Last news in Fakti

23 Февруари, 2021 18:54 2 971 3

Рийз Уидърспуун умили феновете с бебешка СНИМКА на дъщеря си

  • рийз уидърспуун-
  • актриса-
  • дъщеря-
  • ава филип-
  • бебе

Ава Филип сега е красива 21-годишна дама

Рийз Уидърспуун умили феновете с бебешка СНИМКА на дъщеря си - 1
Снимка: Shutterstock

Актрисата Рийз Уидърспуун обича често да радва последователите си в социалната мрежа със снимки на нея и вече порасналата ѝ дъщеря Ава Филип. На много от тях двете изглеждат като близначки или поне като сестри, които много си приличат, пише life.dir.bg.

Преди дни обаче талантливата Уидърспуун предизвика бурните реакции на феновете си в Инстаграм със стара снимка, на която дъщерята на актрисата е малко бебе.

"Аз и моето малко ангелче Ава през 1999 г. на снимачната площадка на "Малкият Ники", където играя майката на Адам Сандлър. Да, майка му!", гласи текстът към снимката на Рийз.

Някои от последователите на Уидърспуун, като известната актриса Джулиан Мур, бяха наистина изненадани, че Рийз е играла майката на Адам Сандлър във филма "Малкият Ники". Все пак Рийз е с 10 години по-млада от Сандлър, но на всички е ясно, че в неговите филми всичко е възможно. Там тя влиза в ролята на Холи - майката на Ники. В "Малкият Ники" се появяват още звезди като Ози Озбърн, Куентин Тарантино и други известни личности.

Други последователи на актрисата в социалната мрежа са наистина развълнувани да видят дъщеря ѝ Ава като бебе. Тя е най-голямото дете на актрисата. Родена е през 1999 г. и е плод на любовта между Рийз Уидърспуун и бившия ѝ съпруг Райън Филип ("Секс игри"). Двойката има и по-малък син Дийкън. Рийз е майка и на 7-годишния Тенеси, който е най-малкият ѝ син от брака ѝ с Джим Тот.

Днес Ава е вече на 21 години и страшно много прилича на майка си. През 2017 г., когато Ава придружава Рийз на премиерата на сериала "Големите малки лъжи", в който Уидърспуун участва, момичето получава поздравления за страхотно изиграната роля от фен, който я мисли за майка ѝ.

Ето какво споделя пред изданието Е!News за този случай Рийз:

"Хората постоянно идваха при нея, за да я поздравят за играта ѝ. А тя им отговаряше: "Но аз не участвам във филма."


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2 идиотки

    4 7 Отговор
    Америко,желая ти още два инча сняг..
  • 2 Християн

    8 2 Отговор
    Ах моята любимка. Рийз е страхотна мадама.
  • 3 Рятка

    6 1 Отговор
    Картинка....!