледува от рак. Малко преди да издъхне, говори със сина си по телефона и му казва, че се чувства много добре. Планира да лети от Италия за София, за да се видят. Смъртта идва няколко часа по-късно.

Малко преди да навърши 20 години, Лео губи и по-голямата си сестра. Жената умира на 39-годишна възраст от свръхдоза кокаин. Много по-късно италианецът разказва, че и брат му е посягал към наркотиците. Самият той също опитвал, но това било в „един друг живот”. Към момента бил трезвеник, посветен на работата и 7-годишните си близнаци, които отглежда заедно с Лучия.

Двойката е заедно от близо 17 години. Лео не пропусна да изкаже своята обич и признателност към жена си на рождения ѝ ден – 15 февруари. „Днес е важен ден за теб и за цялото ни семейство Винаги си била там... и ние винаги ще бъдем до теб! Благодаря ти, миличка! Честит рожден ден, „Светлина” на живота ми!”, написа той в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боли ме

    9 15 Отговор
    ....дедовио
  • 2 Блят

    9 15 Отговор
    Много захаросан жабок.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Случайност?

    10 2 Отговор
    До тук само простаци!
  • 5 Анонимен

    7 0 Отговор
    Бог да го прости. Искрени съболезнования!